REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Dum., 1 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6503
22.4° Constanța Duminică, 1 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6503

Iuzeir RAIM, ARESTAT PREVENTIV! Alți membri ai CLANULUI sunt CĂUTAȚI!

Iuzeir RAIM, ARESTAT PREVENTIV! Alți membri ai CLANULUI sunt CĂUTAȚI!

Replica API 20 iunie 2021 | 12:35 16241

În urma perchezițiilor din data de 17 iunie, vizați fiind și membri ai clanului Raim, 16 persoane au fost reținute și propuse spre arestare. Este vorba despre Alexa (fostă Dinu) Didina Liliana, Alexa Radu Nicolae, Dumitru Vasile, Gobeajă Mihai Laurenţiu, Budeanu Mihai (în lipsă),Gomeaju Ridvan, Grafcenco Daniel (în lipsă), Lepădatu Marius Răzvan (în lipsă), Iuzeir Raim, Iuzeir Şerif, Mocanu Dorel Costin (în lipsă), Martac Florin, Mateeş Alexandru, Mocanu Vasile (în lipsă), Mehedinţeanu Andreea, Moraru Florin, Onicel Daniel (în lipsă), Mustafa Denisa, Mustafa Ozgian, Onicel Cristian Gheorghe (în lipsă), Mustafa Tamer, Onicel Marius (în lipsă), Tarachiu Rizan și Vlădescu Giani Ilie.

Totodată, menționăm că, îm cazul celor care se sustrag cercetărilor, oamenii legii au disjuns dosarul, fiind propuși spre arestare separat.

dosarul disjuns (persoanele care sunt căutate)

Iată cine a ajuns în arest

Prin urmare, arestați preventiv au fost: Alexa Radu Nicolae, Dumitru Vasile, Gobeajă Mihai Laurențiu, zis Geolgău, Gomeaju Ridvan, Iuzeir Raim (pentru constituirea unui grup infracțional organizat și șantaj) și Mehedințeanu Andreea. Aceștia au fost arestați pe perioada 18.06.2021 până la data de 17.07.2021, inclusiv.

Ceilalți au fost puși sub control judiciar.

Citește și: Florin SALAM, ÎMBRĂCAT în BANI de CLANURILE RAIM și BĂNCUȚĂ! Video

Membrii grupului sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de proxenetism, cămătărie, șantaj și spălare a banilor. Aceștia ar fi fost implicați în activități de proxenetism, în România, Germania, Austria și Anglia, precum și în oferirea de bani cu camătă, context în care ar fi recurs la amenințări, cu acte de violență, asupra datornicilor, în scopul recuperării sumelor împrumutate și dobânzilor aferente.

În cauză au fost efectuate percheziții la data de 17 iunie.

Ce spun procurorii DIICOT

În cauză s-a reținut faptul că, membrii grupării au fost implicați în activități de proxenetism pe relația România-Germania-Austria, având roluri bine definite, precum și în oferirea de bani cu camătă, context în care au recurs la amenințări, cu acte de violență, asupra datornicilor, în scopul recuperării sumelor împrumutate și dobânzilor aferente.

Din cercetări a reieșit că 24 de persoane au constituit grupul infracțional organizat de tip polivalent, cu risc crescut în generarea conflictelor stradale. Acesta a fost coordonat de către un inculpat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Mangalia și a acționat din 2011, neîntrerupt, în principal în zona de sud a litoralului.

Principala activitate infracțională a membrilor grupării a reprezentat-o exploatarea sexuală a tinerelor, în România, dar și în alte state europene (Spania, Italia, Germania, Franța, Cehia, Austria, Elveția și Anglia), fiind identificate peste 40 de tinere care ar fi practicat prostituția.

Produsul infracțional obținut din comiterea infracțiunii de proxenetism, calculat până la momentul cercetărilor, este de peste 3,5 milioane de euro.

La data de 17.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat un număr de 44 de percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța, în urma cărora au fost ridicate 12 autoturisme, cu o valoare de aproximativ 300.000 de euro, peste 81.000 de lei, 9.000 de dolari, peste 8.500 de euro, 100 de lire sterline, 45 de telefoane mobile, 2 pistoale cu aer comprimat, 5 laptopuri, 15 ceasuri și bijuterii, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul SCCO Porturi Maritime și SCCO Tulcea, al polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale și Unitatea Teritorială de Analiză a Informațiilor din Constanța.

Video:

Detalii aici: 16 persoane REȚINUTE în urma PERCHEZIȚIILOR de la CLANUL RAIM, din MANGALIA! Video

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da foc la case,masini a murit un om cu gura deschisa vroia sa zica de el! Ia dat in cap lu Silviu Mocanu da bani cu camata lui Ionut Chirea ia dat foc mamei sale la masina bate lumea pe la spalatorii auto
4
0
mai e si coara de raym batrinu pe asta nu il intreaba nimeni de unde are bani de 2 pensiuni .nu a muncit 1 minut in viata lui si el ducea femei in spania cu alberto la produs si da si bani cu dovinda lu sava
2
1
Sunt mult mai mult de luat la scuturat acest om ce a comentat sub mine are un tovaras bun ce ii place sa se joace cu focul si sa deie banii cu 30 la suta
0
0
pe doamna CAMELIA BEGHIN nu o amintiti aici???sebat cred ca si tu ai dat in ia nu nu mai giolgau
0
0
De peste 25 de ani exploateaza copile. Xe a facut Politia pana acum????
12
1
este clar, se vor turna intre ei acum
8
0
Alex keedula umbla prin cartiere si fura de la oameni din casa
5
1
Sa vezi acuma sifoneala
7
1
Liniste in oras ca altfel ii dau drumu lu Raducanu pe voi
9
0
si erkan tarim trebuie incarcerat e noua generatie de interlopi are 2 3 fete in germania
7
0
Sa speram ca vreo 3,4 ani de acum inainte putem si noi sa gasim o masa libera cu vedere la strada la Lavrion sau El Greco.
12
3
astia s-au facut mari in anii 2000 ajutati de fosta administratie de atunci
15
0
BCCO nu va umflati degeaba. Haideti la Mangalia ca mai aveti mult de lucru.Nu iertati pe niciunul.Ati uitat de Beinur cel care trage sforile.De fapt si astia au fost sifonati de neamul Dafina la indemnul lui Beinur care acum se distreaza.Adica ei s-au autodenuntat sa scape
19
0
Nu e vorba de raim cel din foto. Acesta e liber, e vorba de nepotu-sau, cel cu mertan si porche, cu vreo 6 vile..
19
3
Pe Piciu cand il saltati?
26
1
Ne a placut la Mangalia.Vom reveni cu drag.
27
2
La.puscarie cu toata lumea
28
3
De infrraacctori au
23
1
Mai incet ca ramane Mangalia fara bronzati .
39
2
Tamere de ce vorbesti aiurea eu muncesc intreabal pe Sinan el cumpara de la mine marfa tu iei de la Moxu el tot de la mine se alimenteaza
31
1
Dna va rog frumos confiscati le casele masinile tot tot nu au muncit o zi in viata lor ei daca spun ca au facut bani cu firme sunt bani spalati luati tot ce are raim iuzeir si sa se verifice toate rudele lui ca au trecut si pe numele lor case etc ..
49
4
Unde esti tu cristinela Nitoi sa ne iei apararea, teai scapat pe tine scapane si pe noi. Te poopa dafinii si te asteptam langa noi la poarta alba
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
14113451724
5/49
1610388237
joker
11339203516