REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Clubul de TENIS își schimbă DESTINAȚIA, după moartea AFACERISTULUI Corneliu IDU!

Clubul de TENIS își schimbă DESTINAȚIA, după moartea AFACERISTULUI Corneliu IDU!

Replica API 31 octombrie 2021 | 00:08 12331

Tenis Club IDU se modifică. Societatea Tenis Club IDU SRL a solicitat de la Primăria Municipiului Constanța un certificat de urbanism ce prevede schimbarea parțială a destinației din prezent. Astfel, se dorește modificarea din activități sportive în sală de tenis și zonă de fitness cu alimentație publică. Vă reamintim că, administratorul societății amintite anterior a fost Corneliu Idu, cel mai bogat om de afaceri constănţean, cu o avere estimată la peste 250 milioane de euro. Acesta a decedat, fiind infectat cu coronavirus.

Citește și: AFACERISTUL Corneliu IDU a MURIT. A fost INFECTAT cu COVID 19

Clubul de Tenis Idu din stațiunea Mamaia se modifică. Societatea Tenis Club Idu SRL a solicitat de la Primăria Constanța un act de urbanism ce prevede modificarea partial a destinației din prezent. Joi, 28 octombrie a.c., municipalitatea a emis certificatul de urbanism cu numărul 3333, care constă în ,,Schimbare partial de destinație din activități sportive în salaă de tenis și zonă fitness cu alimentație publică”.

Corneliu Idu

Afaceristul Corneliu Idu a murit infectat cu Covid-19

Cel mai bogat om de afaceri constănţean, Corneliu Idu, cu o avere estimată la peste 250 milioane de euro, a murit în anul 2020, după ce a fost infectat cu coronavirus. Acesta ar fi făcut atac de cord. Avea 70 de ani. El a dezvoltat unul dintre cele mai mari cluburi de tenis din România – Tenis Club Idu – şi a susţinut par¬cursul profesional al Simonei Halep în perioada junioratului (până la vârsta de 16 ani).

Corneliu Idu deținea mai multe afaceri, printre care și SC Idu Shipping and Services SRL. Acesta era patronul arenelor de tenis IDU din stațiunea Mamaia unde s-a pregătit și Simona Halep. Companiile aflate în portofoliu lui Corneliu Idu sunt, pe lângă Idu Shipping and Services SRL Constanţa, și Octogon Shipping and Services SRL Constanţa-acţionar unic, Octogon Gas and Logistics SRL Constanţa-acţionar unic, Coremar S.A. Constanta-acţionar, Boraz Holding AG. Zurich/Elvetia-acţionar unic, Comvex S.A.Constanţa-acţionar majoritar, Tenis Club Idu SRL Mamaia-acţionar unic.

Date despre societatea Tenis Club IDU SRL

Societatea a fost înființată în anul 1991 și are sediul în Mamaia, Tenis Club Sen. Idu Ştefana este asociat unic, iar Idu Alina - administrator. Tenis Club Idu SRL se ocupă de activităţi sportive. În anul fiscal 2020, societatea a înregistrat o cifră de afaceri de 500.824 lei, un profit de -670.546, datorii de 15.640.817 lei dar și un număr de 14 angajați.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
smecherii astia de la glovo, etc aplicatie de smecheri isi ca comision 35 suta pt ca iti transporta mancarea la client, auzi la ei, transport gratuit... haha, i a luat putin 25suta, aca nu baga bani in fundul ei unde era acum?
1
1
fapta buna cu clubul de tenis nu prea a fost asa. A sustinut-o pe Halepa pana la 23 de ani dar in schimbul a 25% din tote profiturile. Deci din toate milioanele de euro castigate de oitza un sfert a cotizat la nenea Idu. De aceea la un interviu oitza nu a vrut sa comenteze nimic la adresa lui Idu. Nici de bine nici de rau.
6
2
Cum pIm vine asta... a murit de covid, dar a facut infarct.
5
2
Lui Mitica Popescu de sub mine: toti sunt onoirabili oameni de afaceri insa o fapta buna cu clubul de tenis nu spala sutele de fapte rele. Am uitat, a fi om de afaceri inseamna corectitudinea intruchipata, nici usturoi n-a mancat si nici nu le put gurile onorabililor. Din fericire pe unele le astupa pamantul mai repede decat sperau.
13
0
Domnule Pedigree, conteaza ce a fost, daca a avut stele sau nu? A ajuns un onorabil om de afaceri si a sustinut tenisul de performanta!
5
20
Ce post avea domnul din imagine la Istanbul inainte de 89? Un om foarte capabil,fireste,un profesionist.Te lasa cineva sa pleci daca nu erai si altceva?
36
3
o afacere tip canal suez dai 5000 usd pe alimente si ei inapoi 7000 usd .
21
2
Cum se face ca societatile astea care invart miliarde meru sunt pe minus . Si un magazin de cartier trebuie sa fie pe plus . Mai multi bani aduc eu la bugetul de stat decat ditamai firma care invarte miliarde . Asta inseamna sa ai experti contabili si relatii la ANAF .
46
2
Pooollaaa cu el
31
3
cand vad cifrele alea...
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468