rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 11 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Consilierul Menabit: Mamaia și Constanța atacate mediatic de dezvoltatorii care s-au mutat în Neptun-Olimp

Consilierul local din Mangalia, Menabit Ozghiun, a ieșit la atac și lovește în dezvoltarii imobiliari care și-au mutat afacerile în Neptun-Olimp. Politicianul spune că stațiunea Mamaia și Primăria Constanța nu sunt atacate mediatic de bulgari, greci sau turci, ci chiar de dezvoltatorii imobiliari.

”Stațiunea Mamaia și Primăria Constanța nu sunt atacate mediatic de bulgari, greci sau turci. Ci de de dezvoltatorii imobiliari care s-au mutat la Neptun-Olimp. Primarul Constanței, Virgil Chițac, este atacat de Primarul Mangaliei, Radu Cristian. Miza sunt profiturile de milioane de euro din investițiile imobiliare. În stațiunile din sudul litoralului, care aparțin administrativ de municipiul Mangalia, s-au eliberat deja 21 certificate de urbanism pentru construcția de blocuri rezidențiale (numite aparhoteluri în promovare) de 7-10-12-15-16-17-21etaje. Încă nu au obținut autorizațiile de construire, dar dezvoltatorii deja au scos la vânzare apartamentele și rețelele de socializare au fost invadate cu reclame pentru a investi într-un apartament la Neptun-Olimp, se prezintă că ar fi investiții care aduc anual bani”, a spus Menabit Ozghiun.

Primarul Radu Mazăre organiza carnavaluri și înființa cluburi în Mamaia, iar turiștii care veneau în cele 6 stațiuni turistice ale Mangaliei au migrat la Mamaia

”Ca să fie convinși cumpărătorii că investiția aduce anual bani, stațiunile Mangaliei trebuie prezentate ca fiind o destinație turistică căutată, mai frumoasă decât Ibiza sau insulele din Grecia. Litoralul românesc atinge în fiecare an cam același număr de turiști, fie pandemie sau nu. De aceea, în anii 2000, cele 6 stațiuni ale Mangaliei au fost sabotate pe timpul când Adrian Năstase era premier, Dan Matei Agathon era ministru și Zanfir Iorguș era primarul Mangaliei. Au fost interzise la funcționare cele 38 de discoteci pe care le aveau stațiunile și muzica la beach-baruri a fost interzisă muzica după ora 19:30. De aceea, nici Liberty Parade nu s-a mai organizat la Venus și s-a mutat în Vama Veche pentru 3 ani. În același timp, primarul Radu Mazăre organiza carnavaluri și înființa cluburi în Mamaia. Astfel, turiștii care veneau în cele 6 stațiuni turistice ale Mangaliei au migrat la Mamaia, a început dezvoltarea imobiliară. Un tun imobiliar pentru dezvoltatori, de moment, dar un dezastru pe termen lung pentru Mamaia. Industria hotelieră nu a mai fost profesionistă, s-a instaurat practica japcăi, fiecare a vrut tun pentru sine: de la proprietari de magazine la concesionari de plaje, de la patroni de cluburi și restaurante la proprietari de apartamente. Practic, aceeași strategie se aplică în prezent, dar pe invers. Mamaia este sabotată, iar în articolele de presă plătite de dezvoltatori sau de către primăria Mangalia, aflăm ce servicii minunate se oferă la Olimp, Neptun, Jupiter, Cap-Aurora, Venus, Saturn.” a mai declarat Menabit Ozghiun.

”Am urmărit emisiunea Starea Nației, au ajuns dezvoltatorii imobiliari și la Pătraru. Titlul emisiunii este "Litoralul nu este Mamaia" sau ceva de genul. Toată emisiunea ne povestește ce urât și câtă nemernicie este în Mamaia, iar stațiunile Neptun-Olimp sunt prezentate că au servicii de calitate la nivelul Ibiza, Creta sau Antalia. Și că a discutat cu specialiști și că este bine de investit într-un aparthotel, că mergi în vacanță ca în Monaco și toată vara faci bani. Deci... dacă au acaparat emisiuni audio-vizuale, de rating, bugetul pentru social-media depășește și pe cel al campaniilor electorale. Miza este în valoare de sute de milioane de euro”, a completat consilierul.

