REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CONSTANȚA: o mașină s-a făcut PRAF, ambulanța SMURD s-a oprit în gard!

CONSTANȚA: o mașină s-a făcut PRAF, ambulanța SMURD s-a oprit în gard!

Replica API 12 iulie 2018 | 00:26 382

Un accident rutier a avut loc în municipiul Constanța, implicate fiind o ambulanță SMURD, care se îndrepta spre o solicitare, și un autoturism. În urma impactului, autospeciala s-a oprit în gard. O persoană a ajuns la spital.

Nefericitul eveniment s-a petrecut pe strada Meșterul Manole, la intersecție cu Mugurului, miercuri, 11 iulie, în jurul orei 15.06. Echipajul SMURD avea o solicitare să intervină la un caz medical și circula pe drumul cu prioritate, cu semnalele luminoase și acustice în funcțiune, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism marca Skoda, condus de un bărbat în vârstăde 69 de ani, din municipiul Constanța, care se afla singur în mașină. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a acestuia. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Catalin prost te o facut mata
0
1
Sunt sofer pe ambulanta, cu stanga-i dau la cap, cu dreapta-s pe volan. Cand bag sirena ma slobozesc in izmene.
7
2
Ma handicapatule,dute la Palazu daca nu suporti sirenele in oras. SI sa te duca Smurdul idiotule care esti pe nume Catalina!!!
2
10
Acest Catalin il derajaza sirena din zona casa de cultura .....vezi poate te va cauta politia pentru ca arunci cu tot felul de obiecte in ambulante .....
3
10
Cand te afli pe un drum cu prioritate ,chiar nu ai nevoie de sirena ,doar de girofar si nici asa nu esti in siguranta ....dar unii handicapati care habar nu au sa circule pe un drum cu prioritate ...te omoara.....si pentru postacii aia care comenteaza despre ambulante...le transmit sa avetine nevoie numai de ambulante si sa o asteptati .....niciodata nu v-ati gandit ca ele se deplaseaza la interventie nu se plimba de placere ....
5
9
Cetatean 1, Catalin si cel cu f..... calului sunteti batuti in cap fratilor. Cum puteti vorbi atat de urat de niste oameni care isi pun in pericol propriile vieti, normal ca urla sirenele si merg cu viteza sa ajunga la timp la caz. Daca nu ajung la timp tot mancati rahat ca am sunat la 112 si a venit ambulanta dupa "n" minute. Cine sa va mai inteleaga! Halal comentarii, mai bine rugati-va sa nu aveti nevoie de serviciile lor astia care comentati aiurea.
8
8
V-ati gandit oare ca acesti soferi din cadrul smurd nu folosesc aceste sirene si girofare ca nu au ce face mai bun? Acestea sunt folosite special pentru a evita accidentele, precum cel din articoul acesta. Pentru unii oameni, fiecare secunda conteaza, ea realizand diferenta dintre viata si moate.
10
8
Belitilor , daca nu ajunge salvarea sau smurd la timp , va plangeti . Baieti chiar isi fac treaba , nu ii mai criticati aiurea . Respect pentru munca depusa de acesti oameni . Ar trebui sa tinem cont de faptu ca infrastructura este de cacat in romania si ca soferi sunt niste bolovani care habar nu au sa acorde prioritateautospecialelor .
10
9
Astia de pe salvari sunt de balamuc. Urla sirenele de zici ca-i sfarsitul lumii. Fug pe strazi necirculate cu sirena de zici ca suntem in Siria. Semnalul acustic se utilizeaza la nevoie si pentru a evita un pericol imediat. E ceva de groaza!!!
17
10
cu smurd-ul lor, care incalca in mod intentionat toate regulile de circulatie, baga sirena la 3 dimineata de ciuda ca ei muncesc si restul oamenilor dorm. Am vazut un idiot din asta cu smurdul venea cu viteza si a tras pe contrasens fara sa se asigure. Atata nesimtire cat e in soferii de smurd, nici la tiristi n-o sa gasesti.
20
17

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108