REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.9° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Concurs cu cântec la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa

Concurs cu cântec la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa

Replica API 7 septembrie 2019 | 00:00 1322

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanța organizează concurs pentru organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi, concurs care este în plină desfășurare. Un candidat pune la îndoială corectitudinea examenului, precizând că o parte din subiecte nu se regăsește în bibliografia afișată și pentru un asistent cu PL și pentru unul cu studii superioare.

Serviciul de Ambulanta Judetean Constanța organizează concurs pentru organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi: Asistent medical generalist S la Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat – Substaţia Mihail Kogălniceanu; Asistent medical generalist debutant S la Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat – Substaţia Mihail Kogălniceanu; Asistent medical generalist debutant PL la Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat – Substaţia Mihail Kogălniceanu; Asistent medical generalist S la Compartiment de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat – Substaţia Năvodari.

Proba scrisă constă în completarea unui test grilă cu 50 de întrebări (timp 2 ore) şi se va susţine la sediul instituţiei din municipiul Constanţa, Str. Bravilor Nr. 1, și a avut loc vineri, 06.09.2019 ora 09:00, depunere contestaţii proba scrisă – până la data de 09.09.2019 ora 15:00; analizare lucrare scrisă si afişare rezultate contestaţii – 10.09.2019.

Proba practică constă în executarea de manevre medicale efectuate pe manechin şi întrebări conform bibliografiei (suport vital de bază/suport vital avansat şi cazuri clinice), şi se va susţine la sediul instituţiei din Mun. Constanţa, Str. Bravilor Nr. 1, Judetul Constanţa, după cum urmează: susţinere probă practică – 11.09.2019 ora 12:00; afişare rezultate probă practică – 11.09.2019 ora 15:30; depunere contestaţii proba practică – până la data de 12.09.2019 ora 15:00; analizare proba practică si afişare rezultate contestaţii – 13.09.2019. Proba interviu constă în verificarea aptitudinilor de comunicare/reprezentare, abilităţi impuse de exercitarea funcţiei şi motivaţia candidatului, şi se va susţine la sediul instituţiei din Mun. Constanţa, Str. Bravilor Nr. 1, Judetul Constanţa, după cum urmează: susţinere probă interviu – 16.09.2019 ora 09:00; afişare rezultate probă interviu – 16.09.2019 ora 15:00; depunere contestaţii proba interviu – până la data de 17.09.2019 ora 15:00; analizare proba practică si afişare rezultate contestaţii – 18.09.2019.

Rezultatele finale vor fi afișate 18.09.2019.

Unii candidați au pus la îndoială corectitudinea examenului.”O parte din subiecte nu se regăsesc în bibliografia afișată. Sunt aceleași și pentru un asistent cu PL și pentru unul cu studii superioare”, s-a plâns un candidat.

Directorul SAJ Constanța, Laurențiu Bădescu, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Precizăm faptul că nu este pentru prima dată când candidații pun la îndoială corectitudinea concursului. Și în trecut au existat astfel de sesizări.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spagile le ia umflata de la economic ca are nevoie de bani sa pape si sa se ouna bine cu Shrek, ca doar de aceeia a inlocuit.o sa fie dupa chipul si asemanarea lui Fiona sa ii serveasca interesele. Nu va-ti convins de ei la ce nivel au adus ambulata tipic PSD-ului dezbina si condu. Nu au putut sa duca mai departe ce le-au lasat vechea conducere ca nu iesea bani, acum in haos sare si banu, dar nu se stie pana cand.
21
1
Buna ziua, Banuiesc ca cei care se ocupa cu astfel de delatiuni sunt cei care sufera cel mai mult in urma schimbarilor. Daca nu ti se accepta pupincurismul, ataci cum esti invatat de scoala veche. Gura mare dar din umbra. Toti cei care mananca rahat, si nu din cel turcesc, ar trebui sa gandeasca ca asa cum ei au familii si cei in care improasca cu noroi sunt in aceeasi situatie. Daca nu aveti dovezi in privinta porcariilor pe care le scrieti, puneti-va putin in locul celor pe care ii muscati cu atata pofta de fund si vedeti ce simtiti.
7
28
Dl Onea stie ce pramatie are? Oare se spala pe dinti doamna cand intra in casa la copii? O sa aiba multi oameni pe constinta individa asta, vor fi paralizati in scaune cu rotile, ii lasa fara maduva spinarii, asa specie umana sa o lasi printre oameni normali la Ambulanta? Mai bine o transferati intr o unitate militara cu plecare spre campurile de lupta din Afganistan.
34
7
Titlul asta "concurs cu cantec la S.A.J. CONSTANTA"se traduce pentru posturile libere se da spaga cu licitatie la strigare?,adica cine striga sau canta mai mult ala ocupa postul.
31
5
De Ionut, directorul medical nimeni nu zice nimic? Toti ati luat bani de la el? De la instutia nebancara unde este actionar. A trecut prin toate culorile politice. Este un papagal si un pacalici. Pai va zicem noi. A fost Pdl, apoi Pnl si acum strange semnaturi pentru Viorica Vasilica.. se viseaza manager cu Dobre Cristina asistenta sefa. Stan si Bran.
15
28
Uite asa intra machedonii si membri limbisti de partid si cand ajungi acolo cu o problema de viata si moarte poti sa aprinzi lumanarea ca e clar
24
2
Un oras de cacat
9
0
CONCURS DE BELIT PULA LA URS...MANGLE ,FRECTII SI GOLANII MADE IN JOHANNIS.
2
27
Sa fi sigur ca locurile sunt deja rezervate. Eu m am lasat. Am fost la prea multe concursuri.... Dar degeaba. Daca nu am pe nimeni un spate!
31
5
Au apus vremurile cand la angajare la Saj Constanta se alegea numai caimacul!Acum se alege zatul!Profesionistii nu mai sunt la moda,se angajeaza pilosi care nu vor performa niciodata.
41
5
licitatie sau concurs la care, cate un perdant din start, sa nu conteste. Astfel s-a ajuns sa avem ditamai ruina pe malul marii, numita candva Casino, pe care o cainam toti. De fapt, ce cacat acuza ala?Ca bibliografia nu prevede nu stiu ce subiecte. Pentru ca el isi facuse socoteala ca invata strict bibliografia, fiind absolut bata la ceea ce vrea sa insemne toata materia pe care era de presupus ca o stie ca pe apa. Astia de pe ambulanta sau generalistii, sa mor de nu i-as testa teoretic din an in an. Nu de alta, dar e chiar viata omului in mana lor!
38
5
In Constanta, locurile de munca subt doar pentru cei care au carnet de partid. Doar PSD.
40
6
sa fiti convinsi ca locurile sunt cu dedicatii. concursul e la misto.
45
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272