REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DECLARAȚIA de AVERE, locul unde PSD-istul MIHĂILESCU își ascunde INTERESELE financiare

DECLARAȚIA de AVERE, locul unde PSD-istul MIHĂILESCU își ascunde INTERESELE financiare

Replica API 27 februarie 2021 | 00:19 4714

Nu-i mai merg afacerile, așa că face orice pentru a ieși din impas. Consilierul municipal PSD, Cristian Mihăilescu, a făcut, recent, tranzacții cu un teren din Eforie. Imobilul nu mai apare în declarația de avere, motiv pentru care și-a rectificat-o. Mai mult, politicianul a primit, prin donație, 200.000 lei și 30.000 euro de la o anume Rita Mihăilescu, posibil sora sa. Să fie oare declarația de avere locul unde social democratul își ascunde interesele financiare? Cum reuşeşte să ridice complexul rezidenţial din zona Campus și cine bagă banii în mastodonturile pe care le ridică într-o zonă bună din Constanța? Sau are interpuși care-i susțin afacerile?

Consilierii locali municipali și-au făcut publice declarațiile de avere, acestea fiind postate pe site-ul Primăriei Constanța. Cu această ocazia, se poate remarca că unul dintre aleșii locali PSD și-au modificat de două ori, în câteva luni, declarația de avere. Cristian Mihăilescu se pare că a scăpat de un teren în Eforie Nord, imobil ce se regăsea în averea sa până în noiembrie 2020.

declarația de avere din noiembrie 2020

Terenul l-a dobândit în 2011, prin cumpărare, iar co-proprietari mai apare Andrei Mihăilescu și Rita Mihăilescu.

O lună mai târziu, mai exact în decembrie, și-a rectificat averea, ocazie cu care terenul din Eforie a dispărut. și suma de 30.000 euro în conturi.

declarația de avere din decembrie

A primit, prin donație, 200.000 lei și 30.000 euro

Pe 2 februarie, Mihăilescu și-a modificat, din nou, declarația. De data aceasta, surpriză: suma de de 30.000 de euro a dispărut. Însă a apărut o donație substanțială. Rita Mihăilescu i-a făcut un contract de donație, pe 11 ianuarie a.c., în urma căruia consilierul a primit 200.000 lei și 30.000 euro.

declarația de avere din februarie, unde apare donația

Afacerile lui Mihăilescu, în prăbușire

Cristian Mihăilescu este implicat în trei societăţi: F.G.K. Travel International SRL, Trinity, Franc Estate Development şi Franc Construct SRL şi toate sunt în prăbuşire. Consilier local municipal PSD Cristian Mihăilescu nu mai are succes în afaceri. Firmele sale nu îi mai aduc profit, cifra de afaceri este 0, iar datoriile sunt enorme.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La blocurile alea 95 din apartamentenau foat vandute cu evaziune fiscala . Au declarat in acte un pret si in fapt au dat bani la negru. Afaceri adevarate
1
4
La popa Salomeia Iscaripteanul al 2 lea dupa Spagoveanu din Navodari cand vine ANAFul? L-a imbogatit pe jegul de tacsu, toata averea e pe numele lui, nimeni nu ne scapa de banditi
2
3
Suntem aproape de tine !!
1
4
iar scriu de psd...
6
0
Pentru PSDistul ala care are minte cat un copil paracios de la gradinita,copiii aia care spun"doamna dece ma certati pe mine uitati si colegul este la fel",ma limba aici este vorba despre hoti,golani sau ecscroci,culoarea politica nu conteaza ci omul,iar despre fraza aia cu datu de munca mai incet ma exploatatorilor pt.ca straini platesc mai bine romani care muncesc la ei decat patroni romani atunci cand vorbin despre aceiasi munca,STRAINI ma,nu romani tai asta daca ai inteles ce spun.
1
7
Cristi mi-a futut nevasta, care e cumnata sa. Dar si eu i-am futut nevasts si sora in cur.
7
5
Acest baiat a fost incercat greu de viata inca de mic iar ceea ce a realizat este strict meritul lui.Nu va ganditi ca aceste mizerii pe care le scrieti afecteaza relatiile de afaceri cu partenerii iar familiile care lucreaza pentru acest om nu vor avea ce pune pe masa daca afacerile falimenteaza.Asta se numeste informatie de presa, ce scrieti Dvs in acest articol....In aceasta perioada este o crima sa dati cu noroi in oameni care ajuta familii intregi sa aiba ce manca.Lasati oamenii sa isi vada de afaceri ca altfel o sa ajungeti si Dvs sa nu mai aveti pe ce sau unde scrie.
14
12
Stati voi linistiti ca se descurca baiatul....nu duce lipsa....cine-i nebun sa lase firma pe plus??? cu cat e plusul mai mare cu atat e impozitul mai mare
11
3
in pandemie! afacerile acum se fac ...intr o directie !
3
1
In momentul in care incerci sa maschezi averea sau modul in care ai obtinut.o prin asa zise donatii ,mosteniri ,etc ,inseamna ca este o problema mare mare undeva. Autoritatile ar trebui sa se autosesizeze.
9
4
Si sai iau afacerile in pwla si pe el si pe cumnatelul lui Razvan iacob, slugoii si lingaii clanului mazare
8
7
Sunt mama lui Cristi Mihailescu si am 2 baieti...
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614