REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Constănțean plecat la muncă, în Belgia; acasă, hoții dădeau PARANGHELIE cu VIN și ȚUICĂ!

Constănțean plecat la muncă, în Belgia; acasă, hoții dădeau PARANGHELIE cu VIN și ȚUICĂ!

Replica API 16 februarie 2020 | 00:00 347

Alcoolul a reprezentat întotdeauna o problemă atât pentru cei care îl consumă, cât și pentru cei din jurul lor. De aceasta s-a convins pe propria piele un bărbat din Tuzla, care a avut probleme cu legea din cauza sustragerii unei cantități impresionante de băutură.

Magistrații judecătoriei Mangalia au decis încetarea procesului penal cu privirea la infracțiunea de furt calificat săvârșită de inculpatul P.R.I. în dauna persoanei vătămate M.C., ca urmare a împăcării părților.

În rechizitoriul s-a reținut faptul că P.R.I. a declarat că în perioada sărbătorilor de iarnă, în cursul lunii decembrienu-și aduce aminte cu exactitate data, într-o seară, trecând pe lângă imobilul persoanei vătămate, același din interiorul căruia a mai sustras bunuri și cu altă ocazie, a forțat ușa principală de acces, iar dintr-o cameră a locuinței, a luat două geamantane, în speranța că va găsi valori în acestea. Dintr-o altă cameră a imobilului a sustras mai multe recipiente din plastic, care conțineau vin și țuică, însă nu-și mai aduce aminte numărul ori cantitatea acestora, pe care le-a pus în cele două geamantane goale, după care s-a deplasat la domiciliul său, și le-a consumat împreună cu membrii familiei sale și cu H.V.C.

Fiind audiată în calitate de persoană vătămată, numita M.C. a declarat că, pe când se afla în Belgia, a fost sunată de către verișoara sa, M.S.O., care i-a spus că în cursul aceleiași zile când a venit să verifice imobilul din comuna Tuzla, a găsit ușa de acces forțată, iar din interior a constatat lipsa a două genți de voiaj precum și a 10 litri de țuică, 10 litri de vin alb și 30 litri de vin roșu. Despre cantitatea de alcool sustrasă, partea vătămată a declarat că era producție proprie și era depozitată în sticle de plastic, unele a câte 2 litri, însă majoritatea a câte 1,5 litri, cu inscripția ‘’Borsec’’. Cu privire la cele două genți de voiaj sustrase, persoana vătămată a declarat că iși amintește doar că una era de culoare albastră, iar cealaltă o culoare închisă.

În fața instanței, persoana vătămată M.C. a arătat că s-a împăcat cu inculpatul P. R.I. și nu mai dorește tragerea la răspundere penală sau civilă a acestuia, inculpatul fiind de acord cu încetarea procesului penal.

Instanța a dispus încetarea procesului penal cu privire la infracțiunea de furt calificat săvârșită de inculpatul P.R.I. în dauna persoanei vătămate M.C., ca urmare a împăcării părților. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici ma-sa nu cred ca ar citi asta
0
0
Chiar ca ne si interesa.La impacare probabil s-au cinstit impreuna.
0
0
Replica Constanta
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212