REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Compania de Drumuri se roagă de spanioli şi italieni să facă lumină pe Autostrada A4!

Compania de Drumuri se roagă de spanioli şi italieni să facă lumină pe Autostrada A4!

Replica API 27 noiembrie 2018 | 00:00 346

SUNTEM JALNICI! Şi cu banii luaţi, şi cu... beznă pe autostrăzi!

SUNTEM JALNICI! Şi cu banii luaţi, şi cu... beznă pe autostrăzi!

Pe Autostrada 4 circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate pe timpul nopții, întrucât drumul nu este iluminat. Situaţia a fost reclamată de şoferi încă de anul trecut, însă administratorul drumului, în speţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră SA, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa, continuă să ridice din umeri! De vină e constructorul, iar statul român este incapabil să remedieze situaţia.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa anunţă, ca urmare a unor întrebări adresate de cotidianul „Replica” de Constanţa, că insistă pe lângă Asocierea FCC Construccion (Spania) - Astaldi SpA (Italia), constructor în cadrul proiectului C.N.A.I.R. S.A. "Proiectare şi Execuţie a Variantei de Ocolire a Municipiului Constanţa", să finalizaze lucrările.

”Lucrările la sistemul de iluminat public de pe A4, cuprinse în proiectul Proiectare și Execuție a Variantei de Ocolire a Municipiului Constanța, sunt în curs de execuție, iar DRDP Constanța face demersuri pentru ca Asocierea FCC Construccion-Asdtaldi SpA, Antreprenor în cadrul contractului cu CNAIR SA, în calitate de Beneficiar în acespt proiect, să le finalizeze.

Precizăm că autostrada este iluminată doar pe un anumit tronson. La sfârșitul anului trecut, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa anunţa că, urmare a insistenţelor repetate pe lângă Asocierea FCC Construccion - Astaldi SpA, Constructor în cadrul proiectului C.N.A.I.R. S.A. "Proiectare şi Execuţie a Variantei de Ocolire a Municipiului Constanţa", a fost finalizat şi pus în funcţiune sistemul de iluminat public la nodul rutier de la intersecţia A4 cu DN39.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand ceri spaga e mai greu sa te certi cu complicele! Asta este problema restul sunt povesti
16
1
Cine a facut contractul? Ai terminat, ai facut receptia, iti primesti banul. Nu, sanatate. Dar nici cu CNAIR nu e altfel, astepti cu anii sa primesti un raspuns la o solicitare, cu revenire peste revenire. Ii doare in c--r
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108