REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Consilierii din Năvodari au decis LIMITA DE VITEZĂ în sezonul estival

Consilierii din Năvodari au decis LIMITA DE VITEZĂ în sezonul estival

Replica API 10 iulie 2017 | 11:18 435

Oraşul Năvodari continuă să fie revelaţia imobiliară a momentului. Blocuri cu 4, 6, 7 ori mai multe etaje continuă să se edifice în nordul litoralului. Ba mai mult, după cum arată hotărârile adoptate în şedinţa din luna iunie, cine nu a reuşit să se încadreze în termenul limită de începere a construcţiilor au primit “derogare” de la aleşii locali! În şedinţa din iulie, mai exact din data de 7.07, aleşii locali au aprobat vânzarea mai multor terenuri, unde, de asemenea, se presupune că vor fi ridicate noi construcţii. Interesant de menţionat este că iniţiatorul vânzării de terenuri este întotdeauna consilierul Radu Pîndici, primarul Florin Chelaru punându-se la adăpost în faţa proiectelor de acest gen.

În schimb, Chelaru a iniţiat, din nou, un proiect legat de reprezentarea Primăriei Năvodari în instanţă. Mai exact, a cerut consilierilor să aprobe lista cu procesele în care administraţia locală să fie reprezentată, contra-cost, de avocaţi.

Revenind la şedinţa din iunie, de precizat că aleşii locali au dezbătut şi un proiect legat de limita de viteză pe bulevardul Mamaia Nord (care leagă staţiunea Mamaia de oraşul Năvodari). După mai multe parlamentări, la propunerea consilierului Liviu Stan s-a hotărât ca viteza să fie de 60 km/h în sezonul estival şi de 70 km/h în extrasezon.

Vom reveni cu detalii legate de proiectele adoptate în cea mai recentă şedinţă!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radu Pandici fosila din Consiliul Local. El este sageata lui Chelaru Florin ca doar asa poate sa se ascunda Chelaru punund inaintasi sa initieze proiecte si el crede ca se da la o parte. Stai linistit Primare nu suntem prosti. Din cate am auzit si Galbau este in gasca voastra sa treaca proiectele complicate,pe la spate si alti ..
0
0
pindici cel mai prost consiler pe care la avut navodariu .
4
0
Dumitrascule iara dai pe binga ? Turnator securist ce esti !
3
1
Te rog eu, lasa-te de scris articole pana nu inveti sa scrii corect. Imi face sila ambitia unora de a fi ceva ce n-au cum sa fie.
2
1
uite asa , imi bag pula in gura ta !
1
2
La cat de prost e facut drumul ar trebui inchis de tot!Cand se termina lucrarile?
6
2
i-am crescut bine pe lacheii mei
5
1
radu pandici a fost si ramane sageata psdului, cand o sa fie ridicat de politie o sa il elibereze conditionat ca are 99 de ani dinozaurul
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272