Nici nu începuse sezonul când în media se promova că Mamaia e goală

”Pădurea Comorova este defrișată pentru investiții, apar giganturi imobiliare în mijlocul copacilor, care în câțiva ani vor dispare pentru extinderea acestor investiții.

Este mult de povestit, astăzi transmit primarului Chițac la Constanței să nu îi mai caute pe denigratorii Mamaiei pe la bulgari, greci, albanezi, croați, turci, articolele de presă sunt plătite de dezvoltatorii imobiliari care construiesc blocuri în stațiunile Mangaliei și de primarul Mangaliei, Radu Cristian. Blocurile construite de dezvoltatori în Mamaia au parcări, nu plătesc taxa de parcare pentru stațiune. Dar subiectul în presă a fost despre cât mare este taxa de parcare, că din această cauză nu ar mai veni turiști în Mamaia. Nici nu începuse sezonul când în media se promova că Mamaia e goală. În același timp, primarul Mangaliei suspendă taxa de parcare în stațiuni. După ce s-a chinuit 3 ani la rând să implementeze o mafie a parcărilor. Ca fapt divers, Consiliul Local Mangalia nu a înființat nicio parcare cu plată în tarif orar, în stațiuni sau în oraș. Se taxa ilegal de către o firmă de păcănele din Constanța. A venit Curtea de Conturi la sesizare si a dispus că nu se poate încasa taxa de parcare acolo unde nu sunt înființate parcări, HCL cu inventar, așa cum prevede Regulamentul Parcărilor. Primarului Mangaliei nu-i pasă de astfel de ilegalități, are procurori și judecători în puterea plicurilor sale, lunare. A ales momentul pentru suspendarea colectării taxei de parcare în stațiuni (care apropos, era 5 lei/oră, nicidecum 3 lei/oră, cum a declarat în comunicate) să fie parte din atacurile la adresa primarului Constanței. Amândoi primarii sunt de la PNL.” a mai adăugat consilierul.

Toate acțiunile primarului Mangaliei sunt contra Mamaia

”Toate acțiunile primarului Mangaliei, în complicitate cu dezvoltatorii imobiliari cărora le-a dat certificate de urbanism pe bandă rulantă, sunt contra Mamaia, indirect contra primarului Virgil Chițac. Pe care l-a prins că nu cunoaște administrație publică. Un primar care nu cunoaște administrație publică ori nu are în preajma sa o echipă care să cunoască administrație publică, pierde administrarea orașului.

Primarul Mangaliei a inițiat dezvoltatorilor imobiliari PUD în regim de urgență, care au trecut prin Consiliul Local cu viteza luminii, a modificat nelegal PUG, a ridicat interdicția de construire în zonele în care primăria nu a cadastrat, nu a intabulat terenurile. Adică să se poată construi în pădurea Comorova. Așa cum Primaria Mangalia este în servitute pentru dezvoltatorii imobiliari, care au venit cu sarsanalele cu șpăgi (se spune prin primărie), așa a fost și Garda de Mediu Constanța, care nu s-a sinchisit la protestele societății civile și ale ecologiștilor.

Consilierii locali ai Partidului Ecologist Român (PER Mangalia) au inițiat un proiect de Hotărâre de Consiliul Local, privind demararea procedurilor administrative în vederea identificării concrete a suprafețelor de teren situate în Pădurea Comorova din Municipiul Mangalia, Județ Constanța, ce pot face obiectul unei hotărâri a consiliului local privind aprobarea trecerii din domeniul privat al Municipiului Mangalia în domeniul public al Municipiului Mangalia, precum și cuprinderea acestora în Registrul local al spațiilor verzi al Municipiului Mangalia. A trecut demult termenul legal prevăzut în Codul Administrativ pentru a fi pus pe Ordinea de Zi, spre dezbatere și aprobare. Primarul refuză acest proiect HCL, care ar reglementa și ar termina cu acest El Dorado imobiliar din pădurea Comorova.

Consider că este bine să se dezvolte stațiunile Mangaliei. Să se dezvolte turismul. Dar rezultatul unei astfel de dezvoltări imobiliare, cu blocuri în stațiuni, îl vedem la Mamaia și la Năvodari.” a conchis Menabit Ozghiun.

