REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Clotilde Armand: Marcel Ciolacu a devenit un veritabil tele-justiţiar la televiziunile de casă PSD

Clotilde Armand: Marcel Ciolacu a devenit un veritabil tele-justiţiar la televiziunile de casă PSD

Replica API 13 august 2021 | 00:00 880

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat joi că preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a devenit ''un veritabil tele-justiţiar'' la televiziunile "de casă" ale partidului, dar în urmă cu 20 de ani mergea la vânătoare cu Omar Hayssam - condamnat la 23 de ani de închisoare, "găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni".

Clotilde Armand

"După ce a solicitat preşedintelui României 'să intervină pentru că este în pericol democraţia' sau 'să facă şedinţă de CSAT', pentru că din cauza mea a pierdut PSD alegerile în Sectorul 1, Marcel Ciolacu mai are o solicitare urgentă către dl. preşedinte Klaus Iohannis: îi cere urgent demisia şefului Executivului. De ce? Pentru că dl. premier Florin Cîţu s-a urcat la volan beat şi a făcut două zile de închisoare în SUA din cauza asta în urmă cu 20 de ani. Vă daţi seama ce atentat?! Insistenţele domnului Ciolacu şi cugetările sale juridice par desprinse din apucăturile Anei Pauker. Preşedintele PSD a devenit un veritabil tele-justiţiar la televiziunile de casă PSD. Dictează şi ordonă, taie şi spânzură orice inamic politic după cum îl duce capul. Şi nu oricum. În numele Partidului", a scris Clotilde Armand, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Ea a adăugat că în urmă cu 20 de ani Marcel Ciolacu mergea la vânătoare cu Omar Hayssam - "omul de afaceri sirian condamnat la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de terorism şi de alte infracţiuni".

"De ce fac această menţiune? Pentru că trebuie să privim CV-ul d-lui Ciolacu. Şi vedem că acesta este fericitul posesor al diplomei de 'perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale - Securitate şi buna guvernare - la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti. Domnule Ciolacu, să înţelegem, eraţi apropiat de Omar Hayssam (vinovat de terorism) pentru că eraţi în practică pentru cursul de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale? Şi încă ceva: şeful de onoare al PSD, adică şeful d-lui Ciolacu, este acuzat de crime împotriva umanităţii. După părerea mea, este cazul să intervină tele-justiţiarul Ciolacu... pentru că este în pericol democraţia. PS: Acesta e omul care plânge în fiecare seară la TV pentru că i-am bătut în alegeri. Dacă vă întâlniţi cu el pe stradă în goana lui pentru semnături de demitere a primarului, vă rog frumos să-l întrebaţi ce căuta lângă teroristul Omar Hayssam", a mai afirmat Clotilde Armand.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta seamana cu King Kong
0
0
Mwie usr si gun oaielor frantuzite
10
2
Oare acestei femei nu-i pute nimic la ea in sector? Pana la confruntari politice,nu se gandeste ca sar sobolanii pe oameni in orasul ala? Pana la urma oamenii lasi si adormiti si-o merita. Ei tac,ei accepta tacit putoarea ,la ce bun sa ne opunem fericirii lor de a trai in gunoi?
10
2
Nici Jo e B i deu nu s-a gandit sa fure ca tine si ala era disperat si tot a facut-o cu cap,zice el,n-ai avut morti sa pui si tu ca in Nevada nu multi,40 de mii.
6
2
Exact ca la zicala! Cuerva da, cuerva tipa! Pai tu vorbesti mai de justitie?
8
2
pe ciolanu de ce nu se sterge la gura ca se vede...
3
11

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212