REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

CLANUL ONICEL s-ar afla `ASCUNS` în OLANDA, lângă AMSTERDAM!

CLANUL ONICEL s-ar afla `ASCUNS` în OLANDA, lângă AMSTERDAM!

Replica API 25 iunie 2021 | 14:37 13979

Cei trei Onicel au fost arestați, în lipsă, în urma perchezițiilor ce au avut loc în Mangalia. Aceștia se sustrag cercetărilor, însă, potrivit informațiilor noastre, s-ar afla în Olanda, pe lângă Amsterdam. Totodată, chiar dacă sunt cercetați în același dosar, se pare că membrii „clanului” Onicel nu s-a înțelege prea bine cu cei din clanul Raim, întrucât s-ar lupta pentru… supremație.

Frații Onicel

Cei trei frați Onicel, Cristian, zis Dafina, Daniel cel care ar fi fost capul unui grup infracțional în Italia, și Marius, zis Moxu, care ar fi capul, s-ar afla în Olanda. Potrivit surselor noastre, care au dorit să-și păstreze anonimatul, bărbații s-ar ocupa acolo cu proxenetismul. ”Au o rețea de închiriat apartamente acolo și pun fetele să se prostitueze și le iau toți banii. Tot ei facilitează și traficul de droguri, sunt certați cu cei din Clanul Raim, se luptă pentru supremație. Cristian, zis Dafina, se ocupa și cu carduri și droguri, pus de fratele lui Marius, zis Moxu. Moxu acționează pe Olanda Germania și Elveția. Pot fi găsiți în Olanda, pe lângă Amsterdam”, au spus, pentru Replica, anumite surse.

Amintim că, la data de 17.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat un număr de 44 de percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, în urma cărora au fost ridicate 12 autoturisme, cu o valoare de aproximativ 300.000 de euro, peste 81.000 de lei, 9.000 de dolari, peste 8.500 de euro, 100 de lire sterline, 45 de telefoane mobile, 2 pistoale cu aer comprimat, 5 laptopuri, 15 ceasuri și bijuterii, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie. În cauză s-a reținut faptul că, membrii grupării au fost implicați în activități de proxenetism pe relația România-Germania-Austria, având roluri bine definite, precum și în oferirea de bani cu camătă, context în care au recurs la amenințări, cu acte de violență, asupra datornicilor, în scopul recuperării sumelor împrumutate și dobânzilor aferente.

Citește detalii aici: `Clanul` ONICEL, CĂUTAT în DOSARUL în care a fost ARESTAT RAIM!

Supremație din 2011

Din cercetări a reieșit că 24 de persoane au constituit grupul infracțional organizat de tip polivalent, cu risc crescut în generarea conflictelor stradale. Acesta a fost coordonat de către un inculpat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Mangalia și a acționat din 2011, neîntrerupt, în principal în zona de sud a litoralului. Principala activitate infracțională a membrilor grupării a reprezentat-o exploatarea sexuală a tinerelor, în România, dar și în alte state europene (Spania, Italia, Germania, Franța, Cehia, Austria, Elveția și Anglia), fiind identificate peste 40 de tinere care ar fi practicat prostituția.

Iuzeir Raim

Produsul infracțional obținut din comiterea infracțiunii de proxenetism, calculat până la momentul cercetărilor, este de peste 3,5 milioane de euro.

6 arestați în primul lot, unii sub control judiciar, apoi arestări și în lipsă

Toți cei propuși spre arestare au fost: Alexa (fostă Dinu) Didina Liliana, Alexa Radu Nicolae, Dumitru Vasile, Gobeajă Mihai Laurenţiu, Budeanu Mihai (în lipsă),Gomeaju Ridvan, Grafcenco Daniel (în lipsă), Lepădatu Marius Răzvan (în lipsă), Iuzeir Raim, Iuzeir Şerif, Mocanu Dorel Costin (în lipsă), Martac Florin, Mateeş Alexandru, Mocanu Vasile (în lipsă), Mehedinţeanu Andreea, Moraru Florin, Onicel Daniel (în lipsă), Mustafa Denisa, Mustafa Ozgian, Onicel Cristian Gheorghe (în lipsă), Mustafa Tamer, Onicel Marius (în lipsă), Tarachiu Rizan și Vlădescu Giani Ilie.

