REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

TELENOVELA ŢIGĂNEASCĂ din benzinărie a LUAT AMPLOARE

TELENOVELA ŢIGĂNEASCĂ din benzinărie a LUAT AMPLOARE

Replica API 16 septembrie 2020 | 00:00 51845

Cotidianul Replica aducea în atenţia opiniei publice, în primăvara anului 2019, o întâmplare desprinsă din categoria râsul – plânsul, petrecută la Ovidiu, acolo unde membrii unei familii se tot războiau, conflictele degenerând până la arunca unii în alţii cu urină şi benzină. Şi iată că scandalurile au continuat, un haos general fiind provocat într-o staţie de alimentare carburanţi din Ovidiu. Au fost iniţiate 4 apeluri la 112, s-au fugărit cu topoare, au aruncat cu combustibil şi cu pietre.

sursa foto: abcnews.ro

Este vorba despre Suliman Piti, Suliman Mustafa, Suliman Iuzeir, Suliman Elvis, Suliman Orhan şi Suliman Demirel, toţi trimişi în judecată pentru încăierare. La mijlocul lunii august au fost condamnaţi la pedepse cu suspendare, urmând ca apelul să se judece pe 5.11.2020.

Haos general în benzinărie. Martorii s-au panicat

Potrivit anchetatorilor, în jurul orei 17.45, s-au deplasat la stația de alimentare cu carburant din Ovidiu, judeţul Constanţa, următoarele persoane: pe de o parte, Suliman Piti, Suliman Mustafa, Suliman Iuzeir și Suliman Acî, cu autoturismul marca Dacia 1310 de culoare roșie, și I. Șaban, cu autoturismul marca Matiz, iar pe de altă parte, Suliman Elvis, Suliman Orhan şi Suliman Demirel, cu autoturismul marca BMW, albastru.

Aflați lângă pompele de alimentare, ocupanții celor trei autoturisme s-au dat jos și au pornit un conflict, inițial verbal. Conflictul a degenerat rapid și a devenit violent, agresiunile fiind manifestate de către cele două grupuri adverse. Unii dintre aceștia au fost înarmați cu bâte și cu un topor. Despre despre topor s-a putut stabili că a fost scos din autoturismul marca BMW de către Suliman Demirel. Cei șase inculpați s-au fugărit, s-au lovit într-un mod haotic și au aruncat unii spre ceilalți cu combustibil lichid.

Patru apeluri la 112

Aspectele sus-menționate au fost surprinse de camerele de supraveghere video montate la nivelul stației de alimentare și redate în procesul-verbal de vizionare întocmit la 03.12.2019 de către organele de cercetare penală ale poliției judiciare. Distrugerile provocate autoturismului marca BMW au fost fixate prin fotografiere. Scandalul desfășurat în incinta benzinăriei sus-menționate a fost de natură să provoace indignare și temere persoanelor prezente care nu au participat la conflict, astfel cum rezultă din declarațiile martorilor, fiind iniţiate 4 apeluri la 112.

Declaraţia unui martor

Un martor a dat detalii despre modalitatea de desfășurare a evenimentului, precizând că din autovehicule au coborât 8-9 persoane de etnie rromă, care au început să se certe, după care conflictul a degenerat. Martorul a arătat că una dintre persoanele implicate a aruncat în ceilalți cu benzină, alta a scos din vehicul un topor, alta era înarmată cu o țeavă din plastic și alta cu o țeavă metalică. Întrucât persoanele implicate se îmbrânceau și se loveau, o altă persoană a încercat să aplaneze conflictul, moment în care cei implicați au mutat cele două autovehicule în imediata apropiere a benzinăriei, unde au coborât din nou din mașini și au început să se manifeste mai agresiv, lovindu-se cu topoare și bâte.

Tot aici, arată martorul, unul din participanți s-a urcat pe capota autovehiculului marca BMW și a lovit cu toporul în parbriz. Ulterior, trei persoane au fugit către peco, fiind urmărite de alte trei-patru persoane înarmate cu bâte și pietre, însă acestea din urmă au părăsit locul faptei, fiind avertizate de către un angajat al benzinăriei că vor sosi organele de intervenție.

Citeşte ce aveau de împărţit indivizii AICI:

Telenovelă țigănească la Ovidiu: neamurile și-au aruncat unele în altele cu benzină și... urină!

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt turcii in pu.a mea. Da asa suntem noi romani daca e negru e tign
1
1
Sa ma pis pe mata antonescule.
3
1
Pnlistii, adus acii
0
1
pesedistii sunt ca tiganii,frati, fura, lovesc in populatie,lupta impotriva justitiei ,etc,etc
4
1
Urina si benzina, destul de modern. Sclavii astia kurzi adusi de otomani sunt de groaza.
9
3
cand se bat romii intre EI ,nu mai interveniti.trebuie lasati sa se omoare intre EI.
22
1
am nevoie de ajutor la fabrica mea..
16
1
Fagadau a facut Blat fix cu Stelian!
13
3
fagadau a facut blat cu chitac - iesiti la vot ca daca nu urmeaza inca 4 ani de praduiala
6
14
...sapunul...
17
3
La autostrada cu lopata
28
1
Pentru TIGANI doar benzina si chibrit. Atat. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
44
3
Bagati vaccin pentru subspecii!
28
0
Romi din Rominia
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614