REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CJC îşi face ordine în “ogradă”: vrea să scape de SC Aqua Park Coral și să-și recupereze banii

CJC îşi face ordine în “ogradă”: vrea să scape de SC Aqua Park Coral și să-și recupereze banii

Replica API 18 mai 2017 | 01:38 336

Consiliul Judeţean Constanţa va reglementa, în şedinţa programată în data de 23 mai, mai multe trasee de transport călători din judeţ, una dintre ele fiind Constanţa – Năvodari. Astfel, pe ordinea de zi sunt înscrise mai multe proiecte privind “actualizarea programului de transport persoane prin curse regulate pe traseul Constanţa-Mamaia-Năvodari”, dar nu numai. Consilierii judeţeni vor dezbate şi câteva rectificări de venituri şi cheltuieli ale unor instituţii subordonate şi, de asemenea, vor încerca să pună în ordine relaţia dintre instituţie şi SC Aqua Park Coral SRL.

În privinţa SC Aqua Park Coral SRL, CJC doreşte să se retragă din asocierea pusă la cale în urmă cu mulţi ani, în vederea construirii unei zone de agrement în localitatea 23 August. În plus, CJC solicită firmei în cauză să îi returneze suma de bani cu care au pornit la drum în această asociere, în acest sens existând un dosar pe rolul instanţelor de judecată.

La şedinţa din data de 23 mai, conducerea CJC propune consilierilor judeţeni să aprobe respingerea solicitării SC Aqua Park Coral SRL de a se ajunge la o înţelegere amiabilă. “Dorim să ne retragem şi să ni se returneze banii. Nu facem alte înţelegeri, este şi aşa o poveste care se întinde de prea mulţi ani”, a precizat preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu. Şi, într-adevăr, CJC a mai avut o hotărâre prin care se aproba retragerea din asocierea cu SC Aqua Park Coral, încă din 2007, când preşedinte al Consiliului Judeţean era Nicuşor Constantinescu.

Numai că hotărârea nu a fost niciodată pusă în practică, cu toate că în expunerea de motive a hotărârii din anul 2007 se specifica foarte clar că, deşi a achiziţionat peste 40 de hectare de teren în comuna 23 August, SC Aqua Park Coral nu s-a apucat niciodată de realizarea propriu-zisă a investiţiei stabilite de comun acord cu CJC la momentul semnării asocierii.

“Vrem acum să încheiem această poveste. Nu s-a realizat nimic urmare a asocierii. A fost un proiect care nu s-a materializat”, a conchis Ţuţuianu.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/consilierii-judeteni-convocati-in-sedinta-ce-se-voteaza-318512/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
S-a umplut primaria de tutuieni, palazi si fagadai tuti machedoni di sichilia
0
0
sunteti niste jegosi
0
0
Asta-i manevra lui Palaz...din vechi...a mai lansat-o el pe cand era prefect povestea cu circuitul de Formula 1
2
0
Efectul Mazare-Pesede
4
0
Sa faca ordine cine cine Palaz excremetul acela.Vai si vai a facut numa si numa nimicuri pina acuma,inclusiv ii mester in fitile.Nu degeaba ii Pimpist.Dar sa recunoastem ia iesit ii bugetar deee.Altfel tre sa se inscrie pt aj social.Regurgitabila persoana.
2
0
Horia trebuie sa scapi de bolovanul de Learciu. Pune-i la munca, sa faca proiecte, sa asfalteze, sa modernizeze spitalul, sa modernizeze teatrele, sa ne mandrim cu Judetul Nostru. Este mare pacat.
2
2
Bravooooo. Cam tarziu dar incep sa iasa la lumina matrapazlacurile. Mai aveti de sapat. Pacat ca in poza este si o mana moarta. Spor
3
2
hai sictir. ai si tu un soricel si te dai ca ai ditamai sobolanul... rusinica parciule!
2
2
LUAMIAI SOBOLANU IN GURA.
0
4
ala cu camasa roz din poza!strica imaginea!toti analfabetii au ajuns sa ne conduca,toti fomistii...
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102