REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Clasare dosar de înaltă trădare pentru Dăncilă - Iordache: S-a demonstrat că a fost un denunţ calomnios al lui Orban

Clasare dosar de înaltă trădare pentru Dăncilă - Iordache: S-a demonstrat că a fost un denunţ calomnios al lui Orban

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:56 420

Florin Iordache

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, vineri, în legătură cu clasarea dosarului de înaltă trădare pentru premierul Viorica Dăncilă, că s-a demonstrat că a fost "un denunţ calomnios" al liderului PNL Ludovic Orban.

"S-a demonstrat încă o dată că a fost un denunţ calomnios, din punctul meu de vedere, al liderului Ludovic Orban. Cred că demonstrează modul în care încearcă să denigreze Guvernul neavând argumente şi apelând la Justiţie. În mod normal, întrebarea era când se clasează, nu dacă. Din punctul meu de vedere, este un denunţ calomnios în care şi-a demonstrat limitele Ludovic Orban. Mai departe vedem ce va hotărî doamna prim-ministru. Cred că atunci când nu ai argumente, apelezi la Parchet, pentru că nu ştii ce să spui. Ludovic Orban prin acest denunţ şi-a demonstrat adevăratele calităţi de lider politic", a precizat, pentru AGERPRES, Florin Iordache.

DIICOT a clasat dosarul în care preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală împotriva premierului Viorica Dăncilă pentru înaltă trădare, în legătură cu memorandumul privind mutarea Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Potrivit unui comunicat al DIICOT, dosarul a fost închis deoarece faptele nu există.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bani aruncati pe apa sambeti! PSD vrea sa-si faca imagine printre votantii lui din mediul rural, fara scoala si fara educatie, asa cum isi doreste psd sa fie tot mai multi romani. Romanii au mai votat acum cativa ani ca doresc sa-i reprezinte doar 300 de parlamentari si CCR a avizat favorabil aceasta cerinta si, cati parlamentari avem acum? Aproape dublu! Inca o prosteala marca psd pe banii romanilor necajiti.
0
0
asta de sub mine : ia niste muie cu cacat de la ma-ta si muie de la noi. Ca noi futem pesedei ca avem pula mare ! Muie dragnea, muie pesede !!!
3
0
ati facut tensiune ! ne pisam pe voi cu bolta ! .....la fel pe uniunea europeana , sugeti pula permanent , pierdeti toate razboaiele , sunteti de rasul pulii . Ca si polonia sau ungaria ni se rupe pula de UE , mai idiotilor , noi tinem uniunea in viata, ca suntem romani prosti ! idiotilor , niciodata ue nu renunta la romania , ei ne storc de bani si de rezerve !
2
4
economia duduie ,avem autostrazi de nu mai e loc pe harta de ele ,scolile sunt toate moderne si spitalele fac transplant de creier gratuit pt votantii pesede si cacatii care se uita la antena 3 deci ati terminat cu bunastarea tarii si acum faceti referendum pe bani multi pt poponarii din bor si pedofilii din biserica .bravo natiune
5
1
LUI DRAGNEA SI LA TOTI PESEDISTII DIN ROMANIA.MUIE MULTA SA VA AJUNGA.SUUCCESURI
8
4
Frustratilor, bagati-va gheara in gat! Muriti de oftica! Sica mandolina s-a facut de cacat, alaturi de Ciolannis si de toti pupincuristii ce posteaza sub mine. Fraierilor, norocul vostru e ca prostia nu doare, altfel ati trai doar cu morfina! Ce bine ma simt! Anticipez ca se va face coada la mine la... coada. Poftiti, dar pe rand!
6
8
cand ai oameni de paie plantati la ccr,diicot, pa peste tot si roata e patrata daca vrea ciordache !
9
6
cum pula calului nu exista faptele mai cacatilor sugatori si corupti ??? Ne prostiti pe fata ??? Noi nu suntem muistii de pesedei care inghit totul ! Muie dragnea, muie pesede !!!
9
7
daca sa-ti dai degeaba bogatiile tarii inclusiv apa din subteran pe linga gaze petrol si rafinarii,terenuri agricole,paduri si sa vrei sa-ti muti ambasada din tel aviv in capitala unui alt stat,palestina,tara cu care romanica are relatii la nivel de ambasadori nu este tradare nationala,istorica nenorocita atunci ce este,o felatie la taragotul lui dracnea
10
5
la ce va asteptati atata timp cat seful DIICOT este plantat de puscariasul dragnea si repprezinta ca si ciorbea, tudorel, dorneanu fix pe puscariasul draknea?
12
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272