REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Constanța: Biserica ridicată fără autorizaţie NU VA FI DEMOLATĂ. VA FI RELOCATĂ!

Constanța: Biserica ridicată fără autorizaţie NU VA FI DEMOLATĂ. VA FI RELOCATĂ!

Replica API 31 ianuarie 2017 | 16:55 519

Decizie favorabilă în ceea ce privește soarta Bisericii Sfântul Haralambie din Constanța, cea ridicată fără autorizaţie! Decebal Făgădău, primarul municipiului, a precizat marți, 31 ianuarie a.c., în cadrul unei conferințe de presă faptul că lăcașul de cult va fi relocat! "Dacă vorbim despre biserici nou construite, toate cu excepția bisericii Sfântul Haralambie, au un loc permanent în care să fie construite. Evident că și pentru Biserica Sfântul Haralambie, există intenția și deschiderea din partea mea de a identifica o soluție de relocare. Astfel încât să transformăm o construcție provizorie și tocmai adecvată cadrului urban întru-un loc de care oamenii să fie apropiați. Cei care apreciază biserica Sfântul Haralambie au venit undeva în luna aprilie sau mai a anului trecut în fața Primăriei solicitându-mi să nu demolăm construcția provizorie. După ce am făcut toate formele legale, i-am sancționat, le-am pus în vedere să identifice o zonă unde să fie amplasată biserica s-a ajuns la o detensionare a situației", a precizat edilul orașului.

Citește și Bombă! O biserică din Constanţa va fi demolată! Preotul paroh: „Sufletul meu plânge”

Citește și Propunere: Înființarea unei comisii de control a bisericilor din Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Biserica construita cu .....Fratilor de Pasti se inconjoara biserica de trei ori. Cum o sa faca treaba asta .O sa dea cu capul de stalpul de iluminat stradal, stalp care trece prin acoperis si apoi trebuie sa treaca pe sosea. Solutia : demolare ,recuperare materiale ,gasita alta locatie cu teren de circa 1000 mp. cu studiu de amplasament cu avize de la politia rutiera , pompieri, sanitar etc.
0
1
Eu daca ma apucam de capul meu sa pun trei caramizi pe domeniul public imediat eram amendat si pus sa demolez ceeace am facut. Se pare ca popii sunt mai presus de lege si au voie sa faca cevor unde vor. Demolati imediat constructia ilegala. Fagadau chiar ai degand sa ii lasi sa nu respecte legile? Ai primit si tu spaga de la Teodosie?
1
2
sunteti niate curve ordinare voi astia de la primarie.Daca un om isi face o casa pe teren fara autorizatii ce faceti voi hotilor??amenda de nu atie de el si pe urma demolarea.La hotii astia de preoti ce le faceti??Le sugeti ciorapii .Super fericitul ala de la ei cu dovezi clare ca a luat apaga si nu face nimeni nimic.Fagadau daca esti cu zici vreau sa vad cu se darama ai atinci mai castigi un alegator
5
6
sa o faca in mijlocul soselei....sau in primaria constantei.....doamne ce mintii bolnave.....s-a umplt tara de bisericii,preoti.........
10
5
e cea mai mare escrocherie inventata de mintea omului
14
6
Nu inteleg de ce ar trebui sa sufere toti contribuabilii cheltuielike astea. Ar trebui sa se autofinanteze total su sa cotizeze enoriasii. Primaria sa se comporte ca si cum ar fi un bar sau un magazin privat nu sa ii acorde drepturile unei scoli sau al unei entitati publice.
13
5
Preotul de acolo foloseste banii de la oameni in scop personal, un hot ordinar. Averea creste iar prostimea plateste.
17
4
Deschidere din partea ta. Crezi ca poti decide singur ??? Noi, cei care te am ales nu mai contam pana la alegeri
9
5
Galatchiiiii
5
3
Activistii partidului cernitilor castigatori in fata civismului tomitan ? Sa fie scosi de acolo pe cheltuiala lor nu lasati in mijlocul unei aglomerari urbane....
11
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272