REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
20.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

`Clanul` ONICEL, CĂUTAT în DOSARUL în care a fost ARESTAT RAIM!

`Clanul` ONICEL, CĂUTAT în DOSARUL în care a fost ARESTAT RAIM!

Replica API 22 iunie 2021 | 00:30 5879

Așa cum Replica a precizat în edițiile anterioare, 6 persoane au fost arestate preventiv în urma perchezițiilor din Mangalia, între care se află și Iuzeir Raim, șeful clanului Raim. Însă, alte 7 persoane sunt propuse spre arestare, în lipsă. Asta înseamnă că persoanele în cauză se sustrag cercetărilor. Printre cei căutați sunt și trei bărbați cunoscuți pentru mai multe infracțiuni, fiind vorba de Onicel.

Onicel în timpul unei răfuieli

Primul pe lista celor căutați este Mihai Budeanu. Apoi, lista continuă cu Daniel Grafcenco, Marian Răzvan Lepădatu, Dorel Costin Mocanu, Vasile Mocanu, Daniel Onicel, Cristian Gheorghe Onicel și Marius Onicel.

Cei trei Onicel, implicați în dosare penale și scandaluri

Cristian Gheorghe Onicel este o mai veche ”cunoștință” a oamenilor legii. Acesta a fost cercetat în mai multe dosare penale, ajungând la închisoare. Spre exemplu, pe vremea când avea doar 16 ani, a fost cercetat pentru viol. Totul s-a petrecut în 2004. Mai exact, în ianuarie 2004, Cristian Gheorghe Onicel a cunoscut-o la o sală de forţă din Mangalia pe Ionela C., în vârstă de 13 ani. S-au împrietenit, iar la scurt timp el i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, lovindu-se de un refuz. La scurt timp, în timp ce Ionela se afla la o sală de internet cu nişte prietene, Onicel, alături de Răzvan Viorel Amarie şi Laurenţiu Mădălin Răguşilă le-au propus fetelor să vină cu ei la domiciliul lui Daniel Nicula. Au fost refuzaţi, dar Ionela a fost ameninţată cu bătaia, motiv pentru care s-a trezit în respectivul imobil, unde indivizii au violat-o. Totul a ieşit la iveală după câteva săptămâni, când fata a prins curaj să povestească prin ce a trecut. În timpul cercetărilor, oamenii legii au descoperit că tinerii au mai violat o adolescentă imediat după aceea, fiind vorba de Georgiana Alexandra C., care avea atunci tot 13 ani. Pe tot parcursul anchetei, ei au negat că ar fi vinovaţi.

De atunci a tot fost implicat în fapte penale, fiind, de dată recentă, acuzat că este proxenet și că ar trafica și droguri. Detalii aici: LUPTE GRELE pentru CONTROLUL ZONEI în care se VÂND DROGURI, la MANGALIA

Daniel Onicel

Nici Daniel Onicel nu este mai breaz. Și el a fost cercetat în mai multe dosare, inclusiv pentru proxenetism. Spre exemplu, în 2011 era arestat și extrădat. Mai exact, se pare că era liderul unei grupări infracționale din Italia, care se ocupa cu prostituția. La fel și în 2008, când ar fi avut o rețea similară în Spania.

Detalii despre răfuielile din Mangalia, în care au tot fost implicați, aici: LUPTA ‘INTERLOPILOR’ din MANGALIA s-a MUTAT în sala de judecată

Arestări în urma perchezițiilor de la Mangalia

Amintim că 6 persoane au fost arestate în urma perchezițiilor din Mangalia, fiind vorba de: Alexa Radu Nicolae, Dumitru Vasile, Gobeajă Mihai Laurențiu, zis Geolgău, Gomeaju Ridvan, Iuzeir Raim (pentru constituirea unui grup infracțional organizat și șantaj) și Mehedințeanu Andreea. Aceștia au fost arestați pe perioada 18.06.2021 până la data de 17.07.2021, inclusiv.

