REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.7° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

CONSTĂNŢENI REVOLTAŢI! APA CALDĂ NU E CALDĂ! BA MAI E ŞI MURDARĂ: 'De la 18 ani votez PSD, dar...'

CONSTĂNŢENI REVOLTAŢI! APA CALDĂ NU E CALDĂ! BA MAI E ŞI MURDARĂ: 'De la 18 ani votez PSD, dar...'

Replica API 4 octombrie 2018 | 00:07 308

Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice din Constanța a adus la cunoștința consumatorilor conectați la sistemul centralizat că, începând de miercuri, apa caldă curge din nou la robinete. “Locuitorii care nu au încă apă caldă sunt rugați să ne sune la dispeceratul RADET Constanța și să semnaleze orice problemă legată de distribuție, pentru remedierea urgentă a situației. Ne puteți contacta non-stop la numerele de telefon: 0241.616.792 sau 0341.461.000”, au precizat reprezentanţii RADET.

În cursul zilei de miercuri însă, constănţenii au trimis zeci de sesizări în atenţia redacţiei, prin care reclamau că nu au apă caldă! Sau, dacă au, “este călâie şi murdară”.

“Ăştia vor să ieşim cu parul? Iar nu e apă caldă”, a transmis un constănţean. Altul în schimb, a a avut un mesaj mult mai dur, şi care ar trebui să dea de gândit reprezentanţilor administraţiei locale: „După două săptămâni în care am fost nevoit să merg la mama, care are centrală, să mă spăl eu şi familia mea, aşa arată apa!” – a spus constănţeanul, care a trimis şi imagini cu o cadă umplută cu apă de culoare galben-maroniu, şi a adăugat: „Eu am încă copil mic care în fiecare zi îl duc la școală. Trec în fiecare zi pe Podul de la Butelii și văd cum doar câte 2 - 3 oameni lucrează. Este strigător la cer. De la 18 ani până acum tot timpul am votat PSD din convingere, principii, echitate socială, dreptate. Dar ce se întâmplă acum e strigător la cer”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ca sa mai votezi PSD boss.
6
1
asta e votantul psd adevarat. Prost, dar insistent.
13
2
pai de asta ai apa cu cacat...boule! ca votezi ca idiotul PSD...muie si tie.
8
1
Va rog sa ma ajutati cu un sfat! Vreau sa intru in PSD sa ma apuc si eu de furat. Multumesc
10
2
Mai spalati,va si voi ca pute tot orasu. Poti sa te speli si cu apa rece nu mori..pentru copii incalzesti apa aia e. Ati venit de la oi si acu vreti sa curga cocolino la rovinet. Normal curge apa cu rugina ce vroiati cabernet? Ratziaidreaq de asistati ! Puneti stampiluta in continuare pe PSD si totu o sa hie ghine.
11
1
poate va saturati sa mai votati cu psd
12
3
PSD apa rosie
11
5
Imi place revolta anti PSD, alternativa: un nou regim Basescu - Boc, haha.
7
6
Daca esti BOU voteaza in continuare PSDeaua
11
6
Ce ma bucur! Va meritati soarta pupincuristilor psd-isti!!!MUIE PSD!!!
13
6
Eu votez cu PSD de cand sa format acest partid si am sa votez cu PSD cat va exista el .... MAMA VOTEAZA CU PSD ... BUNICA VOTEAZA CU PSD .... MATA AIA CARE MA INJURI ACUM VOTEAZA CU PSD ... TACTU VOTEAZA CU PSD ... NEAMUL TAU VOTEAZA CU PSD .... VREM PSD .... IUBIM PSD .... afara voi comunistiilor care nu acceptati votul democratic dat in aceasta tara !!!!! TRAIASCA ROMANIA PSD
7
16
Voteaza psd ca esti destept...ai primit si u o ounga de orez si acu ii lingi...ai dracu cu comunistii vostrii...tara consusa de hoti si hodorogi care nu inteleg ca cei pe care ii voteaza le dau 2 lei la pensie dar copii si nepotii vostrii vor pleca la munca in afara..asta in cel mai bun caz...
9
8
Voteaza psd!!
5
2
Cerem conducerii PSD sa fie dat afara incapabilul de primar DECEBAL FAGADAU, afecteaza cetatenii si partidul cu incapacitatea lui de a conduce!
9
1
principi de hotie, furt din avutul public si privat, mafie economica ce tine orasul blocat de 30 de ani.
7
1
Iala muie futu-te-n gura de prost. Nu ti-a ajuns muia in 18 an? Ia si mai voteaza pisha-te-as inncorrr. Asa va trebuie jegosilor . Luati de votati Sa va duceti sambata sa votati ce v-a indemnat spagoveanul de teodosie.
13
4
Degeaba ! noi asteptam apa la caloriferca este moca si are si soda,numa atunci ne spalam !
3
1
Votati BeSeDeul in continuare pentru merite deosebite. Eu am gaze.
