REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constănțean, BĂTUT în FAȚA BLOCULUI de ‘OAMENII’ fostei SOȚII!

Constănțean, BĂTUT în FAȚA BLOCULUI de ‘OAMENII’ fostei SOȚII!

Replica API 3 noiembrie 2020 | 00:00 14958

Valentin Stoinescu a divorțat de Evgeniya, după ce femeia își găsise un amant. Însă, de atunci a avut parte numai de belele. Instanța a decis, în privința copilului pe care îl au împreună, custodie comună, însă cu domiciliul la tată. Ceea ce a enervat-o pe fosta soție, rusoaică. Astfel că, într-o seară, a venit la domiciliul lui Valentin, însoțită de tată, o femeie, dar și de actualul iubit, l-au agresat și i-au luat copilul din brațe. Acum, instanța de fond s-a pronunțat în cauză.

Dinu Blănariu a fost condamnat la 3 ani cu executare de către prima instanță, pe când Evgeniya Stoinescu a primit 11.400 lei amendă penală (380 zile amendă x 30 lei, suma corespunzătoare unei zile-amendă). Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă și urmează să se judece apelul, termenul fiind fixat pentru data de 3.12.2020.

Scandal în fața blocului

Potrivit anchetatorilor, faptele inculpatului Dinu Blănariu care, în ziua de 9.08.2019, în jurul orei 16.26, s-a deplasat împreună cu numiții Evgeniya Stoinescu, Kozlova Galina și Kozlov Neculay în parcarea imobilului de domiciliu al persoanei vătămate Stoinescu Valentin, situată în municipiu, unde a intervenit în conflictul declanșat între numita Valentin și Evgeniya, referitor la exercitarea custodiei copilului celor doi.

Copil smuls din brațe

În timp ce Valentin o ținea în brațe pe minoră, împreună cu numita Dinu și Evgeniya au lovit persoana vătămată cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului, după care Dinu a strâns persoana vătămată cu brațele de zona gâtului, provocând căderea acesteia la nivelul solului cu scopul de a înlesni acțiunea inculpatei Evgenyiei de a o lua cu forța pe minoră, cauzându-i astfel persoanei vătămate leziuni ce au necesitat pentru vindecare 16-18 zile de îngrijiri medicale, iar prin modalitatea de săvârșire a faptei, respectiv prin exercitarea de violențe asupra persoanei vătămate într-un loc public, a tulburat ordinea și liniștea publică și a creat o stare de tensiune și indignare martorilor care se aflau în zonă.

Acuzații că vrea să scoată copilul din țară

Valentin și Evgeniya au divorțat în urmă cu ceva timp, după ce femeia și-ar fi găsit pe altcineva, Valentin fiind navigator. Astfel, instanța a decis custodia comună în cazul copilului celor doi, dar cu domiciliul la bărbat. Mai mult decât atât, fosta soție avea dreptul să viziteze copila după un program stabilit de judecători, ceea ce nu s-a întâmplat. De partea cealaltă, ea susține că s-a luat după o hotărâre judecătorească mai veche și de aceea a venit în acea seară să ia copilul, iar când s-a lovit de refuzul lui Valentin, a izbucnit conflictul. Însă, bărbatul susține că femeia ar fi vrut să scoată copilul din țară, să fugă cu el, și că apropiați ai ei ar avea legături cu serviciile secrete din Rusia.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mars la munca sclavilor. Sclaviti pe nave. Va fug femeile oricum. Cel putin o data va inseala. Sa mai iei si sarakii de rusoaice sau moldovence. Pai baaa platesti pt astea. Asa meriti
1
1
Pai daca nu stie ce si-a luat. Individa a practicat prostitutie de lux constransa de Blanariu dupa despartirea de fraierica ala. Studiati trecutul tumultos al prostului ala de Dinu
1
0
Rusoaica te a pacalit asa sunt astea prefacute si ticaloase. Trebuia sa iei o romanca sau puteai sa nu te insori, cadatoria e o institutie depasita. Sa nu vina cu raketii dupa tine astia sunt perixulosi. Fi ti ar rusoaica a dracu
5
3
Diarosule are sentinta pisat lachit
6
10
Ai vrut nevasta din spatiul ex-sovietic,aia ai gasit!Astea,in special cele din Moldova,sunt numai pe interes!Mai esti si navigator pe deasupra,vai steaua ta!
25
2
ca sa ti o sotie fara amantiii ! e greu si necesita eforturi mari din ambele parti mai bine nu incerci
15
3
Un art. complet nedocumentat...ati discutat si cu cealalta parte a povestii...sau aveti doar opinia individului...in acest caz de ce l-am crede pe el care pozeaza in victima...lucrurile sunt mult mai complexe...ce scrie aici este doar un subiect siropos pentru o telenovela expirata....
11
17
Daca nu a stat cu pula pe ea cum trebuie suporta consecintele
14
18

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920