REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
16.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

CONDAMNĂRI DEFINITIVE în TELENOVELA ȚIGĂNEASCĂ din BENZINĂRIE

CONDAMNĂRI DEFINITIVE în TELENOVELA ȚIGĂNEASCĂ din BENZINĂRIE

Replica API 17 decembrie 2020 | 00:00 3275

Magistrații Curții de Apel Constanța au respins apelurile protagoniștilor din telenovela țigănească din benzinărie. Astfel, toți au primit pedepse cu suspendare.

Este vorba despre Suliman Piti, Suliman Mustafa, Suliman Iuzeir, Suliman Elvis, Suliman Orhan şi Suliman Demirel, toţi trimişi în judecată pentru încăierare. La mijlocul lunii august au fost condamnaţi la pedepse cu suspendare, iar acum decizia este definitivă. Amintim că, potrivit anchetatorilor, în jurul orei 17.45, s-au deplasat la stația de alimentare cu carburant din Ovidiu, judeţul Constanţa, următoarele persoane: pe de o parte, Suliman Piti, Suliman Mustafa, Suliman Iuzeir și Suliman Acî, cu autoturismul marca Dacia 1310 de culoare roșie, și I. Șaban, cu autoturismul marca Matiz, iar pe de altă parte, Suliman Elvis, Suliman Orhan şi Suliman Demirel, cu autoturismul marca BMW, albastru. Aflați lângă pompele de alimentare, ocupanții celor trei autoturisme s-au dat jos și au pornit un conflict, inițial verbal. Conflictul a degenerat rapid și a devenit violent, agresiunile fiind manifestate de către cele două grupuri adverse.

Unii dintre aceștia au fost înarmați cu bâte și cu un topor. Despre despre topor s-a putut stabili că a fost scos din autoturismul marca BMW de către Suliman Demirel. Cei șase inculpați s-au fugărit, s-au lovit într-un mod haotic și au aruncat unii spre ceilalți cu combustibil lichid. Aspectele sus-menționate au fost surprinse de camerele de supraveghere video montate la nivelul stației de alimentare și redate în procesul-verbal de vizionare întocmit la 03.12.2019 de către organele de cercetare penală ale poliției judiciare. Distrugerile provocate autoturismului marca BMW au fost fixate prin fotografiere. Scandalul desfășurat în incinta benzinăriei sus-menționate a fost de natură să provoace indignare și temere persoanelor prezente care nu au participat la conflict, astfel cum rezultă din declarațiile martorilor, fiind iniţiate 4 apeluri la 112.

Citește și:

TELENOVELA ŢIGĂNEASCĂ din benzinărie a LUAT AMPLOARE

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vezi ca ai tastatura si mausul murder de jeg maini nespalate. te astept la ovidiu daca ai curaj sa te toporesc
0
3
Ai uitat sa adaugi FARA NUMAR
1
0
Replica, nu mai aduceti cuvinte dafaimatoare cetatenilor de onoare ai Romaniei!! Ca acum trece legea ANTITIGANISM !! In concluzie sa nu o mai lungim NAPALMUL este si va ramane un produs ffff eficient si ieftin!!!! Vai de Romanica noastra ,ca se inegreste de la an la an!!
8
0
SINGURA SOLUTIE 7, 62 .
9
0
Romii locuiesc in Rominia si vorbesc limba Romani
5
2
nu detentia la casa de odihna si reciclare e locul ci munca fortata cu mancare si somn normat cativa ani si fara ..tratament!
10
0
Pentru TIGANI exista doar benzina si chibrit. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
16
1
Oameni cititi Suliman astia bre! I-a dat cu s'prai la orechiu, cu din ala, feru' cu corentu la orechiu, era vreo 20 de inci. Asta lasati liberi la ei, are sa faca atata puscarie.
7
1
Cra, cra, cra, cra, cra, cra, cra
16
0
puneti tunurile pe ciori,nu cele cu apa.a ajuns cta un oras prafuit si dominat de ciori .rafuieli mai rau ca in afrika ..un oras corupt si prins in evul mediu.
28
0
moarte ciorilor borate si tradatorior tarii din parlament care ii pupa in kur
32
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407