REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.9° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Constanţa duce lipsă de restaurante delivery cu program non-stop

Constanţa duce lipsă de restaurante delivery cu program non-stop

Replica API 9 martie 2020 | 00:00 7087

Se spune că adevărul stă în vin, dar foamea te dă de ruşine. Cu toate că este un oraş destul de mare, cu o viaţă de noapte destul de activă, Constanţa duce lipsă de locuri care să facă livrări de mâncare la domiciliu în timpul nopţii.

Cu o populaţie de aproape 300.000 de locuitori, oraşul Constanţa este destul de deficitar când vine vorba de restaurante sau fast-food-uri care să facă delivery şi noaptea. Odată cu venirea verii, populaţia Constanţei se măreşte cu turiştii dornici de distracţie dar şi de o masă copioasă. Cu toate că oferta în materie de restaurante este una destul de bogată în Constanţa, programul acestora se încheie de obicei la miezul nopţii, fiind totuşi câteva care îşi închid porţile în jurul orei 2 dimineaţa. În acest context, singura soluţie a celor cărora li se face foame noaptea este fie să rabde fie să înveţe...să gătească. Există totuşi şi o excepţie care pare să întărească regula. Amplasat chiar în vecinătatea Universităţii Ovidius, pe bulevardul Mamaia, este singurul restaurant-pizzerie care face delivery non-stop, având o ofertă destul de diversificată în materie de mâncăruri.

„Eu, de obicei, plec din club pe la 3-4 dimineaţa. După atâta zbănţuială, normal că mi se face foame, dar din păcate nu prea am unde să fac comandă la acea oră. Decât să caut o oră sau două ceva care e deschis non-stop, mai bine mă culc flămând” a declarat, pentru ziarul Replica, un împătimit al vieţii nocturne. „ Pentru noi cei care lucrăm până la 4-5 dimineaţa, e destul de greu cu asigurarea mâncării. Nu putem să ne luăm de fiecare data mâncare gătită la serviciu, aşa că un local care să asigure delivery la un preţ rezonabil ar fi binevenit” a ţinut să precizeze pentru ziarul Replica, o persoană care lucrează şi în ture de noapte.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
puneti-va pofta in cui
1
0
Un articol scris de un retard...ce tristete de subiect...
0
1
Ai auzit ba de glovo?
1
0
DACA esti impatimit al vietii de noapte stii unde sa cauti papa bun, famous, mc drive, sabroso, scoica, evo, pe tomis sunt 2 3 iar si asta asa la repezeala ca nah iti e lene sa te opresti sau atarni la 1 2 beri si asta e o solution sa te culci flamand zici ca nu ai gasit nu ca nu ai loz
1
2
Si sunt prea multe ziare online de cacat. Ce articol penibil...sunteti terminati...
1
0
Nu duce lipsa ci au pus niste familii de securisti mana pe oras si vor monopol dar nu mai au multe zile ca o sa se verifice cum au facut banii...chiar si cu 20 de ani in urma...
0
0
Constanta duce lipsa de investitii!
3
0
Din cauza unor tembeli, stau in picioare cel putin 30 de oameni. Le este foame, ii doare capul. Sa mearga in strainatate , acolo unde dupa ora 23 se inchide tot. Iar mall-urile sambata si duminica inchid la 17. Oare nu este ok? Angajatii nu au familie? Pana si in Polonia magazinele vor fi inchise duminica. Asa DA. Si tu reporter , scrie si tu despre lucruri serioase , nu despre betivi.
4
1
wow virgile ce articol! MERITI UN PULITER babaiatule ba. da tu esti ziarist serios, nu gluma...
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212