REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Constănțeanul Varol Amet a participat la inaugurarea noului sediu al ANC Galați

Constănțeanul Varol Amet a participat la inaugurarea noului sediu al ANC Galați

Replica API 4 iulie 2019 | 00:45 905

Luni, 1 iulie a.c., a fost inaugurat noul sediu al Biroului Teritorial Galați al Autorității Naționale pentru Cetățenie, eveniment la care au participat lector universitar doctor Andrei Tinu, președintele ANC, Varol Amet și Marius-Sorin Bozgan, vicepreședinți ai instituției, Sorin-Cristian Enache, viceprimar al Municipiului Galați, precum și Înalt Prea sfințitul dr. Casian Crăciun, Arhiepiscopul Dunării de Jos, care a oficiat slujba de sfințire a spațiului unde se va desfășura activitatea de consiliere și de primire a cererilor de acordare, redobândire și renunțare la cetățenia română.

Din partea ANC au mai fost prezenți Laura-Maria Voicu, șef Serviciu Resurse Umane, Gelu-Mugurel Dascălu, șef Birou Comunicare și IT, dr. Andrei Sabin, șef Birou înregistrare cereri privind acordarea cetățeniei române și coordonator birouri teritoriale, Corneliu Parașog, consilier superior.

Atât Andrei Tinu, cât și cei doi vicepreședinți au subliniat, în scurtele lor intervenții, importanța Biroului Teritorial Galați în preluarea cererilor de redobândire a cetățeniei române, deschiderea pe care conducerea Autorității Naționale pentru Cetățenie o manifestă față de solicitanți și față de parteneri, precum și efortul depus pentru a îmbunătăți activitatea instituției.

Varol Amet, vicepreședinte cu rang de subsecretar de stat al Autorității Naționale pentru Cetățenie, este constănțean, de profesie avocat și a reprezentat, timp de o legislatură, comunitatea turco-tătară din Dobrogea în Parlamentul României.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma baiatule daca tactu te iubea se afisa macar odata public cu tine si spunea"asta e baiatul meu".Dar cum nu a facuto ai dovedit tu ca mama ta a fost amanta lu D.TINU si asa ce nu ti-a dat tatal tau ai luat tu singur pentru de la D.Tinu care murise si nu mai putea sa faca nimic.Mare om mare caracter Andrei Tinu asta.
3
1
Tatarii singuri cu mana lor si au distrus locul.nu asta.cauta si vezi de ce cum si in ce fel.vezi cine conduce comunitatea tatara si care sunt problemele si dupa acuza. Pt 8.24, tinu asta nu e baiatul lu marele jurnalist Tinu? Ala de la adevarul parca de scria pt pcr si dupa pt psd?
1
1
Andrei Tinu sef ANC? Woaau! Slugarelul asta de psd-ist s-a tarat si a ajuns la o asa functie!!! Pe ce merite? Lume-al stie ca o mare mediocritate ca sa nu spun penibil! Bravo psd serviti-va sustinatorii bagati-i peste tot sa morfaie din buget ca d-aia sunteti voi la putere acum? D'aia v-a ales poporul sa va ingrasati godacii psd...La urmatoarele alegeri o sa va bateti cu ALDE tariceanu pe 4%..
6
1
Omul asta a distrus sansele de reprezentare in parlament a unei minoritati. O scarba de om.
3
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272