REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

CJC, obiectiv prioritar pentru liberali. Septimiu Bourceanu, potenţialul candidat pentru postul de preşedinte

CJC, obiectiv prioritar pentru liberali. Septimiu Bourceanu, potenţialul candidat pentru postul de preşedinte

Replica API 17 decembrie 2019 | 00:00 736

Septimiu Bourceanu

PNL nu are încă un candidat la Primăria Constanţa. În luna iunie, liberalii au efectuat un sondaj de opinie în urma căruia trei persoane au rămas „în joc”, urmând ca în luna ianuaria a anului viitor să se mai deruleze o cercetare. După încheierea sondajului, PNL va decide dacă merge pe varianta candidatului propriu, din partid, sau îmbrăţişează a doua variantă, cea a unui candidat comun al dreptei (PNL şi USR).

Discuţiile pe acest subiect au adus şi nemulţumiri – bunăoară, există liberali care susţin că sondajul este „ţinut la secret” şi că nu au fost introduse mai multe nume, ca de exemplu cel al directorului CERONAV, Ovidiu Cupşa. Aceiaşi nemulţumiţi susţin că PNL ar face o greşeală dacă l-ar susţine pe Stelian Ion (de la USR) la Primăria Constanţa: „PNL greşeşte crezând că nu este în stare să câştige Primăria Constanţa cu propriul candidat. Susţinând pe cineva de la USR, imediat după alegeri... nu mai însemnăm nimic. Să ne uităm la rezultatele de la europarlamentare, de la prezidenţiale... nu putem să nu avem propriul candidat”, a declarat un liberal care are, din câte se pare, o viziune diferită faţă de actuala conducere a organizaţiei judeţene.

În ceea ce priveşte conducerea judeţeană, aceasta susţine ferm că: câştigarea Consiliului Judeţean Constanţa este prioritară, iar obiectivul secundar este Primăria Constanţa.

Candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) ar putea fi Septimiu Bourceanu, fost manager al Sanatoriului Techirghiol şi fost director al SC Mamaia SA.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cupsa a fost si este omul psd-lui. Voi il vreti candidat din partea PNLU-lui? Vad ca cei ce comenteaza pe aici sunt numai pro psd.
1
0
Unitate dragilor! Este loc pt toti, alegeti varianta corecta si iesiti in echipa invingatori! Cupsa , Septimiu, Hutuca bateti palma barbateste fara orgolii si castigati alegerile ca ne am saturat de Faga si compania! La treaba, prea multe vorbe goale!
3
0
Singurul care poate urni urbea asta din noroi este Cupsa! Este ardelean, stie ce face. La CJC oricine numai Bourceanu si Crusoveanu nu! Domnule Hutuca, ati mai fost avertizat in legatura cu cei doi! Grija mare!
2
2
Mei, ati inebunit??? Ce sa cate asta la CJC??? Cupsa la primarieeeeeeeeee!!!! Macar s-a vazut ceva in urma lui
2
1
Hai mai baieti, puteti mai mult. Tocmai pe asta... Cupsa ce are? Va incurca? Cred si eu... Liberali din toate timpurile, uniti-va! Treziti-va ca vin Bratienii peste voi. Auzi tu, Bourceanu... Crusoveanu... Halal
2
0
Eu cred ca cel mai bine cotat este Cupsa. Stiu ca astazi a discutat cu Bogdan, sa speram ca o sa fie bine! Forta Cupsa!
1
1
Bai finule, stai dreaq potol, ce sa cauti tu acolo ma. Ia-l pe Cruso de "nas" si jucati-va cu rama prin nisip.
2
0
Hai ma ce dreaq... Bourceanu???? De cand pana unde? PNL, trezeste-te! Asta e finul lui Dragomir, va este dor de vremuri demult apuse?!
2
0
Mai ai si alti potentiali candidati pentru cjc.. mai e radu cristina , mai e mitroi, sau chiar SCUPRA de la ovidiu care a atras fonduri europene cat pentru toti.
2
0
Cu tradatorii ce faceti? Mari Dragnea de ex care ar face orice, inclusiv sa linga unde a scuipat, numai sa ramana sefa la Mamaia SA de unde ii intra in buzunare un purcoi de bani fara prea mare efort ca despre competente manageriale nici nu poate fi vorba!
3
0
las ca revenim noi
0
2
Mihai Sorin suna la usa ISJ. Deschide Codreanu Alina si spune: Buna ziua, ce doriti? Fraierul raspunde: Buna, sunt Sorin si am venit s-o sug. Condreanu intreaba: S-O CE? Fraierul raspunde: SORIN!
3
0
Tot mafioti
2
1
Nulitatea asta sef CJC mueee PNL sunteti varza
3
1
Aceasta functie tr asumata de Hutuca nu de tine! in PNL trebuie stranse randurile sa dati un candidat puternic nu sa sustineti USR ca niste lasi. Varianta este Chitac si Cupsa dar al doilea spre deosebire de amiral chiar este om de partid!
5
4
Timpul trece si voi lasati sa iasa in spatiul public tot soiul de zvonuri cu Bourceanu si Cupsa?... Doi indivizi care sunt din acelas aluat framantat de gasca mazarista.
4
2
Dati afara pe gunoiul PSD. BADESCU LAURENTIU DE LA AMBULANTA. Aceasta ciuma rosie monument de prostie si incompetenta trebuie aruncat afara impreuna cu lingai lui. DORCEA ALEXANDRU care ii repara masinile lui Badescu la servisurile cu care are contract si binenteles ca plateste ambulanta. Iacob monica o contabila de doi lei. BADESCULE ti sa infundat nu mai ai cui sa dai spagi ca sa ramai manager. Dr Grasu nu mai e La minister asa ca duuuuuuute tare si ia l si pe limba in cur ala de Dorcea Cealera dai afara pe incompetenti astia care ti au facut zile negre. Armanu nu chiare.
4
1
Cupsa, un fripturist. Cu un picior in psd, iar cu altul in pnl. No mai scuturati ca vi s apleaca. Ce imagine buna ? Mergi in piata si intreaba cine e cupsa si atunci vezi imaginea
7
2
nu FAGABOU, STELIAN IPOCRIT ION, DUMITRU CARAGHEORGHE, CUPSA, DELICOTI, BOURCEANU, PALAZ. CHIAR ASA A RAMAS ORASUL ASTA FARA TALENTE??
3
1
...legati-l,nu-l lasati dezlegat....
2
1
Definit Cupsa. E un om de toata isparava, are toate calitatile pentru un bun primar !
2
7
a fost manager la sanatoriu a adus o firma de mentenante pentru curatat canalizarile a ramas sanatoriul dator sa judecat s-a dat spaga si s-a platit pina la urma lui nevastasa ii baga200 de milioane pe luna ia firma de avocatura asta-i Bourceanu alegetil cai foarte bun bun baiat
8
0
Ovidiu Cupsa cel mai competent liberal. A dovedit peste tot pe unde a fost. Are prestanta plus ca a dus Romania sus in comitetele Imo obtinand functii importante pentru tara. El este un vector important in dezvoltarea tarii in domeniul naval. Constanta este un oras port cu o importanta strategica pentru Europa, Ovidiu Cupsa cunoscand toate mecanismele pentru dezvoltarea orasului.
3
7
Eu cred ca si castiga. Este perfect pentru cjc. Capabil si un foarte bun manager. Daca ar candida si la primarie tot l-ar vota constantenii. este foarte capabil.
4
8
Eu vreau sa aleg la Primarie persoana care a avut multe realizari in cariera profesionala, nu atarnatorii unora sau altora! Din acest motiv, alegerea mea este CHITAC VERGIL. Stiu, il veti improsca din nou cu laturi, veti scrie din nou minciuni, dar asta ma determina sa cred ca va e frica de el!!! E singurul care a dovedit ca e bun manager si am incredere ca el poate transforma orasul nostru intrunul civilizat, de care sa fim mandri! VOTEZ CHITAC cu incredere si speranta!!!
4
12
Bourceanu nu exista fara partid,nu a facut nimic toata viata decat in sinecuri primite de la partid la fel ca si alti fruntasi toxici din fruntea pnl Crusoveanu,Delicoti,Niculescu....la fel e si marele director Cupsa care rezista eroic tuturor guvernarilor
13
3
easte copilul securitatii inca active ! Muie !!!
8
0
Septimiu - fiul lui dragomir si nepotul lui hasoti. Acest om e in stare sa lase Usr sa castige Primaria numai din orgoliu pt a nu candida Cupsa care are sanse adevarate la primarie. Tine un liberal vechi si cunoscut afara din partid doar ca sa stea el la butoane. Cupsa pt primarie!!!!
9
0
va pup pe portofel... hasoti si dragomir conduc inca pnl. bourceanu e finul lui dragomir. hutuca e sapat din interior cu bourceanu la butoane.
11
0
Nu cred ca PNL va merge pe mana USR. Isi va pierde tot electoratul. Va castiga iar Fagadau.
7
1
Cred ca B@sescu c@stig@ @legerile l@ Constant@
2
0
O mizerie de om acest Septimiu bourceanu
16
1
care viseaza cai verzi pe pereti... Fara un tur doi si cu adunatura asta de imbecili care isi spun politicieni Fagadau mai obtine un mandat.
13
0
Il vrem pe Cupsa candidatul PNL-ului !!!!!!
4
9
Septimiu la Co siliul Judetean? Asta chiar e o gluma buna. Cautati-va prin trecut si adunati-va oamenii capabili, onesti si transparenti. Abia atunci veti putea avea pretentia sa existati pe scena politica locala aici, la mal de mare.
12
3
Care Bola ?, Care Crusoveanu ?, Care Septimiu ? Toti crescuti artficiali. O sa se scoale Bratienii din mormant daca candideaza astia pe undeva. Cupsa a facut la nivel local, national si international. Studiati si o sa vedeti
11
5
Trebuie sa ti asumi candidatura la primarie sau consiliu judetean! Altfel cauta varianta buna! Cu amiralul ne am fript, pare cu sanse Cupsa. Bola este activ, Niculescu pare sters, Crusoveanu agresiv dar mai au de crescut, pot avea un viitor! Iunie 2020 este aproape
8
2
Cupsa are cea Mai buna imagine, terminati cu orgoliile si nu vindeti ust ului pattidul ca la parlamentare cine va trage! E loc pt toata lumea nu va inghesuiti la functii si onoruri. In echipa se poate castiga!
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367