REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CONSTANŢA. Jandarmii, răsplătiţi cu flori de protestatari - VIDEO

CONSTANŢA. Jandarmii, răsplătiţi cu flori de protestatari - VIDEO

Replica API 3 februarie 2017 | 00:47 486

Mii de oameni au fost, joi, în stradă la Constanţa. S-a mers în marş, iar la sediul PSD Constanţa oamenii au strigat împotriva consilierei judeţene care i-a numit "putori" pe Facebook.

Un alt moment interesant a fost acela când oamenii au împărţit flori jandarmilor, în semn de mulţumire pentru intervenţia din Bucureşti, acolo unde jandarmii au scos din rândul mulţimii cele circa 80 de persoane care instigau la violenţă!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
1 voi mancati mancare de la PSD le bagati banii in conturi adica "Regal Pan " apartine domnului Ciobanu Cosmin care este in PSD si isi bate pula de noi cu mozzarella expirata si carne tinuta in recipiente de plastic si va intrebati de ce miroase .
1
2
Frumoasa educatie le dati copiilor iesind si scandand...Mai bine le ati face de mancare ca mor de foame.
4
4
Prietene, ai o problema grava, in spatele tastaturii esti mare si tare, vezi duba de jandarmi te caci pe tine , pe net ne injuri ... atat poti ... atat faci
3
0
Asta care ai ceva cu mama sa mi sugi pula cand ma cac si sa ma fut cu mata moarta! Unde esti bagami as pula in mata sa mi sugi pula pana imi spui ca ma iubesti !
0
6
Au iesit numai cotarle retardate, care nu au habar ce scrie in ordonante, dar stau ca niste cotarle jegoase si infecte pe strazi. Vagabonzii dracului
5
6
esti prost, sincer, noi ne folosim capul nu muschii tocmai de aceea intelegem jandarmii, tu daca esti un asistat social si instigi nu e problema noastra, hai ca instig si eu: sper sa moara ma-ta-n spital PSDist.
6
1
Voi le dati flori ei va dau bastoane! Cat de prosti sa fiti? Fiecare jancacatdarm merita un glont in teasta ! Huaaa
0
18
Eu merg cu flori...adica bag injectii fraierilor...eu sug pula impreuna cu coldea,lazar,kovesi si alte rapandule din Romania...
8
3
La Constanta toti sta la postul fix angajat la stat post luat cu bani sau prin relatii de la neamul lor din psd sau in cel mai rau caz de pe banii dati de mazare cand ati jucat sanba in carurile alegorice cand va manipula mazare si cu nicusor .in primarie sant catva care face ceva in orasul acela restul este din gasca care insulta cetatenii amarati facanduii putori .
3
2
nu e vb de invectiv, uite cine te face putoare, o PUTOARE in toata puterea cuvantului, aici e problema. O zdreanta mucoasa care nu a realizat nimic in viata, spala niste bani care oricum au fost sifonati din buget si care, in micimea ei morala, ii judeca pe aia de la talpa tarii care au cutezat sa nu fie de acord cu modificarile legilor peste noapte.
12
1
Tu vorbesti ma? Ai uitat cand sclavetii lui Basescu ii faceau pe toti romanii in toate felurile cand protestau impotriva lui? Atunci la ce statut se ridicau oamenii? Nu cumva Vass si Turcan ii numeau tot "viermi"? Sunteti la fel de scarbosi ca si PSD-ul. Clasa politica din Romania e infecta, corupta, si aservita altor interese decat cele ale poporului. Degeaba incearca si unii si altii sa pozeze in salvatorii tarii. Imediat cum se vad la putere pun biciul pe populatie, distrug si vand tot ce prind. De aia milioane de romani nu au mai iesit la vot. Nu ca sunt lenesi, sau ce cacat mint unii.
10
3
Constanta atat poate sa dea ? 5000 de oameni la protest ? Inseamna ca suntem acolo cu Bacaul,Zalaul,Valcea...Sa nu va mai aud ca suntem al doil;ea oras al tarii
8
10
La fel am facut si noi in '89 si dupa ,am fost rasplatiti cu gloante.Asa ca ,aveti grija si mai ales laCta unde sperma lui mazare si ctinescu a inceput sa germineze.Asa ca priviti la aceasta cordita psdista care banuiesc ca ,in viata ei roz de pana acum a crezut ca cei din jurul ei nu se pot ridica la mai mult de statutul de viermi.Si ca in stilul unui mare martalog psdist ai urez acestei fufe atat:sa te futa cainii rosii,aia pe care i-ati asmutiti asupra multimii.
8
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218