REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

CONSTANŢA, FĂRĂ APĂ CALDĂ. O jună din Giurgiu, în Consiliul de Administraţie al CET Constanţa. Ce o recomandă?!

CONSTANŢA, FĂRĂ APĂ CALDĂ. O jună din Giurgiu, în Consiliul de Administraţie al CET Constanţa. Ce o recomandă?!

Replica API 28 septembrie 2018 | 22:59 410

Printre administratorii Electrocentrale Constanţa, reconfirmaţi în funcţii luna trecută, este şi Alexandra Elena Chican, o tânără de 32 de ani cu domiciliul într-o comună Giurgiu, fie ALDE, partid care are şi portofoliul Energiei. Tânăra este angajată a Direcţiei de Protecţie Socială Giurgiu. Azi, Electrocentrale a oprit furnizarea agentului termic în Constanţa, din cauza datoriilor pe care le are de recuperat de la regia locală de termoficare, relatează e-energia.ro.

În data de 30 august, Adunarea Generală a Acţionarilor de la Electrocentrale Constanţa a decis revocarea tuturor membrilor Consiliului de Administraţie al societăţii, cărora le-a exprirat mandatul, potrivit deciziei AGA publicate în Monitorul Oficial. În aceeaşi AGA s-a decis numirea aceloraşi oameni, în calitate de administratrori provizorii ai Consiliului de Adminstraţie al Electrocentrale Constanţa, pe patru luni, de la 1 septembrie până la sfârşitul anului.

Electrocentrale Constanţa este o societate deţinută 100% de stat, prin ministerul Energiei, şi a apărut ca urmare a divizării Electrocentrale Bucureşti (Elcen), în 2014. Societatea asigură alimentarea cu energie termică a oraşului Constanţa.

Din lista celor cinci oameni demişi pentru a fi repuşi pe funcţie, se remarcă un nume, cel al Alexandrei Elena Chican-spre deosebire de toti ceilalţi, care au domiciliul în judeţul Constanţa sau în Bucureşti, femeia, născută în 1986, are domiciliul în satul Chiracu, comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, mai notează e-energia.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o recomanda orificiul largit intre picioare
2
0
o recomanda pizda si muia !
2
1
mai analfabetule sau analfabeto- nu e buna constanta pentru tarani din izvoarele? drum bun sa nu va mai prindem pe la mare Stati la voi la tara patachinelor
2
1
Ba tigani de Constanta, cu creierul cat castana, sifilitici din mama in fiu, nestersi la cur din scoala primara! Femeia e tot din Bucuresti, doar ca locuieste intr-o vila din Izvoarele asa cum altii si-au luat case prin Lumina sau Cumpana. Ia uitati-va putin pe harta, gaini proaste ce sunteti!
3
3
La cat e de operata ca sa arate asa incepe sa scartie iarna ca plasticul.
2
0
Ce frumoasa este
4
3
Satul chiracu comuna izvoarele judetul giurgiu....asta trebuie urgent amprentata .jos prostitutia
5
1
intrebare de prisos...fara comentarii sau cum ar spune unii murdari pe la gura de engleza ,,NO COMENT''.
1
0
ia luati la puricat si numirile facute pe vremea lui ciolos si a gastii asa zis tehnocrate, veti fi surprinsi sa vedeti ca numirile s-au facut in acelasi mod!
4
9
mai terminati dracului odata cu numirea unor neica nimeni in consiliile de administratie a unor societati sau companii pe bani multi care de regula nu fac nimic.
11
0
Sesizati-va din oficiu fratilor, ca aici e groasa rau! Unde sunt banii nostri platiti la timp?
14
0
Stimabililor, cautati-o p'-asta pe feisbuc sa vedeti dovada ca cineva prin tavaleli repetate i-a aranjat mutra cum i-a aranjat dragnea nasul irinei.
8
1
A dat pizzza si s a angajat pe unde au tras aia ln ea angajatori
9
1
nu dna, o recomanda famiglia.
5
2
Ce avem noi aici? O femela care SUGE de la tot judetul.Fiti siguri ca SUGE energie.
14
2
Elena te iubim ,,cur ca tine nu gasim, udy.
16
1
totalitate !!!! Se pare ca psd cauta revolutia cu lumanarea. Au pus o pusculita care aduna banii pt partid si familia ei. Psd nu mai are limite. Nu are opozitie. Rugam toata opozitia sa-si dea demisia din parlament. Este practic absenta si muta din tot.
17
1
ce o recomanda? vocea si talentul.
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272