REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Consilierii au decis: ajutoare pentru elevii din zonele defavorizate ale Mangaliei

Consilierii au decis: ajutoare pentru elevii din zonele defavorizate ale Mangaliei

Replica API 8 octombrie 2018 | 00:00 254

Consiliul Local al Municipiului Mangalia a aprobat în cea mai recentă şedinţă mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ, dar și social.

Astfel, aleșii locali au adoptat proiectul de hotărâre privind acordarea unor ajutoare financiare pentru preșcolarii și elevii care locuiesc în zonele Herghelie, IAS, Fruviileg-Zootehnie, precum și alte zone defavorizate ale orașului. Pentru a veni în sprijinul acestor copii, proveniți din familii cu venituri reduse, s-a aprobat acordarea sumei de 8,5 lei/zi lucrătoare pentru preşcolari, precum și decontarea costului biletelor de transport pentru toți acești copii, care merg la școlile și liceele din Mangalia.

Un alt proiect de hotărâre aprobat în aceeași ședință a vizat nominalizarea reprezentanților CL în comisiile privind evaluarea și asigurarea calității și a comisiilor pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar din unitățile de învățământ din Mangalia. Totodată, s-a mai aprobat înființarea Clubului Seniorilor, pe locul fostei Piețe agroalimentare, situată în apropiere de stațiunea Saturn. De asemenea, CL Mangalia a votat documentația tehnică aferentă proiectului de reabilitarea a canalizării pluviale din unele zone ale orașului. Un alt proiect de hotărâre adoptat în unanimitate a vizat participarea Mangaliei, ca membru fondator, în cadrul ”Asociației de Management al Destinației Turistice Mangalia”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toata Mangalia este o zona defavorizata.Se indreapta catre cea mai vulnerabila categorie; cei din zonele respective care sunt si asistati social. In alte zone ale orasului mai sunt si oameni cu scaun la cap.C L pregateste puntea pentru viitoarele alegeri. Vom vedea pe cine lanseaza.
2
0
Nu a facut nimic bun
2
0
Si navetistul sef sa fie asa de prost sau sunt pe aceiasi mana !!!!!! Oricum sunt pe aceiasi mana si vor fi arestati impreuna....
2
0
ce se intampla cu parcul din portul turistic? i se pregateste terenul pt un nou hotel lui georgescu? asa se aude!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272