REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Conduşi de mirosul de CANABIS, JANDARMII au dat peste un tânăr care avea la NAS un PRAF ALB

Conduşi de mirosul de CANABIS, JANDARMII au dat peste un tânăr care avea la NAS un PRAF ALB

Replica API 24 aprilie 2019 | 00:00 191

Un tânăr de 23 de ani, student în București, a fost prins cu droguri la malul mării. Întrucât pe parcursul procesului a fost extrem de cooperant și a ajutat la aflarea situației de fapt, a fost condamnat la 4 luni cu suspendare. Decizia încă nu este definitivă.

Totul s-a petrecut pe timp de vară, în luna august, când, în jurul orei 15.30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Vama Veche, lucrătorii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că în zona terasei La Pescărie, situată în zona de nord a localității, au simțit un miros specific de canabis, pe care l-au localizat ca provenind dintr-un cort.

Față de cele sesizate, jandarmii s-au deplasat către cort, în interiorul căruia au observat două persoane, una de sex bărbătesc ce stătea întinsă pe spate cu ochii închiși, prezentând urme de praf alb în zona nărilor și având pe piept o țigaretă confecționată artizanal, parțial consumată, ce emana miros înțepător, specific de canabis, și o persoană de sex femeiesc ce dormea, ambele persoane cu vârste cuprinse între 20 – 25 ani. După ce și-au declinat calitatea și identitatea, jandarmii au procedat la legitimarea celor două persoane.

Cu ocazia percheziției corporale efectuate asupra inculpatului s-a găsit o folie de aluminiu în care se afla înfășurată o substanță vegetală sub formă de muguri, având miros înțepător specific canabisului, iar în rucsac a fost găsit un cântar multifuncțional ce prezenta urme vegetale și un praf alb pe taler, un plic autosigilant din material plastic ce conținea un praf de culoare albă, un alt plic transparent, ce conținea o substanță vegetală sub formă de muguri, o folie provenită de la un pachet de țigarete ce conținea o pastilă de culoare roz, cu formă neregulată, precum și o țigaretă confecționată artizanal, cu dimensiunea de 5,5 cm, parțial fumată. Acesta a recunoscut faptele, precizând că este consumator ocazional, iar la mare se afla în vacanță și a dorit să experimenteze lucruri noi.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dau banii cu camata 30% in Mangalia si prin prejurimii si vand droguri de toate categoriile
0
0
Foarte interesant ! Nu stiam ca jandarmii au mirosul asa de dezvoltat !
2
0
Altceva nu au in cap
1
2
Ati stricat viitorul tinerilor ca fumau si ei o tigara, guvernu stoarce milioane de euro si ce se intampla?Nimic.Justitie dreapta?Muie Garda
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218