REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

CJC pompează bani către două spitale din Constanța, în lupta împotriva Covid-19

CJC pompează bani către două spitale din Constanța, în lupta împotriva Covid-19

Replica API 24 martie 2020 | 00:00 1241

Consiliului Județean Constanța a adoptat, ieri, 23 martie, rectificarea bugetelor de venituri și cheltuieli, a listelor de investiții a Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei”, precum și a Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanța. Au fost alocați 4,4 milioane lei pentru achiziționarea mai multor echipamente medicale, materiale sanitare și dezinfectanți, în contextul actual al răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Astfel, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța va avea un buget majorat cu 3 milioane de lei, în timp ce Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța va beneficia de 1,4 milioane lei în plus la buget. Cea din urmă unitate medicală va degreva spitalele în care se tratează cazuri de Covid-19 de cazurile considerate obișnuite.

De asemenea, Spitalul Județean Constanța va avea la dispoziție 284.150 lei pentru închirierea și instalarea de module container în care se vor amenaja spații de triaj UPU pe toată perioada prezenței epidemiei COVID – 19.

"Pe viitor, dacă va fi nevoie vom mai face rectificări bugetare pentru unitățile medicale aflate în subordine. Este foarte important să luam masurile de preventie, vă rog încă o dată să fiți responsabili, să stați acasă și să vă protejați", a precizat Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si pana acum au dormit!! Dupa ce s a raspindit corona acm s au gandit sa dea bani??? Si noi tb sa le multumim probabil!! Banii pt spitale tb dati non stop ..nu acm in plina criza! Neispravitilor!
0
0
A venit PSD apoi, cate spitale inchise de Base a deschis Ponta, Grindeanu, Tudose sau Dancila de opt ani incoace? Sau ministrii sanatatii de atunci??
1
1
Sa nu uitam de spitalele inchise pe vreamea lui base
1
0
Spitalul Militar din Constanta nu are echipamente de protectie pt medici, asistente si infirmiere. Si au sosit in aceste zile f multi bolnavi care sunt suspecti de coronavirus. Comandantul este un idiot care nu se gandeste ca un singur medic imbolnavit va catantina automat o sectie sau alti 15-20 De angajati si atunci cine ii va trata pe cetateni. Dar ce credeti ca olteanul comandant are minte sa gandeasca
2
2
Guvernul Boc, care se regaseste azi in mare parte in PNLul lui Iohannis, a inchis 67 de spitale in Romania. A nu se uita!
2
0
Astia baga banii nostri in spitale si vitelul ala isi cheama fratii din Italia sa le unple. Sa ii ia acasa la el
2
1
Orice investitie in sanatate este binevenita. Trebuia sa vina necazul asta ca sa ne bagam mintile in cap. Poate de acum, vom avea si noi un spital bine dodat, spatii verzi cu adevarat....spatii verzi iar toate limanurile astea din judet, abandonate- neingrijite , transformate in paduri. Axum, cu restrictiile astea, Urgenta spitalului este putin aglomerata, consultatiile merg destul de bine iar in spital nu vezi decat cadre medicale. Nici urma de tiganime si bolnavi inchipuiti. Deci , se poate !
5
0
In spitalul orasenesc HARSOVA ce pompati dle MARIUS HORIA TUTUIANU? Promisiuni, iluzii, deziluzii si sperante electorale? E drept ca nici autoritatile harsovene nu au avut suferinte urgente fata de spital de a ajuns in halul in care este, tocmai acum in plina criza.
0
3
Baga banii judetului in spitale si spitalele vor oferi ingrijire pestilor si panaramelor sositi cu avionul din Italia
3
0
Halate si masti in upu! Si la infectioase! Pnf deocamdata nu a intrat in lupta cu covidul.
3
0
Pana acum ce au facut borduri de marmura si stalpisori si mozaic care s costat multi bani
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212