3
4
sa spui ca de la 18 ani votezi pesede eu zic ca inseamna prostie crasa .pui botul la minciunile pesediste si pe urma te plingi .
16
5
de 18 ani votezi psd ? inseamna ca esti mai prost sau proasta decat permite legea . nu te-ai saturat de comunism si dictatura? pai din cauza cretinilor fara scoala ca tine suntem unde suntem stimata sau stimate ... crezi ca asta este o lauda ca ai votat hoti de 18 ani ? mama ta de agramat .
23
3
Imi place ca intreaba asa revoltat cetateanul in cauza. Ti-au luat apa calda, ti-au luat impozite majorate, ti-au luat parcari ca sa faca blocuri, ti-au luat parcuri pentru mall-uri, ti-au luat tot, orasul asta e MORT ! S-au pisat pe tine pana acum, de 20 de ani, n-ai iesit cu parul. Cand sa mai iesi cu parul, constantean plapand ? Taci si inghite acolo, macar nu mai latra aiurea ca toata lumea stie ca nu musti.
22
3
Asta va trebuie sa intelegeti ca in psd nu exista princiii , echitate sociala sau dreptate ! exista doar convingere si aia vine din posturi bine platite , bani sociali , functii politice , etc .... deci coruptie pana la ultimul nivel ! dar asa cum spune vorba romaneasca , pestele se impute de la cap si se curata de la coada ! tot omul de rand are de suferit ! Mai grav este ca noile generatii se nasc in sclavie socialista ! ori esti cu ei , ori esti impotriva lor ! Stalin a avut o scoala buna ! Iliescu si ceilalti dupa el , au tinut tara in saracie ! psd a distrus tot ce a facut poporul!
17
3
De 18 ani votezi PSD , iti meriti soarta BOULE !!!! Votati in continuare psd ca o sa o duceti mai bine ca acum .
25
3
Mohamed Murad e frate la catarama cu Tariceanu asa ca ce va mira. A pus si el umarul sa il saboteze putin pe Fagadau
6
4
Nu stiu ce problema aveti, la mine curge limpede si f calda.
6
6
ai dracu cu facebook-ul lor, orice idiot isi revarsa fanteziile acolo. las-o sa curga pana se limpezeste idiotule, ca vine rugina de la tevile tale din subsol neschimbate de 40 de ani.
17
2
Ce legatura are apa calda din Constanta cu PSD nu vad. Cine vede inseamna ca doar atat poate sa vada. Pe cale de consecinta absolut tot ceea ce nu este functional, perfect organizat sau distrus datorita indolentei noastre, aspecte pe care le intalnim la fiecare pas, tot PSD. Eu zic sa va luati la timp piramidoanele.....
10
18
Daca vine pnl sau mai ales usr o sa va opariti si apa va fi precum clestarul
10
3
e ca voi pesedistii sugeti pula.
16
5
E ca n-are cu cine vota. Gasca pdl-pnl e din acelasi aluat comunistoid ca psd-ul. De aldi alde si pmp nu mai vorbesc, iar emanatiile usr si miscarea lui ciolos sunt niste biete himere umflate de sri. Ar trebui lustrati cu totii.
13
5
Merita sa se spele in mocirla aia.
18
3
Pentru cine a votat 18 ani PSD... Tu nu meriti apa calda, esti partas la.mizeria din tara asta si cu siguranta tot PSD vei vota pana vei muri ca ai interesele tale.. lasa vrajeala cu echitate sociala si dreptate.. ciupesti o poama PSDista si acum te caci pe tine ca nu ai apa calda... Oricum va baga pe gat apa rece la 20lei mc si nu mai zic cate si cate alte cacaturi. Eu sunt satul de atata reavointa prostie si incompetenta, m-am detasat de tot si nu sunt afectat de astfel de mizerii. Traiasca PSD traiasca partidul.
30
3
Apa intr-adevar nu e calda cum ar fi normal!!e ff calie.nu te poti spala.ingheti.rog luati masuri!!
5
3
a facut puscarie pentru un popor si de cretini in mare majoritate.Auzi tu la el''a votat psd din principiu,pentru echitate sociala''.Bai mamelucule,ce ''echitate''vezi tu la miliardarii ajunsi la statutul asta din salariati la stat?Ti se pare corect si plauzibil ca un delicvent ca dragnea sa fure non-stop?si altii si altii? Fereasca-te frate Bunul Dumnezeu de omu prost cu mintea odihnita.Bai nenica exemplare de-astea ies la vot si pe uragan,trebuie sa ne mobilizam restul de oameni sa votam sa fim mai multi decat votacii psd poate redresam Romania asta cumva.
34
2
De 18 ani se fura ! tara e vanduta
24
4
VOTEZI PSD DE 18 ANI MERIRI APA ASTA BOULE.
50
8

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108