REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Telenovelă țigănească la Ovidiu: neamurile și-au aruncat unele în altele cu benzină și... urină!

Telenovelă țigănească la Ovidiu: neamurile și-au aruncat unele în altele cu benzină și... urină!

Replica API 4 martie 2019 | 15:55 1492

Ca la balamuc

Ca la balamuc

O răzbunare între veri a eșuat lamentabil la Ovidiu, sâmbătă seara! Un individ care doar ce a ieșit din pușcărie în urmă cu o săptămână, s-a dus val-vârtej peste neamurile pe care le consideră 'vinovate' pentru faptul că el a ajuns după gratii. Pregătise în scopul răzbunării și o sticlă în care amestecase mai multe lichide - urină, benzină etc. - și urla că îi va da foc vărului său, Suliman Acî, de 20 de ani.

Suliman Iuzeir, în vârstă de 39 de ani, și-ar fi găsit vărul pe stradă, în apropiere de locuință. De față era și mama respectivului, moment în care Suliman Iuzeir s-a repezit să arunce cu benzină peste ei, țipând că a făcut pușcărie în locul lui Junior. "Telenovela" țigănească a devenit brusc tragi-comedie: Suliman Iuzeir s-ar fi împiedicat și și-a turnat cocktail-ul de benzină cu urină pe el!

Oamenii legii au demarat cercetările, bazându-se pe primele date culese de la fața locului - prezentate mai sus. Pe parcursul cercetărilor însă, surpriză! Polițiștii au aflat că lucrurile stau un pic diferit față de prima relatare!

Astfel, Suliman Iuzeir ar fi băut în casa vărului său, cu cot la cot cu acesta. De la băutură la discuții în contradctoriu... doar un pas, după care au început să arunce unul în altul cu benzină și urină. Suliman Acî a ajuns la centrul de permanență Ovidiu, solicitând medicilor să fie transportat la Spitalul Județean, întrucât avea arsuri la nivelul feței. În continuare, polițiștii fac cercetări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as vrea sa sug o maciuca de hastagist as vrea sa fiu iubit in cretz in statul paralel de livache mustaciosu
1
2
Multumesc dnului primar scupra care a facut statui din calcar si da cu artificii in fiecare an pe ghiol.multumesc dnului primar ca ia pamant de la amarati si il da la tigani pe bani multi sau pe dzeu stie ce ....la 30 de ani nu mai am nici macar lotul ala amarat de 300 de m.
4
1
Astia sigur erau hastagisti rezistenti nespalati. Numai ei se imbata, de drogheaza si incep sa se bata cu jandarmii sau intre ei. Dupa ce se impaca se fut in cur, sunt foarte ciudati hastagii, numai perversiuni sexuale, bataie si droguri au in cap
8
12
dar ceva handel nu au pus in molotov,un molotov bun se face cu o cincime de benzina oxid de fier adica pilitura de fier cat o lingurita,agitatie aprins festila imbibata cu benzina ,arunca si fugi,apoi fierul se topeste
2
0
OK...si de ce nu ati lasat oamenii sa arda precum tortele? legea tiganeasca este ca ei nu au nevoie de fortele de ordine si isi rezolva treburile in familie.....ce va bagati in seama si voi aiurea?
11
0
chibrite chibrite chibrite
4
0
... Mai Iulia , acum daca esti angajata Primariei Ovidiu la Asistenta Sociala , nu tb. sa-l pupi in cur pe Primarul Scupra, traseistul politic care a ajuns primar in urma petrecerii cu mici si bere date de PSD la Popas Cismea , in urma cu cativa ani si care apoi a emigrat la PNL ! Realitatea este ca Ovidiu arata jalnic cu tot cu Statuia lui Ovidiu din calcar ieftin bagata scump pe gat noua ovidenilor pe banii nostrii dar fara sa fim intrebati ! Mai bine faceau un Mall la iesire pe dreapta spre M.Kog. sa terminam cu buticaraia machidonilor care vand tigari netimbrate din garaje pe str Poporului
14
2
Din pacate nu se poate face educatie cu astfel de oameni!!! Se dau ORDONANTE care ne afecteaza pe toti...in mod negativ!!!! Raul porneste de la GUVERN in fiecare zi!!!! Primarul nostru ne face viata mai usoara , atat cat se poate, printre atatea legi proastre.Multumim, Dumnule Primar George Scupra, pentru interesul dumneavoastra asupra cetatenilor localitatii!! Felicitari si pentru proiectelele din aceasta primavara!!!!
7
20
Astia alde blidar loativa rablele de pe varianta ca teren e al Notara
4
0
mafioti nespalati
5
0
Pai daca politia comunitara nu isi face datoria normal ca tiganii isi fac de cap. Dar nu politia locala din Ovidiu NU ISI FACE TREABA iar primarul II TOLEREAZA. Primarul nu numai ca ii tolereaza dar tolereaza, incurajeaza si alte mizerii
13
5
comentariile astea arata rasismul romanilor.......... cei asa zisi iubitori de oameni, pai mai prindeau ideile lui Ion Antonescu daca romanii nu erau rasisti? evident ca nu............ Nu mai continuati sa judecati oamenii dupa etnie, ca e tigan, ca e evreu, ca e nu stiu ce altceva tot om e, judecati fapta si nu faptul ca e de nu stiu ce etnie.Vi se pare nefiresc ca sunteti judecati in occident dupa faptul ca sunteti romani?sa nu vi se mai para anormal ca si voi faceti la fel aici.
4
20
Apucaturi de Pakistan , la propriu . Daca chestia asta , se intampla prin Turcia , baga armata direct . Asta este unu din efectele , Istoriei Dobrogei . Unii inca , se cred inca , in Constanta , ca parte a Imperiului Otoman .
9
0
Acestitigani turcesti sunt infiati de primarul Pinokio care l-ea facut buletine provizorii sa poata vota, le-a legalizat casele construite abuziv in orasul Ovidiu, le da bani permanent sa si ii tine aproape de el. Cat despre hotiile cu Funda si Manolesi altii.. se va sparge buboiul !
19
1
A.C. PERSOANELE NUMITE AN ACEASTA STIRE NU SUNT TIGANI SUNT TURCI SI TITLUL TREBUIA SA SUNE ASTFEL TELENOVELA TURCEASCA OVIDIANA REPLICA ATI LOVIT MEREU AN TIGANI STIU FOARTE CINE A NASCUT ACEST SC REPLICA PRESA POLITICA LOCALA MANIPULATIVA SI DEPLORATIVA CA SI PRESA DE NEPRESA A MURIT OVIDIU BRAILOIU A RAMAS FRATEL LUI SI PSD CARE AN CURAND VOR MURI SA SATURAT PRESA LOCALA RASISTA
4
4
s-au lachit unii pe altii. la parnaie, cand cineva are boala pe tine, arunca cu pisat si altii spun, gata, e lachit omu. daca intrii la parnaie si recunosti ca ai dat limbi in chizda, te i-a lumea de lachit. barbatii sunt de doua feluri, aia care dau limbi si aia care nu recunosc
3
1
Se pare ca Ovidiu este orasul tuturor posibilitatilor pentru romi,ei teaiesc dupa legile lor tiganesti nu dau 2 bani pe politie ,justitie,inca sunt in epoca de piatra,ei taie ei spanzura,si se pare ca le merge foarte bine.Nu muncesc dar au haine de firma,fac petreceri de se aude pana la politie,dar nu se indura sa ii deranjeze,si uite asa traiesc fara nici un stres.
20
1
Tigan borit cu ceas la gat cine draku a mai vazut
10
0
Suliman s-a dus cu cockteilu' fara bricheta. Si-a luat un cockteil de pishat in freza. Foarte frumoasa munca asistentelor medicale care l-au spalat pe suliman.
6
1
iar au iesit pesedistii la taifas hahaha
10
1
Prostilor! Aia dupa nume clar nu sunt tigani !! Informati.va inainte sa scrieti articole . Tiganii sunt tigani , iar cacatii astia care vb si turceste si tiganeste sunt horahai sau cum m lor le zice . Nu ii mai numiti tigani!! Tiganii sunt mai oameni ca voi prostii dracu ce sunteti
6
29
Continua, ca are cine citi.
15
1
In campania asta, vesti depre afacerile lui Neli Funda cu primarul si cativa actionari la campanie... va urma
18
4
Asa este Ovidiu. Un orasel rupt din stele , un pic jegos. Cu multi tigani fara permis dar cu jenti de piele. Un orasel simpatic foc cu rude multe armanesti , si neamuri pe alese. Cu doua politii , si una de bodiguarzi care fac nani in centru. Un pic orasel de cacat care are multi bani de dat ca sa para altfel in ziare. Astia sunteti de fapt.
29
6
Mereu si mereu aceleasi ciori borate .....
39
3
Pai ce sa faca si el daca asa a vazut in Las Fierbinti???
15
5
Traiasca RROMania patria tiganilor
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108