REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
13.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Clotilde Armand continuă circul. Acuză că e sabotată de PNL-PSD

Clotilde Armand continuă circul. Acuză că e sabotată de PNL-PSD

Victor ROTARU 25 martie 2024 | 15:23 1546

Continuă circul cu șefa reziștilor de la Sectorul 1. Clotilde Armand cheamă bucureștenii care au votat-o să vină la o ședință extraordinară la sediul Primăriei. 

Clotilde Armand continua circul. Acuza ca e sabotata de PNL-PSDClotilde Armand 

Edilul celui mai bogat sector denunță „sabotajele grupării Firea-Burduja” și acuză că din cauza tandemului politic PNL-PSD, investițiile primăriței-rezist sunt blocate.

Mai mult, aceasta spune că proiectele sunt votate doar când locuitorii Sectorului 1 vin și le susțin în Consiliul Local, de aceea cheamă bucureștenii în ședință. Clotilde Armand susține că este sabotată încă de când a fost aleasă.

În continuare, primărița-pompier susține că administrația locală a sectorului a fost blocată prin „amendamente ticăloase” de gruparea Firea-Burduja, iar situația cea mai gravă este la ADP Sector 1, care a primit doar o treime din bugetul solicitat, potrivit realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si uite cum merge p***t tara din cauza lui Nicusor ,care a schimbat conducte de termoficare iar Firea infiinta 20 de societati la primarie ca sa puna panselute si iepuroi.Dati in calul care trage. Tara este pe locul 2,toata ziua faceti liste si va puneti apropiatii pe functii banoase cu toate ca stiti ca sunt incompetenti.
4
1
Normal ca e sabotata! La fel ca la Nicusor, cand gasca PSDNL a votat de-abia a patra oara bugetul cu circul de rigoare.
6
0
Penalii de la Psd-Pnl va vor lua si ultimul leu din buzunar. La asta ae pricep cel mai bine, asa ca aveti grija ce votati. Ei sunt abonati la banul public prin toate institutiile de stat.Asta fac de 34 de ani. Haideti sa scapam de ei o data pentru totdeauna. Votati USR -AUR orice numa nu PSD-PNL
10
1
Ma baieti, voi mai sperati sa ne facem bine? cand se vor intoarce PSDei si PNLei, vai de banii nostri. licitatii trucate, acordari directe. si nu uitati,bucurestenii sunt tot romani. asa ca uita si ei repede, mai ales pe cel ce le vrea binele, realizat in timp. mai drag le este cel ce le promite si le da acum putin, decat cel ce le va da mai mult ,dar mai tarziu.
12
2
Cand noul primar care este in functzie vorbeshte despre mafia din partide acest primar care vrea sa lupte cu mafia consilierilor din partide din primarie asha cum le-a promis celor care l-au votat este criticat,daca Clotide lua spaga in continuare de la firmele agreate de fosta conducere a primariei totul era bine si pentru Clotide si pentru partidele reprezentate de consilieri lor si pentru patroni abonatzi la banul public;ma rog aici este treaba bucureshtenilor din sectorul unu,ei shtiu mai bine ce este acolo si ei vor vota pentru primarul lor.
8
2
Când căței se învață să roadă la ciolan nu le cade deloc bine că nu mai pot ajunge la ciolan
11
3
Nici cu ea nu imi e rusine si a ineput mandatul sub semnul intrebarii, umblau la sacii cu buletinele de vot
5
18
asa e la noi! cei care se lupta cu mafia sint numiti ,, circari ,, de tocmai cei care trebuie sa sustina lupta
17
5
Draga ziaristule Victor ROTARU tu esti pesedist si te oftici nu ? Armand nu e "sefa rezistilor" cum spui tu ci e primarul bucurestenilor din sectorul 1 .
19
7
Foarte bine face Armand. E grav pentru psd si pnl cand se opreste robinetul banului public. Asa va trebui sa fie in toata tara, sa nu mai aiba bani pubilici sa cumpere toate televiziunile care mint cu nerusinare
18
12
Are dreptate, PSD si PNL sunt in sevraj de cand numai pot fura banii Bucurestenilor.
24
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272