REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
14.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Consilierii locali au VOTAT proiectul privind preluarea magistralelor CET. VIDEO

Consilierii locali au VOTAT proiectul privind preluarea magistralelor CET. VIDEO

Replica API 23 august 2019 | 01:09 438

Consilierii locali municipali s-au întrunit joi, 22 august a.c., începând cu ora 14:00 în sala Ovală din incinta Palatului Administrativ, pentru a discuta despre proiectul inițiat de edilul Constanței, Decebal Făgădău, privind preluarea magistralelor CET în vederea modernizării cu bani europeni, proiect la care consilierii liberali au votat împotrivă la ședința extraordinară din data de 14 august a.c. De menționat faptul că presa nu a avut acces în sală.

După această întâlnire, mai exact la ora 15:00, consilierii municipali au fost invitați să supună la vot acest proiect. Toți cei 25 de aleși locali au votat în favoarea proiectului. De precizat faptul că acesta a avut și două amendamente, unul aparținând PNL, altul PSD

"Toate aspectele au fost dezbătute și clarificate, astăzi am ajuns la un acord. PNL a cerut ca în 30 de zile, să trimit detaliat proiectul", a spus Decebal Făgădau în cadrul conferinței de presă, susținută după ședința extraordinară.

”Este o rețea generatoare de pierderi, constănțenii suferă după acest fapt, astfel, mi s-a părut necesar să preluăm aceste magistrale. Pasul următor va fi înfiinarea unei societăți, apoi, firma aceasta va face angajări. În maxim 45 de zile sperăm să înființăm această companie, însă este un subiect extrem de tehnic și important, după aceea, consilierii locali vor supune la vot, cele două scenarii care au în vedere înființarea acestei companii. De aceste scenarii se vor ocupa specialiștii, pentru că nu facem politică.În situația în care proiectul va fi aprobat, acesta va fi aplicat până în 2022, maxin 2023, însă pe etape, pentru că știți prea bine că urmează mai mute etape”, a completat edilul.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/fagadau-anunta-ca-vrea-sa-revolutioneze-incalzirea-centralizata-daca-tot-nu-a-preluat-cet-ul-video-398574/

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gata, i-ai impacat pe pnl-listi? Ai dat-o la pace? Ce cauta nulitatea aia de pseudo tatar langa tine?
4
0
Succes Primariei in reabilitarea si aducerea la performanta a acestor magistrale. Speram si intr-o scadere a pretului gigacaloriei.
4
7
Bai fagabou nu te juca cu banii nostri ca nu sunt de la mata si tactu, mitomanule.
7
1
Din pacate si spre fericirea noastra a constantenilor nu va mai prinde el ziua aia cand se vor aloca fonduri europene ca sa modernizeze un morman de fiare vechi. Speram ca pana atunci ori sa i se termine mandatul ori sa fie arestat si dus langa seful lui la Rahova sa i tina de urat. Doamne ajuta sa scapam cat mai repede de aceasta nulitate!
6
1
Cunrand Fagadau in Puscarie ! Este scapat din mana ... chiar daca ai semnat angajament ...trebuia sa respecti legea !
6
1
Sa vedem cum se vor cheltui banii europeni. Daca la primarie va ajunge PNL sau USR probabil ca fi bine. Bravo. Mai speram si noi ceva.
8
6
E cea mai buna alegere. nea Vali - tiganul de la Brick - se pricepe de minune sa goleasca conturile publice cu lucrari supraevaluate si de proasta calitate. Are si referinte: delfinariu, parcul poponarilor, podul de la butelii
8
2
Fagadau asta e tare imbecil, face strazi paralele cu acelasi sens unic! Abea astept sa te arunc la gunoi ... gunoiule!!
10
7
E unul cu mana la inima in poza,stanga, cine-i oare plagiatorul ? Doar Iohannis are dreptul ! Si, mai e ceva, dece-i asa de speriat Fagadau ? Oare o sa-l cheme la procesele lui pastaie sa dea cu subsemnatul ? Parca a facut ceva pe el, asa are mekla.
10
1
Un Fagadau cu barba ca de ochelari lui fumurii ne-am saturat.
9
3
Si iar ne vom apuca de asfaltari........si iar facem bani...
12
5
pana-n 2023 mai e mult timp.........
13
4
bun asa acum cautati o firma pesedista care sa le peticeasca zilnic .tevile au 50 de ani si nu arata prea bine
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367