REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Consiliera PNL Mihaela Andrei, mesaju dur pentru primarul Decebal Făgădău: 'Nu mai faceţi nimic! Opriţi-vă, pentru că ne afundăm în prăpastie!'

Consiliera PNL Mihaela Andrei, mesaju dur pentru primarul Decebal Făgădău: 'Nu mai faceţi nimic! Opriţi-vă, pentru că ne afundăm în prăpastie!'

Replica API 27 iunie 2019 | 23:31 856

Liberalii continuă să poarte discuţii cu cetăţenii nemulţumiţi din cartierul Palazu Mare, şi după şedinţa cu scandal de luni, 25 iunie (detalii AICI).

Oamenii sunt revoltaţi că urmează să fie construit un bloc cu 10 etaje.

"Ce se întâmplă în Palazu mă duce cu gândul la evreii din al Doilea Război Mondial care erau nevoiți să-şi lase casele! La mijloc este Un PUZ aprobat în 2011 ce permite construirea de blocuri cu 10-12 etaje, în condiţiile în care cartierul Palazu Mare este un cartier de case. L-am întrebat pe primarul actual, care era acolo, în primărie, în 2011, cum şi-a imaginat arhitectul de la vremea respectivă că se vor putea construi blocuri între case. Ce şi-a imaginat arhitectul?! Că acei oameni își vor face bagajele şi âşi vor părăsi casele??? Pentru că alta soluţie, din păcate şi de neimaginat, primarul actual nu le dă locuitorilor din zonă. Ba mai mult, mai şi ţipă la ei că îşi cer drepturile", declară, referitor la acest subiect, consiliera PNL Mihaela Andrei. "Sesizările, reclamațiile şi acţiunile în instanţă sunt cele mai multe din istoria primăriei Constanta. Domnule primar, vă rog opriţi-vă! Nu mai faceţi nimic, vă rog! Nu mai faceţi strategii, regulamente, sondaje, PUZ-uri, pentru că ne afundăm într-o prăpastie cum nu a mai existat vreodată în istoria Constanţei", este mesajul Mihaelei Andrei.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se zbate si ea saraca sa faca campanie ca daca se mai stafideste mult nu o mai pun astia pe lista nici cu supt nici fara
1
0
Asociatia CONSTANTA ALTFEL a inceput mult mai devreme lupta cu PUZ ul din Palazu! V ati trezit tarziu! Pentru nou tot AMIRALUL ramane speranta! Voi, PNL istilor, ati ramas tot niste atarnatori la butoniera lui Felix Stroe. Pacat, nu veti putea sterge din memoria noastra acest lucru!
2
1
Cam tarziu te-ai trezit madamo ! Trebuia sa ma convingi mai demult ca nu esti oxiurul pesedeilor !!!
1
0
Da cereti doamna un control la primaria constanta sa vina curtea de conturi sa vina DNAul sa se vada cati bani s-a cheltuit de DECEBAL FAGADAU si pe ce ,faceti o adresa ca poate pe consilieri ii baga cineva in seama si asistati si doi trei consilieri la control ca doar nu sunt bani familiei Fagadau la primaria Constanta cum nu au fost nici bani lui Mazare inainte sau va zboara BABU daca miscati in front.
2
0
e o bataie de joc generalizata in tot orasul Constanta, orice brinzar s a apucat de ridicat betoane intre case, cu complicitatea celor din primarie si militia locala pe care ii cumpara cu 2 cafele si o gogoasa, proasta lume! Chemati televiziunile, sa ii vada pe asa zisii investitori, sa ii intrebe doua vorbe, unii isi amintesc ca papu nu avea papuci cind a aterizat in Dobrogea
2
1
muie lor primarilor
1
1
Daca face, ca de ce face? Daca nu face, de ce nu face? Serios? Si comparatia cu evreii este total nefondata. Nu ii da nimeni afara din casele lor, se construiesc noi locuinte. Dar e usor sa comentam, anonim, in mediul online.
1
14
Si in C onstanta autorizatii de facut blocuri intre case unde s-a mai pomenit
5
0
Babu este primar. Fagadau si restul si doar marionetele lor. Ale makidonilor.
12
3
Tu te vei afunda mai tare in prostie! Ai primit ordin de la PNL sa dai in dl. Primar? Lasa-l sa isi faca treaba! Dl. Fagadau aveti sustinerea noastra!
4
22
Ii aratam noi la locale!
15
5
Of gramatica este grea ptr A. C.
8
0
La acest capitol, le dau dreptate celor de la PNL. Este un dezastru. Si in Constanta, si in Mamaia, si in Mamaia Nord, si in Palazu Mare. Cat va mai continua? Nu realizeaza ca fac praf, pentru multe zeci si zeci de ani, orasul acesta? Ca nu se mai poate respira aici, nici la propriu, nici la figurat.
23
4
CAT BEAU APA DE LA ROBINET, NU MI-E FRICA DE NIMENI
6
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108