Alte persoane au fost puse sub control judiciar. Detalii aici: Iuzeir RAIM, ARESTAT PREVENTIV! Alți membri ai CLANULUI sunt CĂUTAȚI!

12 mașini ridicate!

Amintim că, la data de 17.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat un număr de 44 de percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, în urma cărora au fost ridicate 12 autoturisme, cu o valoare de aproximativ 300.000 de euro, peste 81.000 de lei, 9.000 de dolari, peste 8.500 de euro, 100 de lire sterline, 45 de telefoane mobile, 2 pistoale cu aer comprimat, 5 laptopuri, 15 ceasuri și bijuterii, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie. În cauză s-a reținut faptul că, membrii grupării au fost implicați în activități de proxenetism pe relația România-Germania-Austria, având roluri bine definite, precum și în oferirea de bani cu camătă, context în care au recurs la amenințări, cu acte de violență, asupra datornicilor, în scopul recuperării sumelor împrumutate și dobânzilor aferente.

Grup infracțional organizat

Din cercetări a reieșit că 24 de persoane au constituit grupul infracțional organizat de tip polivalent, cu risc crescut în generarea conflictelor stradale. Acesta a fost coordonat de către un inculpat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Mangalia și a acționat din 2011, neîntrerupt, în principal în zona de sud a litoralului.

Principala activitate infracțională a membrilor grupării a reprezentat-o exploatarea sexuală a tinerelor, în România, dar și în alte state europene (Spania, Italia, Germania, Franța, Cehia, Austria, Elveția și Anglia), fiind identificate peste 40 de tinere care ar fi practicat prostituția.

Iuzeir Raim

Milioane de euro

Produsul infracțional obținut din comiterea infracțiunii de proxenetism, calculat până la momentul cercetărilor, este de peste 3,5 milioane de euro.

Propuși spre arestare au fost: Alexa (fostă Dinu) Didina Liliana, Alexa Radu Nicolae, Dumitru Vasile, Gobeajă Mihai Laurenţiu, Budeanu Mihai (în lipsă),Gomeaju Ridvan, Grafcenco Daniel (în lipsă), Lepădatu Marius Răzvan (în lipsă), Iuzeir Raim, Iuzeir Şerif, Mocanu Dorel Costin (în lipsă), Martac Florin, Mateeş Alexandru, Mocanu Vasile (în lipsă), Mehedinţeanu Andreea, Moraru Florin, Onicel Daniel (în lipsă), Mustafa Denisa, Mustafa Ozgian, Onicel Cristian Gheorghe (în lipsă), Mustafa Tamer, Onicel Marius (în lipsă), Tarachiu Rizan și Vlădescu Giani Ilie.

Citește și: Florin SALAM, ÎMBRĂCAT în BANI de CLANURILE RAIM și BĂNCUȚĂ! Video

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa le sugeti pulele toti care comentati la frati onicel
0
0
acum se vor turna unii pe altii
8
0
Vedeti si legatura cu clanul arif,contrabanda de tigari,etc
4
0
De ce sa stea in puscarie pe banii nostri ??? Nu mai bine ii impuscam ???
9
1
Raim mic e baiat bun dar avar de aici si ponoasele il trag in gos restul de mascote dar Tamer e boss are cele mai multe fete
6
0
Mangalia de ce nu face nimic
13
0
Adevaratele sifoane de la malul marii
8
0
Cra Cra cra
8
0
Moxxu praduitoru cristian sluga lui arsen la puscarie raducanu obelix traficantii de droguri
9
1
Frati trei Dafina sunt fugiti de minim o luna deci au fost anuntati de cadre politistu sub acoperire Raducanu Razvan
19
0
Onicel marius - moxu proxenet traficant de droguri dc nu zice lumea. Mimic ?
13
1
Pai tu il compari pe Beinur cu purecii astia ?
14
3
De ce mintiti Lepadatu se plimba libertino prin oras Onicel e in Anglia restul prin Germania urmeaza sa ajunga in tara Costi si Sile Mocanu sa se supuna organelor judiciare am o intrebare Beinur nu e deloc bagat in seama?
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212