REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
11.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Constanţa, plină de piloni. Dar parcări – pe când?

Constanţa, plină de piloni. Dar parcări – pe când?

Replica API 6 mai 2017 | 00:00 391

Situație paradoxală la Constanța! În timp ce șoferi se plâng de faptul că nu au locuri de parcare suficiente, administrația locală montează zi și noapte piloni pe trotuare. Totul pornește de la faptul că pietonii au reclamat în nenumărate rânduri că nu au pe unde circula din cauza mașinilor care ocupă permanent trotuarele din municipiu. Iată că autoritățile au și luat măsuri! De data aceasta a venit rândul zonei dintre intersecția străzii Soveja cu bulevardul Tomis și stația de autobuz de la Tomis 3. Lucrătorii au montat piloni în dimineața zilei de 5 mai a.c. O ușurare pentru constănțeni, însă bătăi de cap pentru șoferi!

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai, voi astia care va plangeti de Fagadau... Iesiti dracului la vot data viitoare!
3
0
Plina de piloni si de tigani. De ce nu facem parcari etajate pe locurile caselor cu tigani din centru? Ar face si bani si ar scapa si orasul de toata pacostea.
8
0
Sa isi bage pilonii in cur Fagadau si cu tot neamul lui.
11
3
Cretini imbecili pun piloni si vopsea in loc sa asfalteze sa aduca gurile de canal la nivel sau grotele de dale sarite din piata ovidiu. De asa imbecili nu a avut niciodata parte orasul asta
22
4
Foarte bine ca ati montat stalpisorii. Mai trebuiesc 100000 in tot orasul ca sa nu mai parcheze bovinele in scara blocului !!! Felicitari !
11
13
Papagalul asta de Fagadau inainte de alegerile parlamentare sustinea ca el vrea rezultate si nu o figura frumoasa! Bai Cacarau,n-ai putea sa-ti bagi pilonii in cur? Sau ai putea sa faci parcari daca mai vrei un mandat?sau ai putea inchide orasul la intrari,cu piloni ca sa devina oras pietonal! Oricum esti un cretin nu acte in regula!
15
6
sa va duceti la agigea la PESCARIA LUI MATEI SA VEDETI CUM PRIMARIA A FACUT SANTURI ..CA SA NU MAI PARCHEZE MASINI !SANTURILE S MAI IEFTINE CA STALPISORII!!RUSINE
5
1
Ati fost rugati si vi s-a recomandat sa nu mai puneti poze mici in cadrul pozelor mari, drept trimitere la poza anterioara sau ulterioara. Pentru ca, in acest fel, afectati mult clara intelegere a stirii. Caci o poza face cat 1000 de cuvinte, nu? Vad ca va doare in cot de sugestiile cititorilor. De astazi, eu nu ma mai numar printre acestia.
3
1
primar pampalau, elcumpara autobuze in loc sa asfalteze si sa faca parcari.
11
4
sa fii al dracului de primar ca ai pus pe drum numai pari vorba cantecului de parca pilonii nu se puteau pune in asa fel incat sa se si poata parca dar...
12
7
Pai nu v-am spus eu ca talharii aia de la primarie ar face orice numai sa nu faca parcari?
22
12

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272