REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Concurs pentru ocuparea postului de șef la Rutieră!

Concurs pentru ocuparea postului de șef la Rutieră!

Replica API 17 mai 2019 | 00:13 361

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de șef serviciu la Serviciul Rutier, cu recrutare din sursă internă. În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, următoarele condiţii: să fie ofiţeri de poliţie, cu următoarea pregătire de bază: studii universitare de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă/studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare ( in sistem Bologna) intr-unul din următoarele domenii: științe juridice, științe socio-umane, informații și ordine publică, științe administrative, științe sociale sau științe inginerești, matematică și științele naturii.

De asemenea, trebuie să aibă următoarea pregătire de specialitate:

- CPU / master într-unul din domeniile: științe juridice, științe socio-umane, informații și ordine publică, științe administrative sau în domeniul management, științe sociale sau științe inginerești, matematică, științele naturii, informatică ori studii superioare de lungă durată din perioada anterioară aplicării celor trei cicluri de tip Bologna în domeniul științe juridice, științe socio-umane, informații și ordine publică, științe administrative, științe sociale sau științe inginerești, matematică. Științe ale naturii, informatică; este declarat „apt medical” şi „apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop; nu este cercetat disciplinar, nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de acesta nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală; a obţinut calificativul de cel puţin „bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; îndeplineşte cerinţele specifice din fişa postului, respectiv: să aibă minim 1 an vechime în muncă/în cadrul M.A.I.; să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei; să aibă 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs; să aibă permis de conducere minim categoria B; ă deţină/obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate nivelul „STRICT SECRET”; să dețină/să obțină calitatea de organ al politiei judiciare cu avizul procurorului general de la Parchetul de pe lângă Inalta Curte de Casatie si Justitie. Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în ziua de 07.06.2019, ora 10:00 şi va consta în susţinerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat timp e tata Costica la butoane, nici in pl nu ma doare
1
2
de cand s-a inchis robinetul de spagi al radarele din boscheti si cu perspectiva legalizarii alcoolului la volan ptr categoria B
0
0
As candida si eu dar sunt deja trei, Sobaru, Sobaru, Sobaru. Cine credeti ca va castiga? Costele, dar de ce asa graba, ti se arata ceva? Nu mai merge aia cu loctitorul? Parca ati fost la concurs, ce sa intamplat? Ghiniooon...examenul era pe bune..
7
0
Singura conditie este sa fi sluga lui DC ca sa continui cu golaniile , atat!
10
1
Mai exista rutiera in Constanta?
8
0
Ciprian Sobaru va fii castigatorul postului
9
4
Greu este sa fi atat de prost? Citeste articolul zice clar sursa interna adica dintre ofiteri activi
5
2
Sa se tina o tombola si intrebarea sa fie CINE VA CASTIGA CONCURSUL si o sa vedeti cati castigatiri vor fi. Peste 80%. Smecheria va fi cati se vor duce cu Radu Mazare dupa sustinerea concursului.
5
0
Foarte ciudat ca se doreste promovarea unui ne-politist. Asa rezulta de la conditiile de studii unde sunt acceptate stiinte ingineresti stiinte sociale stiintele naturii matematica. Academia de Politie nu mai are absolventi?
10
1
se vede clar din cerinte ca este loc dedicat, sunteti penibili
13
1
Ca de obicei in MAI concursul e doar de fatada. Cei competenti pregatiti si ok dpdv moral si integritate nu au acces la asa functii. O alta conditie reala dar in umbra este sa fii bine vazut de partidul ministrului
18
0
Locul este stabilit
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369