Citește și: 'Clanul' Onicel, ARESTAT în lipsă, în dosarul lui RAIM!

Atunci, 6 persoane au fost arestate preventiv. Alexa Radu Nicolae, Dumitru Vasile, Gobeajă Mihai Laurențiu, zis Geolgău, Gomeaju Ridvan, Iuzeir Raim (pentru constituirea unui grup infracțional organizat și șantaj) și Mehedințeanu Andreea. Aceștia au fost arestați pe perioada 18.06.2021 până la data de 17.07.2021, inclusiv.

Ulterior, au fost emise mandate de arestare în lipsă și pentru Onicel Cristian Gheorghe, Onicel Daniel și Onicel Marius.

Toți ceilalți din dosar au fost puși sub control judiciar.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo frati dafina i batut pe toti din clanu raym hipotentu si pe vasi cacat mare si pe alecu si raducu care folosea crema sa alunece mai usor in gaoz
0
1
Ma ce tor ai umflati pe fratii astia onicel care ia crescut filipinezii ca sunt vai mama lor
5
0
Cristi Dafina din mangalia Valentino si Barzecu din constanta sunt putere
5
5
Moxxu sotie cumpana cristian sotie ridvan gomeaja daniel sotie serif cum sa se haleasca cu clanu raim
5
0
Nespalatte
0
0
Arsen e capul rautatilor Raim e nevinovat datorita lacomiei lui si a arogantelor a ajuns acolo imi pare rau pentru el Moxu cu Cristi niste rable unelte a lu interlopu Arsen
5
1
Dafina cristian sluga lui arsen la puscarie moxxu zis si rufat daniel vai mama lui muritori de foame lunga
7
0
Asta inseamna ca au mandat de arestare pentru ca nu au fost gasiti pentru a-i putea judeca chiar daca nu sunt prezenti.Si cand ajung pe mana politiei din orice tara ii poate aresta si pune in aplicare mandatul.altfel procesul ar sta pe loc.Cristi Dafina a fost plecat pe in AMERICA DE SUD pe relatia Ciusca de la EFORIE pe bancomate,carduri.Sclavul lui Ciusca.
3
1
Vreau sa le confiste case masini sa se duca sa se angajeze la polaris
5
0
amar de la scoala care sifoneaza lumea la sfionat pe aguroaie la garda si pe altii ei si cu neamu ciociia care lau sifionat pe pisica
4
2
Sunt dupa colt la wc-ul redactiei voastre cicaca.
3
5
ce sa faca sa apucat si el de vandut droguri,camataria nu mai merge
1
1
Arsen ce mai face?
4
1
Da asa este iti da mandat de arestare in lipsa. Dupa dau urmarire nationala generala si dupa interpol asta e procedura
3
0
Cum sunt arestati in lipsa, daca ei sunt in Amsterdam? Bah analfabetilor, nici macar copy-paste nu stiti sa faceti ca lumea. Inainte sa aruncati in virtual arricolele copiate, macar corectatile. Se vede unde ati facut scoala de jurnalism.
3
6
nu mai unflati pe astea onicel ca singuru sef in mangalia e raym hipotentu si cu sclavu de vasilica zis cacat mare ia batut cristian pe amindoi
6
4
cum sa inteleg? arestati in lipsA? DECI au fost duci in arest la beci tot in lipsa? lipsa de ce... sau cum sa inteleg si eu. arestati si dusi in lipsa la arest?
2
9
aguroaie cu audi a6 gri vinde droguri la copii diicot unde e
9
1
ciociia cosmin zis pisi sifonu orasului nu da banii la lume si toarna lumea la garda sclav lu raducanu vinde petru el droguri alooooo diicooot
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272