REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

COINCIDENȚĂ NEFASTĂ: Ultimii doi PRIMARI din Adamclisi au DECEDAT din cauza INIMII

COINCIDENȚĂ NEFASTĂ: Ultimii doi PRIMARI din Adamclisi au DECEDAT din cauza INIMII

Replica API 18 noiembrie 2021 | 10:43 2801

Primarul din Adamclisi, Dorina Cicilia Șerbănescu, a murit în data de 15 noiembrie 2021. Primarul suferea de afecțiuni cardiologice, fiind internată în spital de câteva zile. Ca o coincidență nefastă, în anul 2010, predecesorul Dorinei Șerbănescu, Emilian Burcea murea în urma unui infarct miocardic. Acesta se afla într-o delegaţie de lucru în Bulgaria, la invitaţia administraţiei locale din oraşul Silistra, pentru negocierea unor proiecte de investiţii transfrontaliere.

Dorina Cicilia Șerbănescu

Mesaj pentru doctori și asistente

Dorina Cicilia Șerbănescu ajunsese la spital în urmă cu câteva zile, de unde a transmis un mesaj optimist tuturor celor care au ajutat-o în special doctorilor și personalului spitalicesc: „În urmă cu două zile inima mea mi-a făcut probleme, dar este mai mult vina mea, fumatul combinat cu stres, odihnă mai puțină. Dar Dumnezeu a ales că eu să trec peste această cumpănă și să mă simt bine. Nu pot să descriu în cuvinte cât sprijin am primit din partea colegilor, prietenilor, și întregului personal medical începând cu doamnele din Adamclisi, personalul celor 2 ambulanțe, medicilor și personalului medical din Spitalul Județean, mii de mulțumiri! Însă, alături de voi toți, familia mea a fost tot ce am avut și voi avea mai de preț. Au fost sprijinul meu necontenit și speranța mea de viață!

Eu îi mulțumesc din suflet Domnului pentru că a avut grijă de mine prin medici, familie, mulțumesc preoților pentru rugăciuni, tuturor prietenilor. Vă doresc tuturor multă sănătate, și vă mulțumesc anticipat pentru gândurile bune pe care le aveți pentru mine. Dumnezeu să ne aibă în pază!“, spunea Dorina Cicilia Șerbănescu în urmă cu câteva zile.

Emilian Burcea

Emilian Burcea, infarct miocardic în Bulgaria

Emilian Burcea, unul dintre cei mai iubiți primari pe care i-a avut comuna Adamclisi, se afla la al doilea mandat de primar, în momentul decesului surprinzător. La Silistra, Emilian Burcea i-a spus prietenului care se afla la volan că se simte rău, apoi a cerut apă. Mai apoi şi-a sunat soţia şi au convenit că la întoarcere va merge la Spitalul Judeţean Constanţa. N-a mai apucat. A ajuns în stare foarte gravă la spitalul din Silistra. Medicii au făcut câteva manevre de resuscitare, însă a fost în zadar. Inima lui a încetat să mai bată, iar medicii au declarat decesul. Potrivit medicilor, decesul a fost din cauza unui infarct miocardic.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pacat ca avea schema completa si tot insista cu vaccinarea prin sat...
1
0
probabil au fumat la...greu...fumati ,fumati,fumati...spunea..Lenin..
1
3
acum in comuna adam si eva clisi din ceruri este campanie electorala
1
3
niste praduitori mai putin.la mai multi!hai iorgus zanfir,se poate!
4
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367