V.S.

duminică, 7 august 20223896
Party Oldies but Goldies - FU(N)KING WITH THE 90's la FORM BEACH CLUB
GANDUL.RO
Jurnalul criminalului din Bascov. A decis să își omoare familia, după ce a aflat că vrea să îl interneze
Comentarii

00Neptun olimp(7 aug 21:18)
Donchi pufleni caraiman vrea sa se inhameze !boargi multe !
11bula(7 aug 18:08)
tepar de doi bani. plateste datoriile hotule
03Legale(7 aug 17:54)
Menabit a aratat dovada clara a ceea ce este in campania din 2020 cand s-a vandut lui Murad cu cateva zile inainte de vot.Acum Murad ii este sef de partid la PER. Trageti voi singuri concluzii cu privire la declaratiile sale.
27Pilaf(7 aug 13:08)
Bai pilaf cu seu de oaie, nu pricepi ca machidonimea si prostia si lacomia chitacului si a lui feliciu au distrus Mamaia ?
58Jean(7 aug 10:41)
Cine-i ma capdeoaie asta?
1012Pt toti labarii de mai jos(7 aug 10:34)
Tot ce a spus Ozzy are o logica clara si de bun simt. Lucrurile astea se vor intampla si se va alege praful de turismul romanesc
38Ion(7 aug 09:54)
Fascinanta poveste SF. Dovezi are?
611Cetatean(7 aug 09:21)
De unde naiba mai stie si cap de miel asta sa faca turism!!!
116gigi(7 aug 08:55)
neptun olimp o mare tzeapa ptr fraieri.Ruoeti.va picioarele in mare la olimp,inghesuiti.va intre dig si mare,pe 5 m latime,plaja batuta bine,plina de scoici,dupa amiaza aveti umbra,preturi imense la mincare de doi lei ,pomi taiati,mergi cu capul in soare,si veti vedea teapa.Ptr drogalai si zabrautzeni e bine,betonul e bun! mamaia alta mizerie betonata si cimemtata.la 38 lei ciorba,mi.o fac singur!
168Doamne ce delir(7 aug 08:48)
Delireaza tatarul asta infect. Ba tatare cand s a organizat liberty parade in Vama Veche ba betivule?ce fumezi ba ratatule?el este consilier in Mangalia dar deplange soarta Mamaiei.ce fumeaza tataru asta fratilor?
214Escu(7 aug 07:57)
Bai turcule p***t si alti ca tine care venitzi cu tot felul de motive care sa justifice faptul ca nu mai vin turisti in Mamaia cum veneau odata,ia uitate matale cum arata Mamaia"la raportul servicii--pret,curatenie si spatii ramase libere de constructii ma refer"dupa care potzi sa cauti vinovatzi in alta parte.
63Dana(7 aug 07:47)
Mena .. tieiti trebuie si un spital de nebuni
95El Zoro(7 aug 06:30)
Ce ai vrea ? Sa ti faca reclama din Neptun. Mergeti ma la Mamaia ca e mai misto acolo!
614Bah(7 aug 02:49)
da astia din constanta au niste nume sa m oara familia lor ,numai turci tatari machidoni si toate rasele sau adunat aici precum gandacii la detox
610Adevarul(6 aug 19:13)
Pt Raul P: Radu Cristian umbla saptamana trecuta cu Murad la brat, au luat masa impreuna 2 ore la Olimp. Nu l-ai vazut pe Ozzy la brat cu Radu.
617Raul P(6 aug 18:23)
Maimutoiul asta umflat este presul lui Murad si a fost azmutit pe investitori si primar pentru ca dezvoltarea bate la usa si arabetele nu o sa mai fie singurul jucator important de pe piata. Mediocrul Menabit zis si 12 clase primare, alaturi de falsul doctor in kitch, p******i fara margini.
340Constanta(6 aug 16:35)
Prostia chitcanului si machidonimea au dus Constanta si Mamaia de rapa.Mamaia e terminata de betoanele care put a branza, de ce ar veni lumea sa stea intr-o mahala inghesuita si fara parcuri de distractii. Mai e xsi travestitul ala, feliciu, care a impus numai prostii din mintea lui ratacita.
mai mult...Replica
11 aug 11:58ReplicaVlad Obu, încătușat anul trecut în Mamaia, se dă în stambă în cluburile de fițe de pe litoral! Video

