REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constanţa: Cadou pentru o persoană dragă... o mega-surpriză NEPLĂCUTĂ de la Sephora

Constanţa: Cadou pentru o persoană dragă... o mega-surpriză NEPLĂCUTĂ de la Sephora

Replica API 31 decembrie 2016 | 08:15 309

Este aceea perioadă a anului în care oamenii își fac cadouri și împărtășesc clipe unice alături de cei dragi. Asta a vrut să facă și o constănțeancă pentru tatăl unei prietene, însă surpriza a fost mai mare decât s-ar fi așteptat oricine. Parfumul achiziționat era pe sfert umplut cu un lichid spumos, asemănător cu săpunul.

O constănțeancă s-a gândit că cel mai bun cadou pentru tatăl unei prietene ar fi un aftershave de firmă. Astfel, s-a dus înainte de Crăciun la Sephora din Tomis Mall și a cumpărat unul de calitate, pe care l-a plătit și l-a împachetat pentru a fi o surpriză. Produsul a costat puțin peste 200 de lei, deci nu și-ar fi făcut griji la calitate. Într-o postare pe Facebook, fiica bărbatului a expus situația neplăcută. „Cu câteva zile înainte de Crăciun cineva din familia mea a vrut să facă un cadou tatălui meu cumpărând de la SEPHORA din Tomis Mall un after-shave Chrome Azzaro.

Produsul sigilat a fost ambalat de către persoana care era de muncă în ziua respectivă nu s-a gândit nimeni să-l întoarcă pe toate părțile ca să-l VERIFICE, nu faci asta când cumperi ceva dintr-un magazin cu pretenții cum se pretinde a fi Sephora”, a postat femeia pe un grup de pe o rețea de socializare. Cadoul a fost deschis în ziua de Crăciun, iar surpriza a fost departe de a fi plăcută. „Pe lângă faptul că era trei sferturi scurs în cutie, cu capacul desfăcut, era Chrome Azzaro cum sunt lăcrămioarele narcise. Adică un fake ordinar cu o apă tulburie, cum amestecăm noi resturi de săpun în apă când eram mici...”, a mai adăugat femeia.

Sephora se spală pe mâini de situație?

Lucrul normal pe care l-a făcut femeia a fost să se ducă cu produsul așa cum l-au desfăcut pentru a cere explicații, eventual a returna sau schimba aftershave-ul. Însă, aceștia au fost „expediați” cu lejeritate. „Azi au fost cu produsul fix cum a fost deschis în ziua de Crăciun, nu a intervenit nimeni pe el, nu l-a vărsat, nimic, alături având bonul fiscal. Nu a fost primit înapoi, nu a fost înlocuit, nu a fost restituită contravaloarea produsului”, a adăugat femeia care s-a simțit deranjată de situație. Contactați de jurnaliștii de la ziarul „Replica”, reprezentanții magazinului Sephora din Tomis Mall au spus că nu vor să comenteze și că nu au nici un punct vedere.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sephora da tepe dar si aia din piata grivitii o nasol pe acolo adevarul e relativ dat in cazul asta specific ii cred pe cei de la sephora chiar daca si ei au reputatie de tepari care vand multe favaturi angajatele se ocupa de mis mas uri
0
0
Trebuia sa mergeti la OPC!!
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218