REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Consilierii din Eforie, convocaţi în şedinţă. Administraţia locală are în plan construcţia unei pasarele în zona Belona!

Consilierii din Eforie, convocaţi în şedinţă. Administraţia locală are în plan construcţia unei pasarele în zona Belona!

Replica API 27 octombrie 2018 | 00:00 284

Consilierii locali din Eforie, convocați în ședință ordinară! Pe data de 31 octombrie a.c., aleșii locali ai orașului Eforiei se vor întruni în ședință ordinară, pentru a dezbate și supune la vot mai multe proiecte aflate pe ordinea de zi.

Este vorba despre proiectul de hotărâre privind rectificare bugetului de venituri și cheltuieli al Orașului Eforie, proiectul de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului Orașului Eforie pentru trimestrul III al anului 2018, proiecte de hotărâre privind completarea unor hotărâri de consiliu sau proiect privind aprobarea trecerii din domeniul public privat a unor străzi în domeniul public al orașului Techirghiol.

De asemenea, se va supune la vot proiectul de hotărâre privind aderarea orașului Eforie la Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă România, proiectul de hotărâre privind repartizarea unor locuințe de necesitate, dar și proiectul de hotărâre privind prelungirea unuor contracte de închiriere. Cel mai important proiect aflat pe convocator este, însă, proiectul de hotărâre privind aprobarea PUD ”Elaborare PUD pasarela supratraversare aleea Belona, Oraș Eforie, aleea Belona.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trageti ba cacaciosilor iluminat public in cartierul nou din eforie sud,proiect 12.Pentru cartierul lui Manea,Fasole Ati gasit banuti pentru lucrari de electrificare....insa pentru sclavii din proiect 12 ciuciu...au trecut 20 de ani de can ni s-au dat terenurile....
9
0
din pacate eforiile sunt jalnice .cine trece prin mai bine ar inchide ochii Caini mizerie boscheti plini de gunoaie cladiri neingrijite nimic facut de la revolutie din contra totul degradat .,mai mare rusinea noroc ca mai departe se trece prin tuzla si 23 august unde au avut noroc de primari gospodari care au facut ceva pt oameni
4
0
Platim impozite de zeci de ani si ne-am pus atata speranta in acest copil cu care am fost si vecin.Robert esti o rusine pentru toti cei care am pus stampila pe tine.Cartierul tau arata ca din anii 50.Pleaca pe mare cu dungi orizontale decat in alta parte cu dungi verticale.
6
0
Ptr eforieni: Ba, daca nu era Brailoiu azi stateati in copacii de la Belona ca maimutele si aruncati cu cacat in lac! Lepre peneliste, tot ce e bun in Eforie a ramas din vremea administratiei PSD. Mafiotii vostri au inmultit doar maidanezii si gunoaiele. Huo!
5
3
Daca VA este for de mortul Brailoiu,mergeti dupa El,la cimitir,.ptr CE va este door de El?can furat tot din Eforie,a impartit terenuri si vile la toti interlopii ,,fini,,si a murit CA un ciine,nu a luat nimic cu El,I'll injura lumea,can lasat saracia in urma Lui,iar coarda de ,,nevasta,,se distreaza cu banii furat de mort,se distreaza cu totii ,,pustii,,.rusineee,sau vreti sa-l votati PE frate-sau,UN proxenet,peste care sa imbogatit PE curul la fete duse la ,,produs,,in Spania,o panarama de om,UN mafiot nenorocit
3
5
Serban cel mai prost primar. A furat si distrus tot orasul
3
1
Primarul Serban nu repara trotuarele din Eforie Nord de multi ani. Scarile de acces pe plaja Devarcader si Belona sunt distruse. Toti turistii reclama scarile distruse acces plaja si trotuarele de pe strada Bruzei din bucati de dale carpite de iti rupi picioarele. Afara cu acest primar !
9
0
Javra ordinara, mars la cotet si nu-ti mai arata botul in public! PeNaLi e cel mai jegos si corupt partid din Romania. Aruncati-va toti in WC si trageti apa dupa voi, animalelor!
8
2
Domnilor contractul pentru Luminitele de sarbatori va vi public?
4
0
Cel mai groaznic oras, cu tigani si tot felu de jegurinsi personaje obscure. Coruptie. Hoteluri tarabe jegoase. Drumuri canin sec 16. Mizerie! CAINI strazi aiurea. Lipsa ordinii publici! Patroninnenorociti tiganiansi balci sezon de sezon!
9
0
Liviu Brailoiu noul primar de eforie in 2020
4
8
Toti care il injurati pe actualul primar ori sunteti retardati sau dezinformati.In eforie au inceput din aceasta luna cele mai mari proiecte de dupa anii 90.Pentru ghena,saracila&co care nu mai stiu ce cacat sa manance pe facebook replica de eforie de exemplu. O sa muriti de inima rea,gunoaie de eforie
3
12
Eforie Nord concureaza cu succes la cea mai urata statiune. Ce frumoasa era odata! Acum, numai impinge tava, tiganii, mizerie, constructii aiurea, etc. Mai ajungem din urma Nisipurile de Aur sau Albena?
6
4
belona asta-i ca rata lui bula si anul trecut s-au sifonat zeci de milioane cuinfrumusetarea baltii,dar care milioane au ajuns in mare parte la hotelul primarului iar restul la consilieri aprobaci
11
2
Faceti pasarele in loc de trecerile de pietoni din eforie handicapatilor ,pe varianta pentru ca este nenorocire vara acolo dobitocilor .
12
2
Se compara cacanarul de primar penelist cu marele edil Brailoiu, gospodarul Eforiei?
11
9
Banditi PeNaLi, bagati electricitate in Proiect 12!
16
2
Ii fac pasarela lui Chiparu, la hotelul pe care-l va construi cu bani europeni!
13
3
Din toate timpurile,nu a facut nimic in 2 ani
14
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272