Vlad Obu, tânărul care a fost reținut, anul trecut, de Poliția stațiunii Mamaia, după ce s-a dat în stambă pe...167

11 aug 23:26ReplicaMirela Matichescu nu scapă de probleme, după ce a ridicat ilegal o construcție pe plajă3919
11 aug 00:35ReplicaO fostă angajată la Protecția Consumatorului a ajuns în conducerea ANR3400
11 aug 23:31ReplicaMarian Mitrea și Valentin Ionescu, printre fruntașii de pe lista rușinii cu datorii la ANAF

Agenția Națională de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat lista cu datornicii care nu şi-au plătit obligaţiile...1410

11 aug 00:32ReplicaO femeie din Cumpăna a retrăit vremurile comunismului la o pizzerie3747
11 aug 00:26ReplicaGoidea: Aglomerările de la intrare în Port sunt lucruri normale!1103
11 aug 23:15ReplicaFeodor, 5 ani de închisoare cu executare la rejudecarea dosarului de spălare de bani

Robert Iulian Feodor a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală...798

11 aug 00:19ReplicaDupă Tyga, încă un mega-star vine la Mamaia887
11 aug 00:17ReplicaFenomen astronomic uluitor ce nu trebuie ratat pe cerul Constanței1754
11 aug 00:16ReplicaProfesorii nu mai au voie să facă meditații cu elevii de la clasă. Cum vor fi verificați aceștia

Profesorii nu mai au voie să facă meditații cu elevii de la clasă prevede proiectul legii învățământului...1025

11 aug 00:16ReplicaCompania Petrolieră din Azerbaijan deschide o benzinărie în Lazu1221
11 aug 00:15ReplicaCare sunt cele mai periculoase porțiuni de pe litoralul românesc988
Vremea
27.3°27.3° - 29.1° joi, 11 august 2022
ConstanțaUmiditate: 45%
Vânt: 6.67 m/s
Presiune: 1013 milibari

Loto
6/499321764111
5/402761036349
joker418453347
Horoscop
mai mult...SPSportRT
11 aug 00:00SportDan Petrescu, înaintea meciului cu Şahtior Soligorsk: Inspiraţia şi norocul vor decide calificarea

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că...169

11 aug 23:40SportTenis: Simona Halep s-a calificat în optimi la Toronto

Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Toronto,...369

11 aug 23:36SportFotbal: Antrenorul Adrian Mutu şi-a prelungit contractul cu FC Rapid până în 2025

Antrenorul Adrian Mutu, instalat la conducerea tehnică a echipei FC Rapid în luna martie a acestui an, şi-a prelungit...268

11 aug 23:25SportCupa Mondială 2022 ar putea începe mai devreme - Situație neobișnuită la turneul din Qatar

Turneul final al ​Cupei Mondiale din Qatar va începe cu o zi mai devreme decât era programat, dacă biroul de...381

Local
11 aug 00:01LocalRazii la Constanța! A curs cu amenzi

La data de 9 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche - 2...529

11 aug 00:02LocalAccident cu victimă, în dreptul localității Ovidiu

...643

11 aug 00:03LocalLaurențiu Bădescu, fostul șef al Ambulanței, cercetat penal la sesizarea ANI!

3217

11 aug 00:01LocalProgramul casieriilor RAJA de Sfânta Maria!

RAJA S.A. aduce la cunoștința tuturor abonaților că luni – 15 august 2022, casieriile RAJA și compartimentele...273

11 aug 00:01LocalO nouă ediție „Dancing with the stars” vă așteaptă cu spectacole inedite de film, muzică și dans

Proiectul organizat de Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și...377

11 aug 00:03LocalEl este cel de-al cincilea pasager din mașina morții de la Cobadin

Un grav accident a avut loc în cursul nopții de 4 spre 5 august a.c., în comuna Cobadin. Patru tineri, cu vârstele...4469

11 aug 00:02LocalAu fost reluate căutările celor 2 persoane dispărute în mare, la Costinești

Căutările celor 2 persoane dispărute în mare, la Costinești, au fost reluate în cursul dimineții de miercuri, 10...776

