REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

COCINA DE LA CITY PARK MALL! Centrul comercial se 'scaldă' în gunoaie

COCINA DE LA CITY PARK MALL! Centrul comercial se 'scaldă' în gunoaie

Replica API 17 mai 2019 | 09:26 750

click pe imagini!

Mall-ul din parc, adică City Park Mall, este din ce în ce mai neîngrijit şi murdar, semn că cei care îl administrează nu mai dau doi bani pe etichetă, nu mai verifică spaţiile închiriate, lăsând ca afacerea să meargă din inerţie. Pe terasa Mc Donald's din perimetrul City Park Mall mizeria este la ea acasă, imaginile alăturate fiind o dovadă a indolenţei şi nesimţirii.

City Park Mall a ajuns să semene a cocină, a mall părăsit, lăsat de izbelişte, aşa că ne întrebăm: cine sunt cei care îl conduc? Adică, cei instalaţi la conducerea mall-ului, direcţiunea, chiar nu sesizează aceste aspecte? Ca după bombardament - asta sugerează imaginile surprinse la Mc Donald's, acest brand care ar fi trebuit să fie un soi de etalon în activitatea de alimentaţie publică. Etalon se prezenta a fi şi City Park Mall, gazda celor de la Mc Donald's, dar iată că realitatea bate reclama!

