REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Consilier local din Medgidia, exclus din PNL. Ce spune viceprimarul!

Consilier local din Medgidia, exclus din PNL. Ce spune viceprimarul!

Replica API 22 aprilie 2019 | 00:58 458

Luminiţa Vlădescu, stânga, Georgiana Rozemari Gheorghiu, dreapta

Consilieri PNL din Medgidia, exclus din partid. Este vorba despre Georgiana Rozemari Gheorghiu. Potrivit viceprimarului Luminiţa Vlădescu,a ceasta ar fi fost exclusă deoarece ar fi votat anumite hotărâri de consiliu altfel decât i-a cerut partidul.

"Astăzi vreau să vorbesc despre colega mea din Consiliul Local Medgidia, Georgiana Rozemari Gheorghiu. Suntem colege în Consiliul Local Medgidia de câțiva ani buni, întotdeauna din partide cu doctrine diferite, eu PSD, ea PNL. De multe ori am fost cel mai înverșunat adversar al ei, însă numai într-o dezbatere corectă de idei și opinii. Acum, dna Gheorghiu este exclusă din PNL pentru că ar fi votat alături de noi, cei 5 consilieri PSD, anumite hotărâri de consiliu. Nimic mai fals. Niciodată nu a existat o înțelegere cu noi asupra votului dat. Regret că Georgiana Rozemari Gheorghiu este supusă unui astfel de tratament din partea colegilor săi de partid! Regret că jocurile politice îi obligă pe mai marii PNL să ia decizii “pe picior” crezând că vor caștiga un vot în plus. Din experiența mea de viață, știu că niciodata nu câștigi prin minciună, trădare, manipulare și interese de grup. Se întâmplă poate doar pe termen scurt, pe termen lung mergi la gunoiul istoriei. Multă forță, curaj și putere, stimată colegă! Nu ceda unor jocuri de interese, mergi înainte dacă ai crezul tău! Medgidia are nevoie de femei puternice, corecte și drepte. Rușine PNL că vă vindeți oamenii pentru interese de moment sau de grup! Nu este prima dată când la Medgidia se întâmplă acest lucru. Ați mai făcut-o și cu alte doamne; Camelia Plesca și Daniela Daniel. Rusine!!!! Poza este de la o acțiune organizată de scriitoarea Zully Mustafa. Asta ca să nu existe discuții. Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare, cer, copac şi în aer liber", a scris Luminiţa Vlădescu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doctrine diferite, dezbateri de idei si opinii- ce spui soro ? in tigania de la Medgidia- N-am inteles cum a vandut-o pe Rozemari si mai ales, cine a achizitionat-o ?
0
0
Vai nu imi vine sa cred, oare sa o plangem pe doamna Georgiana. Pai cum a facut ea cu PD-ul, cand l-a tradat, face acum cu ea PNL-ul cu ea. Chiar ma bucur ca ca o tradeaza si pe ea cineva. Oricum cea care a pierdut este doamna Georgiana ca a preferat sa sustina PSD-ul, si sa voteze alaturi de el si asta tocmai acum cand PNL-ul e in crestere.
3
1
Comentariul nu apartine dnei vice, ati dat copy-paste unei postari fbk. Ma bucur ca Vrabie e in PNL, asa nu-i voi mai vota, m-au convins. multi medgidieni vor gandi asemenea.
3
0
georgiana a fost exclusa din pnl ptr ca la votul ptr aprobarea taxelor si inpozitelor a votat cu psd nu cum au votat celanti 3 consilieri pnl a fost votul decisiv daca vota pentru nu se mareu taxele deci a bagat mina la toti locuitori orasului este adevarat domna vladescu?bravo pnl sunteti alaturi de populatie
4
2
a fi liberal adevarat inseamna sa nu te supui , nici macar partidului , doar banului
1
0
Ce frumoa vorbeste Vladeadca de Rozeta asta. VLADEASCA ..aces lup imbracat in blana de oaie pe care toti nenorocitii din Medgia care ravnesc la contracte cu primaria ..gen Sima de la Apolo..Codreanu...care din mamicuta noastra nu o scoteau...acum pozeaza in bunul samaritean..E o distrusa..cu fata aia..mare minune sa nu traga si pe nas...pai asta are fata de Primarie..Asta care o sustinea pe baragladina aia de Dardac , Vladeasca si partarul de Sorin Radu..aceast travestit..Asta care are atata timp sa scrie pe facebook? O mizerie de femeie..nu a facut nimic..si nici nu face..acum sta cu Rozeta
6
5
Daca asta a vrut Vrabie ce va mira m-ai votatiPNL ca mai vrea omu un mandat si trebuie partid in spate sa o tina
3
1
fotografia este este facuta la Chisinau. Ma insel?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212