11 aug 00:02LocalSeceta a afectat o zonă strict protejată şi caii sălbăticiţi din Deltă

Zona strict protejată Sărături-Murighiol şi caii sălbăticiţi din pădurea Letea au fost afectaţi din cauza...432

11 aug 00:14LocalAfaceristul Florin Madar a ”pus ochii” pe activele THR Marea Neagră

1322

Politică
11 aug 00:04PoliticăPonta: „Eu propun să dăm pastilele de iod doar «focilor fericite» - ei trebuie să supraviețuiască“

Fostul premier Victor Ponta consideră că se discută prea mult despre pastilele de iod și prea puțin despre criza...342

11 aug 00:04PoliticăBudăi: Numărul cetăţenilor ucraineni cu contracte de muncă în România a ajuns la 6.431

Numărul cetăţenilor ucraineni cu contracte de muncă în România a ajuns, miercuri, la 6.431, a declarat ministrul...212

11 aug 00:05PoliticăLiderul senatorilor PNL: Marcel Ciolacu bagă bățul prin gard

332

11 aug 00:05PoliticăCiucă: Suplimentăm cu un miliard de lei bugetul investiţiilor importante în economie

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, că în continuare se desfăşoară analize la nivelul fiecărui minister...265

11 aug 00:05PoliticăANAF vrea să-l execute silit pe George Simion

ANAF încearcă să-l execute silit pe George Simion, după ce mai multe amenzi primite de acesta în timpul pandemiei...650

11 aug 00:05PoliticăRobert Negoiţă şi mai mulţi directori şi funcţionari din Primăria sectorului 3, trimişi în judecată de DNA

502

Interviuri
23 iun 00:14InterviuriCristian Cîrjaliu circulă cu mașina electrică, ca să facă economie la combustibil. Video

Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a revenit în studioul Replica pentru a dezbate subiecte de interes local și...3493

21 iun 00:08InterviuriEugen Teodorovici se pregătește pentru președinția României. Video

Eugen Teodorovici a vorbit, în partea a doua a interviului acordat ziarului Replica, despre liberalizarea pieței...2726

20 iun 00:03InterviuriBombă! Eugen Teodorovici: Spitalul Județean Constanța nu e sigur; la primul cutremur, pică! Video

4946

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...5266

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...4119

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

8357

Monden
11 aug 11:58MondenCelebrul balerin Sergei Polunin şi-a tatuat alte două imagini cu Putin

Originar din Ucraina şi unul dintre cei mai buni balerini din lume, Sergei Polunin a fost adesea numit rebel. Acum a...205

11 aug 00:00MondenJohnny Depp va fi din nou imaginea parfumului 'Sauvage' de la Dior după câştigarea procesului de defăimare

Johnny Depp, vedeta seriei de filme ''Pirates of the Caribbean'', în vârstă de 59 de ani, pare să fie într-o...146

11 aug 00:00MondenOzzy Osbourne, apariţie surpriză la ceremonia de închidere a Jocurilor Commonwealth-ului

162

11 aug 00:00MondenAna Baniciu, zeița litoralului! Senzuală, în bikini, s-a lăsat pozată de iubitul ei

Ana Baniciu este mai hot ca o zi de vară! Asta demonstrează ultimele imagini pe care le-a postat pe contul de...310

11 aug 00:00MondenFiica lui Will Smith, despre conflictul din noaptea decernării premiilor Oscar

Willow Sith, fiica lui Will Smith cu Jada Pinkett Smith, a rupt tăcerea despre conflictul care a dat peste cap...216

11 aug 00:00MondenDramă la Hollywood! Celebru actor american, acuzat de furt și intrare prin efracție!

