REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constanţa, groapă de gunoi! Locuitorii de pe strada Egalităţii, exasperaţi de MIZERIE

Constanţa, groapă de gunoi! Locuitorii de pe strada Egalităţii, exasperaţi de MIZERIE

Replica API 8 martie 2017 | 23:24 606

Teren abandonat

Teren abandonat

În Constanţa există clădiri şi terenuri proprietate privată care stau părăsite de ani buni, ba chiar s-au transformat în depozite de gunoaie. Este şi cazul unui teren situat pe strada Egalităţii care a devenit un adevărat focar de infecţie. Locuitorii din zonă sunt foarte nemulţumiţi de acest aspect şi cer autotităţilor locale să ia măsuri. „Verificaţi vă rog terenul cu nr. 14 de pe strada Egalităţii. De ani de zile este neîngrijit şi în prezent "adăposteşte" saci întregi de PET-uri (cel mai probabil al locatarilor din imobilul alăturat cu nr. 12).

Aplicaţi vă rog măsurile HCLM din data de 23.02.2016 şi amendaţi pe oricine e implicat în depozitarea şi aruncarea gunoiului pe acel teren”, a transmis o constănţeancă. Potrivit HCLM din data de 23.02.2016, în vederea identificării imobilelor (teren sau construcţie) neîngrijite de pe raza municipiului Constanţa, se împuternicesc angajaţii Direcţiei poliţia locală din cadrul aparatului de specialitate al primarului, cu atribuţii în acest sens, să efectueze verificări pe raza unităţii administrativ-teritoriale şi să întocmească fişa de evaluare şi nota de constatare.

După identificarea şi evaluarea imobilului, proprietarul va fi somat ca în termen de 30 zile să efectueze lucrările de salubrizare a terenului şi în termen de 6 luni să efectueze lucrările de întreţinere necesare şi să menţină în continuare imobilul în stare îngrijită. Acest lucru nu s-a întâmplat în acest caz. Potrivit informaţiilor noastre, acel teren a fost întotdeauna plin de PET-uri şi de gunoaie, asta şi din cauza unor cetăţeni de etnie romă care obişnuiau să îşi descarce resturile din plastic pe acel teren. În cursul anului trecut, proprietarul, care este o persoană juricică, a fost sancţionat de către Poliţia Locală şi obligat să salubrizeze locul. Acest lucra s-a întâmplat, însă terenul este încă plin de gunoaie şi este un real focar de infecţie pentru oamenii din zonă.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu cumva gunoaiele au fost aruncate de primarie????
0
0
Pe acel loc, era o casa nationalizata plina de tigani, care aveau doar cismea in curte...dupa 1989 a fost lasata casa pana la prabusire, pentru a se valorifica terenul bine situat...primaria stie ff bine istoria terenului si a cladirii ce a existat...
0
0
ia sa treaca baietii sa toarne niste betoane ce atata spatiu verde,
1
0
o amenda pe saptamana si se rezolva
3
0
ala e teren de vanzare la care se cere 500 eur pe m2 fara negociere si deoarece nu cere de mancare propetarul nu lasa la pret ca sa marchze banu
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218