REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

COLIZIUNE URMATĂ DE AMENINŢĂRI CU CUŢITUL ŞI ÎNCĂTUŞĂRI! Un Mercedes intrat pe contrasens a lovit alte două maşini. VIDEO!

COLIZIUNE URMATĂ DE AMENINŢĂRI CU CUŢITUL ŞI ÎNCĂTUŞĂRI! Un Mercedes intrat pe contrasens a lovit alte două maşini. VIDEO!

Replica API 3 iulie 2019 | 00:21 389

Trei autoturisme au intrat în coliziune marţi seara, 2 iulie, în zona sensului giratoriu din dreptul Hotelului Oxford (la intrare în Mamaia). Mai exact, un autoturism marca Mercedes, condus pe bulevardul Aurel Vlaicu, a intrat pe contrasens, lovind alte două maşini.

Incidentul a generat un adevărat scandal, pentru că la faţa locului a sosit proprietarul Mercedesului. Acesta, nervos că cel care îi conducea maşina a provocat o asemenea pagubă, a scos un un obiect înţepător (cuţit) şi a devenit recalcitrant. Respectivul a fost încătuşat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei pentru cercetări.

click pe imagini!

Ulterior s-a stabilit că şoferul care a provocat tamponarea (nu proprietarul care fost încătuşat pentru că a ameninţat cu cuţitul) avea permisul suspendat pentru perioada în curs.

De precizat că proprietarul Mercedesului a susţinut, la faţa locului, că maşina i-a fost furată. S-a stabilit însă că cei doi - proprietarul şi şoferul - sunt veri, iar oamenii legii au declanşat o dosar de cercetare penală, urmând să fie stabilite toate detaliile acestui caz.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care vin de pe bd. Aurel Vlaicu forteaza intotdeauna sensul giratoriu.
1
0
camere video peste tooot. Se va face ordine rapid.
13
0
Probabil era sula din vocabularul iliescian, descrie dracu realitatea, a scos cutitul nu un obiect intepator, adica o pioneza. Vorba lu barbu de mai jos, sa le dea domnu la toti judecatorii si magistratii sa aiba dea face cu jegurile acestea, poate asa se poate strica alianta dintre ei si scursorile societatii.
9
0
faceti-va toti donatori de organe si pupati-va!
5
0
Nu marca masinii este importanta. Masini de calitate exceptionala sau nu,pot fi conduse de oameni civilizati sau de boraturi si sparcaieli cu ochi. Gunoaiele din trafic sunt adunate de politie si din pacate pedepsite bland de instante. Asteptam ca cei ce compun instantele sa fie cati mai multi accidentati si atacati de scursurile societatii,ca poate asa vor avea un pic de determinare sa aplice legile ferm,asa permisive cat sunt ele azi fata de infractori. Dorim ca si magistratii sa sufere ce sufera toata Romanimea,politicienii si ei sa fie asaltati de aceiasi insi care terorizeaza populatia.
16
0
cauzele haosului din traficul orasului sunt efectul perioadei cat a fost dancu c-tin sef la rutiera , cel care l-a facut scapat pe betivul umflat nicusor cand a adormit la volan in intersectie la Capitol...
14
0
Am facut o excursie de doua saptamani , cu masina , prin : Hunedoara , Sibiu , Brasov , Harghita si Covasna . Eram surprins cum , acolo soferii de Bucuresti si Constanta , respectau regulile de bun simt . Fiindca si oamenii si locurile impun , acest fapt . In Constanta isi fac de cap , fiindca vad ca insasi constantenii nu se respecta intre ei . As fi dorit sa raman in acele zone , de bun simt , decat sa ma intorc la manele , cocalari, flegme si injuraturi . Aceeasi tara , dar mentalitati radical diferite .
29
0
Pai te omoara rutiera sau prostia, dobitocule ?
10
0
mata si mama lor. cei 7 ani de acasa se invata .... acasa. bunul simt si respectul fata de semenii tai nu ti.l da politia. prostule care esti pe persoana fizica.
12
3
Nu zic ca a facut asta,dar daca politia a dat vreodata permise pe bani cine i-a facut pe toti prosti soferi ma tantalaule?
8
4
Ala era un turist prost, cu Merzanu, nu e constantean.
8
2
Nu e de vina politia, de vina sunt prostii care se inmultesc mai rau ca mustele la cacat...in ziua de azi din 10 soferi 9 sunt prosti....ce sa mai faca politia.....ar trebui politie din km in km pentru a nu se intampla asa ceva...e imposibil evident....
18
3
Bine ati venit in RROMania.
8
2
Orasul asta a ajuns raiul cocalarilor. Nesimtirea este incurajata de datul din umeri a celor din politie. Cineva mai jos spune ca el evita bulevardele dupa lasarea serii. Constanta a devenit un balamuc plin de pacienti periculosi. Alo, primaria, politia poate va asezati la masa si puneti capat nebuniei care ne omoara cu zile. Introduceti sensul unic si limitati viteza pe strazi si alei la 30 de km pe ora.
36
1
cocalarii pun folii si pe stopuri ca ei au si pe ochi. hooooo
32
0
Esti un prost fara sanse de redresaren !
10
2
pentru toti pietoni muie cu lopata
2
38
taranoi de constanta din brotacei , defapt soferii din constanta sunt cei mai prosti din tara
34
13
Politia mai nou sta si da amenda pentru folii si mai stiu eu ce in timp ce teribilistii circula cu viteza prin oras ...ca urmare ...vedeti ce se intampla... golful ala gri dadea amenzi pentru folii pe stopuri acum 3-4 zile
23
11
Pesti prosti de la comune injectiati cu steroizi care cred ca s-au ajuns cu un benz si 2000 euro in buzunar,dav-as 2 galeti de pamant sa va inveliti cu el
46
0
Erau colorati baietii intreb ca idee au sarit de la caruta in mercedes?
43
0
Pe langa taranoii din judet - ovidiu, cobadin, murflatar etc. au aparut si din tara. Eu personal evit bulevardele importante dupa lasarea serii.
44
7
Intr-o singura saptamana s-au produs trei accidente grave pe Al. Lapusneanu, e jaleeee...Rutiera faceti naibii ceva ca ne omorati cu zile!!!
66
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272