Actorul american Ezra Miller a fost acuzat de furt prin efracție după ce a intrat într-o casă din statul Vermont și...177

11 aug 00:00MondenActriţa Anne Heche, în comă după gravul accident de maşină în care a fost implicată

Actriţa de la Hollywood Anne Heche era luni în continuare spitalizată în stare critică, comatoasă şi conectată...216

11 aug 00:00MondenCântăreţul, compozitorul şi producătorul Lamont Dozier, un uriaş al muzicii soul, a murit la 81 de ani

Lamont Dozier, unul dintre cei mai importanţi cantautori şi producători de muzică soul, care a colaborat cu The...145

11 aug 11:37MondenBianca Drăgușanu a încins spiritele pe plaja de la Mamaia

1716

Mapamond
11 aug 00:00MapamondUE: Numărul noilor permise de şedere a crescut în 2021 la nivelurile pre-pandemice

Numărul noilor permise de şedere emise în Uniunea Europeană a urcat anul trecut la nivelurile de dinaintea pandemiei...145

11 aug 00:00MapamondUcraina: Peste 3.000 de civili au fost evacuaţi din estul ţării în ultima săptămână

Peste 3.000 de civili au fost evacuaţi din regiunea Doneţk, aflată în estul Ucrainei, după ce autorităţile au...139

11 aug 00:00MapamondRepublica Dominicană: Doi mineri salvaţi după ce au fost blocaţi 10 zile în subteran

135

11 aug 00:00MapamondZelenski: Războiul Rusiei împotriva Ucrainei trebuie să se încheie cu eliberarea Crimeii

Conflictul cu Rusia nu se va încheia până când Peninsula Crimeea de la Marea Neagră, care a fost anexată de...151

11 aug 00:00MapamondStatele Unite pun capăt măsurilor migratorii contestate ale lui Trump

Departamentul de Securitate Internă al Statelor Unite a anunţat luni seara că pune capăt unei politici din epoca...150

11 aug 00:00MapamondPopulaţia Japoniei scade într-un ritm record

Populaţia Japoniei scade şi îmbătrâneşte într-un ritm record - la începutul anului, statul insular avea doar...183

11 aug 11:38MapamondExplozii puternice în zona unei baze aeriene ruseşti din Crimeea

Trei martori oculari au declarat marţi agenţiei Reuters că au auzit explozii puternice şi au observat o coloană de...399

10 aug 00:00MapamondNegocierile de la Viena privind acordul nuclear cu Iranul au luat sfârşit, textul final rămâne de aprobat

Negocierile de la Viena pentru reluarea acordului nuclear dintre puterile internaţionale şi Iran au luat sfârşit...284

10 aug 00:00MapamondNouă condamnare la închisoare pe viaţă în cazul uciderii joggerului afro-american Ahmaud Arbery

313

Sănătate
11 aug 00:00SănătateRafila acuză politizarea problemei iodului: 'Avem vocaţia de a compromite măsurile de sănătate publică'

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că discuţia despre iodura de potasiu a fost politizată în mod...150

11 aug 00:00SănătateAntibioticele trebuie evitate pe cât posibil în cazul copiilor mici

O cercetare recentă realizată pe șoareci a scos la iveală faptul că expunerea timpurie la antibiotice poate avea...153

11 aug 00:00SănătateEuroparlamentar, scandalizat de apelul lui Rafila privind iodura de potasiu

153

11 aug 00:00SănătateSemne ascunse ale nivelului ridicat de zahăr din sânge pe care le puteți vedea pe picioare

A fi diabetic poate fi o experiență chinuitoare, deoarece boala vine cu o mulțime de boli și afecțiuni care se...250

11 aug 00:00SănătateCum să pierzi grăsimea viscerală: două exerciții care „ard imediat” grăsimea de pe burtă

Grăsimea viscerală este o parte importantă a corpului, deoarece ajută la izolarea și protejarea organelor. Cu toate...290

11 aug 00:00SănătateAi celulită? Iată cum scapi de ea cu metode simple

Tratamentele de îndepărtarea celulitei sunt în creștere pe măsură ce tot mai mulți oameni se luptă să mențină...191

11 aug 00:00SănătateCum trebuie tratate tumorile rinichiului

Tumorile care se dezvoltă la nivelul unuia dintre rinichi pot fi de natură benignă sau malignă. De multe ori,...152

11 aug 00:00SănătateComisia Europeană a rezervat 15 milioane de doze din noul vaccin Moderna

Comisia Europeană (CE) a rezervat, la compania americană în domeniul biotehnologiei Moderna, 15 milioane de doze...148

11 aug 00:00SănătateINSP: 253 de secvenţieri ale SARS-CoV-2, raportate în ultima săptămână

144

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT