REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Condamnat pentru că a TĂIAT cu DRUJBA o bucată din peretele imobilului vecin: 'Nu mai intră lumina!'

Condamnat pentru că a TĂIAT cu DRUJBA o bucată din peretele imobilului vecin: 'Nu mai intră lumina!'

Replica API 16 aprilie 2019 | 00:00 374

GEST EXTREM, în municipiu!

GEST EXTREM, în municipiu!

Un bărbat din Constanța a fost trimis în judecată pentru distrugere, el fiind acum condamnat la 6 luni cu suspendare. Acesta este acuzat că a dizlocat mai multe bucăți de BCA din peretele imobilului vecin, care era în construcție, declarând că se afla fix în fața ferestrei sale și nu mai intra lumina.

Prin rechizitoriul nr. 9558/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, a fost trimis în judecată inculpatul A.C., pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Prin actul de sesizare, s-a reținut în sarcina acestuia faptul că, în ziua de 21.07.2016, în jurul orei 13.00, a provocat distrugerea unui zid al clădirii situate în municipiul Constanța, prin dislocarea mai multor bucăți BCA, cauzând astfel persoanei vătămate un prejudiciu estimat de aceasta la 1.000 lei.

Mai exact, partea vătămată este proprietara imobilului situat la numărul 2, imobil ce se afla în construcție în anul 2016. Conform proiectului, acesta a fost compus din demisol, parter și trei etaje, iar peretele exterior din stânga a fost destinat să fie lipit de zidul clădirii învecinate, plasate pe aceeași stradă, la numărul 4.

La data de 21.07.2016, în jurul orei 13.00, inculpatul, care locuia în imobilul de la numărul 4, prin fereastra locuinței sale a dislocat din peretele lateral stânga, la nivelul primului etaj, mai multe bucăți BCA, tencuite recent, fiind astfel creat un gol în perete, de aproximativ 1m pătrat.

Acțiunea care la acel moment efectua lucrări în imobilul persoanei vătămate. Martorul i-a solicitat vecinului să înceteze acțiunea de distrugere, însă fără succes. La fața locului au fost chemate organele de poliție, care au declanșat cercetările.

Cu ocazia audierii în calitate de suspect, A. C. a recunoscut săvârșirea faptei, declarând că a tăiat cu drujba peretele imobilului învecinat, întrucât zidul fusese clădit în dreptul ferestrei locuinței sale și, astfel, nu mai pătrundea lumina. Astfel, a fost trimis în judecată și condamnat cu suspendare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CONFORM LEGII JUMATATE DIN INALTIMEA IMOBILULUI TREBUIE SA FIE DISTANTA PANA LA CEL INVECINAT!!
4
0
Conform legii trebuie respectata o distanta de 0.6 m intre constr si inaltimea sa nu depaseasca cu un nivel pe a vecinului.Unde i lege
0
3
daca erai jmeker locuiai in cartierul COANDA. aerisit si curat. cu mult spatiu intre blocuri . MERITA !
7
0
Si noi o sa cerem despagubiri pentru ca ne-ati pacalit. Am cumparat apartament pe sud pentru ca era soare si lumina, ne-ati luat mai multi bani decat pentru cele construite pe nord si acum ati dat autorizatie sa se construiasca in fata noastra bloc sa nu ramana lumina. VREM DESPAGUBIRI PENTRU BANII PLATITI IN PLUS PENTRU NISTE MINCIUNI. SUNTETI IN STARE SA DATI AUTORIZATII SI PE TERENUL PERSONAL SA CONSTRUIASCA ALTII. Si vreau si alt apartament pe sud asa cum am cumparat cand am facut contractul cu statul.
9
1
trebuia impuscat animalul care a aprobat constructia. Iar putorilor din primaria hotului fagadau multa muie cu cacat !!! Muie cu cacat si judecatorului care a dat sentinta pulii !!! Muie dragnea infractorul, muie pesede !!!
15
0
Are dreptate si domnul care a taiat paretele. Nu se poate sa construiesti si sa iei toata lumina vecinului.
21
2
Primarie de rahat care da autorizatii de constructii dupa bunul plac si instante care judeca cu curu.
40
0
Unde SLUGA a ajuns in capul mesei. Asa se intampla. Iesiti si votati-l, apoi sa va bucurati de el!
22
1
Pai cand eu cu prostii mei de subalterni am dat autorizatii ca la monopoly.. csf sclavii mei.. dar cand vine dna.. tipam ca ne abuzeaza.. cum ne abuzam noi progeniturile de copii.. le furam si lor viitoru da eu sunt animal prost.. votati la mine sclavii mei
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108