REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Consilierul local PNL, Mihaela Andrei: Constănţenii au CÂŞTIGAT aceste ALEGERI

Consilierul local PNL, Mihaela Andrei: Constănţenii au CÂŞTIGAT aceste ALEGERI

Replica API 8 octombrie 2020 | 00:22 5706

Consilierul local municipal Mihaela Andrei face parte din echipa care a câștigat alegerile locale la Constanța reuşind, astfel, să înlăture PSD de la conducerea urbei, după 20 de ani de domnie. Mihaela Andrei spune că, de fapt, câştigătorii sunt constănţenii care au realizat că este nevoie de o mână de fier la Primăria Constanţa, dar şi la Consiliul Judeţean. Consilierul local a vorbit, în cadrul unui interviu acordat ziarului Replica, despre alegeri, dar şi despre proiectele pe care le-a iniţiat încă din 2014 şi care nu au ajuns pe ordinea de zi, dar pe care le va relua şi le va prezenta actualei conduceri.

„Această victorie nu este a PNL. De fapt, ar trebui felicitați constănțenii. Ei sunt cei mai mari câștigători ai acestor alegeri. O să le dovedim lucrul acesta. Sunt la al doilea mandat, mă așteaptă o muncă asiduă. A fost cea mai grea campanie. Au fost atacuri la persoane, oameni băgați în cursă pentru a rupe din voturile PNL, s-a pus totul pe masă. Nu m-am așteptat să fie chiar așa. Se pare că, după 20 de ani, e greu să pleci de pe un scaun, să recunoști că ai eșuat. PSD a eșuat. Ar trebui ca, în al 12-lea ceas, PSD să facă un pas înapoi, să înțeleagă că, de fapt, constănțenii au vrut altceva și să se îndrepte și ei către constănțeni. Îmi doresc ca, după 4 ani, să vin la dumneavoastră în redacție și să spun că, într-adevăr, constănțenii au câștigat alegerile”, a spus Mihaela Andrei.

Până la sfârşitul lunii, aleşii trebuie validaţi

Aceasta a declarat că, până la sfârșitul lunii, aleșii locali vor fi învestiți în funcții şi își vor putea intra în drepturi. ”Sunt anumite formalități, procedări care trebuie urmate. Avem termen 25 de zile, de la alegeri, pentru validarea mandatelor. Lumea trebuie să știe că încă nu este administrație liberală în primărie. Până la sfârșitul lunii vom intra pe funcții”, a spus consilierul local. Cât despre modul în care se va desfășura ceremonia, Mihaela Andrei a spus că, deocamdată, nu s-a decis nimic. Este posibil ca ceremonia să fie desfăşurată online.

Ce spune Mihaela Andrei despre propunerile de viceprimari

În prima ședință ce va fi convocată de prefect, consilierii vor propune două nume pentru funcţiile de viceprimar şi tot atunci vor fi şi aleşi. Încă sunt discuții, dar un lucru este cert: unul va fi de la PNL, iar celălalt de la USR. ”Încă se discută, vedem cine vrea să-și asume acest rol. Nu e un premiu, ci o mare responsabilitate. Colegii mei sunt toți capabili să ocupe această poziție. Și cei din USR sunt oameni capabili. Eu îi susțin, vom lucra în echipă”, a completat Mihaela Andrei.

De precizat faptul că, în cei patru ani de mandat, a inițiat mai multe proiecte, dar nici măcar unul nu a fost pus pe ordinea de zi. Unele, însă au fost preluate de Decebal Făgădău, dar nu sub sigla PNL. Mihaela Andrei este sigură că, în mandatul 2020-2024, acestea se vor concretiza. Vorbim despre reabilitarea zonei din vecinătatea Plajei Modern şi a scărilor de acces, a pasajului subteran de la Gară sau construirea unei pasarele pietonale în Poarta 6, care să facă legătura cu cartierul KM 4-5. Totodată, a iniţiat un proiect de hotărâre privind amenajarea şi întreținerea parcului Tăbăcărie, prin reamenajarea trotuarelor, a spațiului verde etc. Mai multe despre proiectele Mihaelei Andrei, puteți urmări în VIDEO de mai jos.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL si PSD au privatizat ROmania, ne ati vandut la fier vechi pentru binele vostru, constantenii sunt la fel de prosti ca cei din Cluj sau Bucuresti, sa votezi tu un partid, gasca de afaceristi ordinari, arata cand de prostul naibii poti sa fi, ne mandrim cu hotii? la cat de idioti sunt constantenii cred si eu... ati uitat ca cand PNl s a pipi pe voi? ti ai drek de handicapati, sa ii pupati in cur data viitoare pe Stelica, marioneta PNL, rezerva mai bine zis
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920