REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

COCARGEANU: ,,Să NU mai CĂUTĂM tot felul de VINOVAȚI și să ne ASUMĂM DECIZIILE”

COCARGEANU: ,,Să NU mai CĂUTĂM tot felul de VINOVAȚI și să ne ASUMĂM DECIZIILE”

Replica API 16 octombrie 2021 | 16:51 1053

Florin Cocargeanu, viceprimarul Constanței, din partea USR, a reacționat în urma declarațiilor oferite de către city-managerului municipiului, Felicia Ovanesian, în cadrul unui interviu acordat pentru Replica de Constanța. City managerul a dezvăluit că a găsit Primăria Constanța într-o situație mai mult decât critică, o calamitate, iar noua conducere încă trage ponoasele după prostiile fostei administrații PSD.

Viceprimarul USR, Florin Cocargeanu a reacționat la declarațiile city-managerului Felicia Ovanesian, făcute în cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, potrivit cărora Primăria Constanța se află în pragul prăbușirii.

Iată ce declara Felicia Ovanesian:

”Eu vreau să mă plâng de greaua moștenire, nu vreau să mă las intimidată de acest lucru și vreau să vă spun că marea majoritate a proiectelor la care lucrăm sau pe care le avem în vedere sunt împiedicate din cauza lipsei unor documente esențiale, pe care, la momentul în care am ajuns la Primărie, nu le-am identificat acolo, deși ele ar fi trebuit să fie acolo. Sigur că ne așteptam să găsim dezastru, dar este mai mult decât dezastru, este calamitate. Noi am intrat extrem de optimiști și încrezători în forțele noastre, în buna noastră credință, dar, din păcate, așa cum am mai spus, nu am găsit elemente esențiale. E imposibil să facem cu ce avem. Cel puțin un an, un an și jumătate, din punctul meu de vedere, va fi dedicat creării instrumentelor absolut necesare mergerii mai departe”, a mai spus Ovanesian, în cadrul unui interviu acordat pentru Replica de Constanța.

Despre acest subiect puteți citi mai multe aici: Felicia OVANESIAN (I): SUTE de TERENURI din Mamaia și Satul de Vacanță, folosite GRATIS de operatori. VIDEO

Iată ce spune Florin Cocargeanu:

,,Nu am ascultat declarațiile doamnei city manager, dar părerea mea este că nu putem spune astfel de lucruri aflându-ne acolo. Chiar dacă ar fi așa, este datoria noastră să facem tot ceea ce este necesar pentru ca acest lucru să nu se întâmple.

În aceeași măsura, la un an de la preluarea mandatelor, nu prea ar mai trebui să dăm vina pe “greaua moștenire” pentru că, fiecare dintre noi, când ne-am asumat candidaturile am făcut-o gândindu-ne și la ceea ce urma să găsim acolo. Inclusiv la proiectele pe care în acest moment le continuăm.

Deci, trebuie sa strângem rândurile, să nu mai căutăm tot felul de vinovați și să ne asumam acele decizii care sa facă din Primăria Constanța acea primărie performantă pe care ne-o dorim.”, declară Cocargeanu.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367