REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Condamnare în cazul crimei de la Oltina: Și-a omorât concubina pentru că l-a înșelat cu vecinul. VIDEO

Condamnare în cazul crimei de la Oltina: Și-a omorât concubina pentru că l-a înșelat cu vecinul. VIDEO

Replica API 18 aprilie 2020 | 23:51 2945

De foarte multe ori o partidă de beție poate duce la consecințe tragice, foarte multe persoane transformându-se în adevărate bestii din cauza alcoolului. Vasile B. din Oltina și-a omorât concubina în bătaie, pe fondul consumului de alcool, după ce aceasta a recunoscut că l-a înșelat în mai multe rânduri. A fost trimis în judecată

Inculpatul a fost trimis în judecată , recent, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Pe fondul consumului de alcool, în cursul unui conflict spontan și din cauza unor sentimente vindicative născute ca efect a geloziei și infidelității, acesta i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu pumnii la nivelul întregului corp, iar după căderea acesteia la sol i-a aplicat multiple lovituri cu o bâtă de lemn pe întregul corp, cauzându-i leziuni care au condus la deces.

Mărturia inculpatului

Cu ocazia audierii inculpatului, acesta a precizat următoarele: ”Locuiam împreună cu victima la domiciliul meu de aproximativ 2 ani de zile și obișnuiam să consumăm împreună băuturi alcoolice. Pe fondul acestei stări generate de consumul de băuturi alcoolice am avut cu aceasta mai multe stări conflictuale determinate de faptul că aceasta mă înșela cu vecinul nostru. Așa s-a întâmplat și în seara conflictului și știu că în jurul orei 00:00 cearta dintre noi a degenerat din cauza contradicțiilor avute cu ea, pe motiv că nu a recunoscut, de la bun început, că ar fi avut relații intime cu vecinul nostru, în timp ce eu zăceam în pat din cauza băuturii și răcelii de care eram cuprins. Precizez că victima, în momentul în care era în stare de ebrietate, recunoștea că a întreținut relații sexuale cu vecinul nostru. Având în vedere faptul că aceasta mi-a recunoscut că a avut relații intime cu vecinul nostru cât și faptul că îmi promisese că o să înceteze cu această atitudine, pe mine m-a supărat și am devenit violent, drept pentru care am luat-o la bătaie.

A bătut-o cu o bâtă lungă de 1 metru

”I-am aplicat, inițial, două lovituri cu palma la nivelul feței, după care i–am aplicat mai multe lovituri în zona pieptului. În urma loviturilor aplicate la nivelul pieptului, precum și a stării de ebrietate, la un moment dat, victima s-a răsucit, în sensul că a venit cu spatele spre mine și a căzut cu fața în colțul sobei din camera unde noi ne aflam, rămânând căzută la nivelul solului, cu fața în sus. Eu, fiind într-o stare exagerat de nervoasă și având în cameră o bâtă de lemn, lungă de aproximativ 1 metru și groasă de aproape 3 centimetri, la unul din capete având o măciucă, am folosit-o la lovirea repetată a concubinei mele.

S-a culcat, fără să știe că partenera lui era moartă

În urma loviturilor primite, victima a căzut la sol, rămânând întinsă la podea. Inculpatul nu a mai lovit-o, ci a învelit-o cu o patură, culcându-se apoi în patul alăturat. A doua zi când s-a trezit, inculpatul și-a dat seama că victima era moartă. După ce a fost sunat de fiul său pentru a-l felicita cu ocazia zilei de naștere, i-a mărturisit acestuia că a omorât-o pe concubina sa.

Inculpatul și-a recunoscut vina. Pe parcursul urmăririi penale, inculpatul nu a revenit în nici un fel asupra declarației dată anterior. În timpul cercetărilor inculpatul Vasile B. a fost sincer și a declarat că regretă fapta comisă, dar nu ar fi dorit să-i suprime viața.

Motivația instanței

Fapta inculpatului Vasile B. care, în cursul unui conflict spontan, generat de consumul de alcool și a unor sentimente vindicative născute ca efect a geloziei și infidelității, i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu pumnii la nivelul întregului corp, iar după căderea acesteia la sol i-a aplicat multiple lovituri cu o bâtă de lemn pe întregul corp, cauzându-i leziuni care au condus la deces, realizează conținutul constitutiv al infracțiunii de omor.

Instanța a decis condamnarea lui Vasile B. la 15 ani de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel.

Video:

Citeşte şi:

CRIMĂ la OLTINA! Și-a OMORÂT concubina în BĂTAIE și apoi i-a sunat fiul!

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Era BABOI , cumva ??
0
0
Pai daca l-a inselat de mai multe ori trebuia si el s-o ucida de mai multe ori.Apoi ori faci o treaba ori n-o mai faci,vecinul de ce a scapat?
0
0
nu va sfatuesc sa prindeti sotia cu vecinu in pat ,,si cu frigideru gol.
4
0
Halal Judecatori si justitie.... doar 15 ani ptr asemenea fapte grave!
3
3
Pentru omor deosebit de grav doar 15 ani,este OK. Tara asta nu se mai vindeca. Fericiti cei ce sunt raufacatori in Romania ,ca a lor e tara asta,ei detin puterea si supun populatia la teroare zilnica ! Cei ce fac legi protective pantru jigodii sa fie si ei fericiti,ca poporul ii tot voteaza,taindu-si craca de sub picioare,luptand prin vot impotriva propriei sigurante a vietii.
4
3
Asa trebuie sa fie un vecin , saritor , sa te ajute acolo unde nu te pricepi...
2
2
Bine i-a facut coorvei
1
4
ba,e plina soseaua de asistente care sa va rezolve,lasati amantele in pace.Sau schimbati.le taranoilor,dar costa.Vrei moca,saltelutza isi schimba sponsorul,obisnuiti.va bouarilor cu asta!
1
5
La multi ani...cu executare!
5
1
Hahaha! Ce boschetari ordinari
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212