REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.6° ConstanÈ›a Sâm., 11 Mai 2024
Anul XX Nr. 6726
9.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 11 Mai 2024 Anul XX Nr. 6726
 

Confuzie uriașă pe Twitter: Maradona a murit, iar fanii Madonnei au fost în șoc. Dislexia a ucis-o pe regina popului

Confuzie uriașă pe Twitter: Maradona a murit, iar fanii Madonnei au fost în șoc. Dislexia a ucis-o pe regina popului

Replica API 28 noiembrie 2020 | 00:00 1380

O confuzie de nume între două legende a dat naștere unei situații ciudate în social media. Numele Madonnei a urcat brusc în topul căutărilor pe Twitter, pentru că unii utilizatori au crezut că a murit.

FOTO: Twitter

Fanii reginei popului au citit greșit numele Maradona și au postat pe rețelele sociale valuri de mesaje prin care își exprimau tristețea.

Până să-și dea seama că cel care murise este Diego Maradona, mulți fani au anunțat dispariția Madonnei.

"Nu, Madonna ne-a părăsit foarte devreme", spune unul dintre numeroasele tweet-uri care circula pe rețeaua de socializare împreună cu o fotografie a cântăreței.

"Aproape am avut un atac de cord când am văzut pe Twitter valurile de mesaje despre presupusa moarte a Madonnei", a scris un utilizator al rețelei de socializare.

Confuzia nu a scăpat netaxată, astfel că au apărut și glumele legate de aceasta. Au fost utilizatori Twitter care și-au lăsat creativitatea să zboare și au creat mai multe meme-uri despre asta.

"Tendințele Twitter de astăzi îmi arată că în lume există trei tipuri de oameni: cei care îl iubesc pe Maradona, cei care îl urăsc pe Maradona și dislexicii care îl confundă cu Madonna", se arată într-o postare.

"Madonna a văzut că au ucis-o ... Madonna a văzut că cei de pe Twitter au dislexie și Maradona a murit", spune un alt Tweet, scrie digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389