Însă, pe lângă indolenţa, nesimţirea, nepăsarea şi cum mai doriţi dumneavoastră să spuneţi la adresa celor care administrează mall-ul, trebuie să remarcăm şi "bunul simţ" de care dau dovadă cei care au stat la mesele terasei. Nu s-au obosit să strângă resturile căzute pe jos şi n-au aruncat la gunoi nici măcar pliantele pe care nu le-au mai considerat de folos. Le-au abandonat pe mese, pentru a "încununa" astfel imaginea hidoasă din prezent a acestui mare centru comercial al Constanţei.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bey frate treaba e ca in City vin toti lokatarii di HENRY Koada as KSLARI o KOARDA
0
0
Asta cu adunatul ambalajelor si aruncat la gunoi e doar in Japonia, Romania si Canada. In rest, in toate tarile "civilizate" nu a prins chestia cu "hai mai fa si tu munca asta ca sa mai reducem cheltuielile cu un om". Mai iesiti si voi din tara, in Viena la McDonald's nu duce nimeni nimic la gunoi, se lasa totul pe masa si in 10 secunde dupa ce te-ai ridicat vine un angajat si curata. La fel e si in Norvegia. A dat bunul simt in romani fix unde nu trebuie. Mai degraba sortati gunoiul produs in locuinta voastra si lasati agentii economici sa isi rezolve problemele.
8
4
Din asa zisul parc, unde era parcarea dinspre lac, ce ziceti? O mare mizerie!
6
0
Cum sa arate ? Ca dupa cei care traiesc in acest oras de cocalari olto moldo plus tzigoina. Huo fi miar scarba Luminitzo.
10
0
Domnu pishat, de vant ai auzit ? Ciorile lasa ambalajele pe masa si vantul de darama. Muieeee
3
3
Uni fura de fac palate peste noapte si noi ne plangem ca e mizerie pe terasa unui moll. Vai de presa din tara asta.
9
6
Ce idioti in lumea asta au taiat un parc ca sa faca mall???
15
0
GUNOAIE SUNT OAMENII...care pur si simplu sunt niste GUNOAIE SI ATAT.....
22
1
Este bine ca sa facut molu ca sa facut si locuri de munca
10
12
Consumatorii de ce nu strang dupa ei? Sunt atatea lazi de gunoi in zona de fast food atat pentru produse reciclabile cat si pentru resturi de mancare. E greu ca atunci cand te ridici sa iti iei resturile si sa le arunci singur? Atitudinea de "pentru ce e platita femeia de serviciu" arata cata proasta crestere este in tara asta.
20
3
E o cocina din cauza cimpanzeilor de Chiustende, care murdaresc orasul la fel de repede ca plajele. Vreti ca orasele Romaniei sa arate ca Stockholmul? Aduceti suedezi sa locuiasca in ele.
23
3
Cind nu se mai fac reclame prin voi , incepeti cu criticile !
8
3
de ce nu il demolati si redati parcul , cu spatii verzi , banci , si dou-trei gherete la intrare cu inghetata , suc , ceai-cafea, la intrare ? vrem parcul inapoi !
23
2
Nu si au strans niste ciori bo rate masa si le a luat vantu si gata articolul de mare ziarist
19
4
platiti o dijma catre replica sa scrie frumos despre voi
11
1
Pentru Ion, cum naiba e mai rau decat la cele publice, pai ce astea de la city nu tot publice sunt? Bombe chimice sunt toate toaletele din mall-uri.
8
1
cum ati dori sa arate?nesimtirea tupeul plus machedonii si tiganii formeaza un amestec de gen Mumbai sau suburbiile gen Alep.Se libereaza taticul mazare poate pachetarii il pun primar spre''evolutia''zonei mizerabile
12
3
Am lucrat intre 2014-2017 la City , intr-un magazin de carpe . Ajunsesem sa-mi fie scarba , sa vin la munca ..de dimineata , pana seara : tiganime , multa cocalarime , casca gura la tona si multa aroganta . Un foarte mic procent , erau oameni respectabili .
24
2
Asta-i nivelul de educatie ! Oricum , Mall-ul arata dupa chipul si asemanarea celor care isi fac veacul pe acolo , Mc Donald's ar trebui sa introduca in menu si seminte prajite....asta-i standartul clientilor de Mall .
34
2
la city park vin toate ciorile din HC ,e normal sa fie asa
21
2
Boicotati mall urile da nu prea puteti ca deja la unii e un stil de viata sa moara vecinii si prietenii cand puneti poze pe faceboock din mall. Cum era o data Stefan cel mare strada, te mai plimbai mai cumparai cate ceva mergeai pana la mare in capat te destindeai . Dar si acolo lacomia unor proprietari de locatii au dus preturile de chirie la niste preturi de acum stau cu ele inchise . Minte de ciobani care de afaceri habar nu au ,de furat da se pricep ca asa au luat si spatiile .... sie normal cand ei moca o locatie dupaia si daca stai cu ea inchisa nu pierzi ca nu ai dat bani pe ea .
18
0
Filmati la wc uri! E mai rau ca la cele publice!!!
16
0
N-a cotizat City la astia, clar. Mai urmeaza sa faca articol cu un rahat din wc care n-a fost strans la timp de adminisyratia delasatoare a mall-ului..
13
4
nici administatia nu are grija dar aici tine si de bunul simt al persoanelor care servesc masa. Sa fim seriosi, chiar in urma trebuie sa se lase "cocina"? Consider ca daca nu iti strangi gunoaiele dupa ce ai consumat ce ai consumat e lipsa de bun simt si de educatie. Lenea si nesimtirea este la putere!
14
1
A fost distrusa cea mai frumoasa zona a parcului Tabacarie, pentru a realiza aceasta monstruozitate de spatiu comercial.
32
2
Astia nu au cotizat la voi si acum ii atacati??
13
3
In parcarea de sus mai este putin si iarba ajunge la pragurile masinilor! Cand ploua noroiul balteste! Lasat in mizerie acest mall de jegurile din administratie!
12
1
N-ai somn saracule, ce-ti mai place ... gaze taria ...
4
11
Ce atac ieftin.
11
4
Pentru ce si pentru cine a distrus mazare o parte din parc... Trist. Degeaba am protestat atunci. S-a adeverit din pacate ca investitia nu a adus prea multe lucruri bune.
29
2
doar cocalarii mananca acolo deaia arata asa
31
5
Asta se numeste santaj, extorcare, grup criminogen in actiune. Asta e presa , toti niste jeguri. Daca au probleme reale sunati politia , dsp, si protectia consumatorului. Lasati cersitul gazetaresc, hahalerelor. Aratati tiganii cu degetul, voi sunteti cele mai mari ciori @
24
12
R.C nu stiu cine esti dar ca jurnalist esti nici macar mediocru!
29
15

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212