REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
8.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Consilierul PSD Mihăilescu pune pe PRIMUL loc AFACERILE, pe locul doi ORAȘUL!

Consilierul PSD Mihăilescu pune pe PRIMUL loc AFACERILE, pe locul doi ORAȘUL!

Replica API 26 octombrie 2021 | 09:59 3953

Consilierii locali municipali au început să-și prezinte rapoartele de activitate pe anul 2020. După exemplul Mihaelei Andrei s-a luat și consilierul local din partea Partidului Social Democrat, Cristian Mihăilescu. Aceasta și-a făcut public raportul de activitate, care se pare că nu este atât de stufos, de unde și concluzia că pune primul plan afacerile personale. În rândurile de mai jos puteți vedea ce a făcut alesul local în primul an de mandat. Se pare că Mihăilescu ar fi mult mai activ pe piața imobiliarelor decât în viața de consilier.

Cristian Mihăilescu

Consilierul local municipal din partea Partidului Social Democrat, Cristian Mihăilescu, și-a prezentat luni, 25 octombrie, raportul de activitate pentru perioada octombrie 2020 – septembrie 2021, în conformitate cu prevederile art. 225 alin 2 din OG nr 57/2019 privind Codul Administrativ. „Urmare a declarării ca vacant a unui post de consilier local și ulterior depunerii jurământului din data de 09.11.2020, am fost repartizat în cadrul Comisiei nr.3 din cadrul Consiliului Local Municipal Constanța — Comisia pentru Servicii Publice, Comerț, Turism și Agrement. În calitate de membru al comisiei amintite mai sus, am fost prezent la toate întrunirile care au avut loc și, împreună cu ceilalți colegi, am avizat favorabil proiecte, care ulterior au intrat în dezbatere în plenul ședințelor de Consiliu Local Municipal. Am participat la toate ședințele de Consiliu Local care au avut loc în această perioadă (ședințe ordinare, ședințe extraordinare și ședințe de îndată) și la acțiunile și evenimentele organizate de către Primăria Municipiului Constanța”.

Mihăilescu, în Comisiile de Administrare a 11 unități de învățământ

Captură din raportul de activitate al consilierului

Mai mult succes în imobiliare?

Se pare că afaceristul este mult mai prins în afacerile pe care le are pe piața imobiliarelor din Constanța decât de funcția de ales local. Vă reamintim faptul că societatea în care asociat este și consilierul local Cristian Mihăilescu s-a apucat de construirea celui de-al treilea imobil, pe bulevardul Aurel Vlaicu. Societatea Franc Estate Development SRL deține cele două imobile de 10 etaje din apropierea Omv-ului de la Campus.

Citește și:Consilierul local MIHĂILESCU mai vrea un BLOC lângă celelalte DOUĂ pe care le DEȚINE în zona CAMPUS

DECLARAȚIA de AVERE, locul unde PSD-istul MIHĂILESCU își ascunde INTERESELE financiare

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti consilieri sunt capuse politice pt.comune sau orase ca si membri C.A.si A.G.A.de la unitatile de stat,lucrul asta se stie demult.
11
1
Pai PSD-istul va ramane PSD-ist.
12
3
Toti pun afacerile pe primul loc si orasul pe ultimul ,asta nu face exceptie
13
2
Mirabela Calin la puscarie pentru indolenta si pentru ca ii face combinatiile coty managerului
7
1
ar trebui ca doamna Mirabela Calin sa depuna un raport cu cate documente are in operare si nu le semneaza de peste 100 zile . Sa fie bagata in comisia de disciplina sa explice pe ce motive nu elibereaza documentatii
9
1
toti politicienii pun pe primul loc afacerile altfel nu ar intra in politica!!!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369