REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Condiții de EV MEDIU într-un liceu din Constanța! Incredibil așa ceva!

Condiții de EV MEDIU într-un liceu din Constanța! Incredibil așa ceva!

Replica API 17 martie 2017 | 01:15 1057

Imagini halucinante la un liceu din Constanța! La Liceul TELECOM din municipiul Constanța, ciupercile cresc pe peretele dintr-o sală de curs. Elevii liceului învață în niște condiții insalubre din cauza cărora sănătatea lor este pusă în pericol.

Gaura din cea de-a doua imagine este făcută de către șobolani, însă persoana care a realizat fotografiile a punctat că nu a surprins nicio rozătoare.

Inspectoratul Școlar Județean va verifica situația de la liceului TELECOM vineri, 17 martie, după încheierea ultimei probe din simularea de la Bacalaureat.

„Voi trimite un inspector mâine sau mă voi prezenta personal să verificăm situația de acolo. La ora aceasta nu se află nimeni, deoarece, din câte știu, la liceul TELECOM se lucrează într-un singur schimb. Mâine vom vedea exact care este situația”, a precizat pentru „Replica” Gabriela Bucovală, inspectorul șef al ISJ Constanța.

UPDATE

Ca urmare a materialului publicat, Direcția de Sănătate Publică s-a autosesizat cu situația de la Liceul TELECOM, iar o echipă se va deplasa la instituția școlară pentru a analiza situația.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Va dati seama cam cata importanta se da viitorului tarii. Auzi tu,TELECOM, adica exact ce ar trebui sa fie un loc in care sa se educe tinerii in tot ce inseamna comunicatiile,adica factorul important pentru schimbul informational este ceva batjocorit ? Bai,actuali sefi,cand veti iesi la pensie,sa stiti ca pensile voastre vor fi asigurate de cei ce azi sunt prin scolile astea de rahat! Daca ei vor avea salarii si trai de rahat,cam ce pensii si ce viata veti avea voi?
2
0
Banii,ptr,reparat,scoli,s-au,dus,pe,scalimbaielilelui,mazare,la,mamaia
1
1
Vom efectua un control inopinant maine cand poate deja este astupata gaura.Rasu'-plansu tov.Bucovala!
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369