REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constănţeni TERORIZAŢI: unul s-a TREZIT din SOMN cu hoţul în dormitor, altul a văzut un ‘MASCAT’ ieşind din baie!

Constănţeni TERORIZAŢI: unul s-a TREZIT din SOMN cu hoţul în dormitor, altul a văzut un ‘MASCAT’ ieşind din baie!

Replica API 22 martie 2019 | 22:50 429

DETALII desprinse din filme!

DETALII desprinse din filme!

sursa foto hometimes.co.za

Par scene desprinse din filme, ireale, însă ele există și au fost înregistrate în municipiul Constanța! Doi indivizi, cunoscuți cu mai multe condamnări pentru furturi din locuințe, societăți comerciale și tâlhării, au dat spargere după spargere, terorizând, efectiv, oamenii. Una dintre victime a relatat cum s-a trezit din somn întrucât în dormitor s-a aprins lumina, văzând că acolo era o persoană de etnie romă care îi fura televizorul, pe când alta, în timp ce se uita la televizor, a observat cum un individ mascat a ieșit din baie, cu un cuțit în mână.

Unul dintre cazurile ce au avut loc în orașul de la malul mării a fost înregistrat în noaptea de 14.11.2018, în jurul orei 3.00, când proprietarul unui apartament, situat în zona Far, dormea într-unul dintre dormitoare, moment în care a observat că în cameră s-a aprins lumina.

Trezindu-se, a constatat că o persoană de sex bărbătesc, de etnie romă și imediat după aceasta a fugit, ieșind din apartament pe ușa principală de acces în locuință. Imediat după ce bărbatul respectiv a fugit din locuință, persoana vătămată a observat că din dormitorul său îi fusese sustras televizorul marca Samsung, cu diagonala de 104 cm.

Verificând și celelalte camere ale locuinței, potrivit rolii.ro, persoana vătămată a mai constatat lipsa unui alt televizor, marca Orion cu diagonala de 81 cm, 2 (două) telefoane mobile, unul marca Motorola, și unul a cărui marca nu o poate preciza, dar care era folosit în rețeaua RCS & RDS (Digi), 2 (două) ceasuri de mână, mărcile Atlantic și Skagen, mai multe flacoane cu parfum, bijuterii tip gablonzuri, un telefon fix, precum și a sumei de 200 lei.

Stăteam la televizor și.. un mascat a ieșit din baie, cu un cuțit în mână..

De asemenea, în noaptea de 19.11.2018, în jurul orei 22.30, o persoană necunoscută, având fața acoperită, a pătruns în locuința unei persoane și, amenințând-o cu un cuțit, i-a sustras suma de 400 lei și un telefon mobil, prejudiciul reclamat fiind în valoare de 600 lei.

Audiată fiind la urmărirea penală, potrivir rolii.ro, persoana vătămată a arătat că în seara de 19.11.2018, în jurul orei 22.30 , se afla în locuința sa, și se uita la televizor. În acest timp a auzit în curtea locuinței mai multe zgomote, dar nu s-a alarmat, bănuind că zgomotele erau produse de pisici.

La un moment dat, a observat că pe ușa e la baie, care inițial era închisă prin interior cu zăvorul, a intrat o persoană de sex bărbătesc, cu fața acoperită cu un fular, și care avea în mână un cuțit de bucătărie.

Imediat ce i-a sesizat prezența, bărbatul a amenințat-o pe persoana vătămată, spunându-i “Nu țipa, că te omor! Banii!”. Persoana vătămată, de teamă, s-a ridicat din pat și a mers către șifonierul unde își ținea banii, și i-a înmânat bărbatului suma de 400 lei. Acesta a luat banii și a plecat. Și, din păcate, acestea sunt doar câteva exemple din ”palmaresul” celor doi infractori.

DETALII AICI: https://www.replicaonline.ro/violenta-fara-limite-la-constanta-victime-batute-si-amenintate-cu-cutitul-in-propriile-case-385674/

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe mine ma furat PSD,PNL,ALDE.USR,PLUS pe fata fara masca cei de facut?
2
1
Eu m-am trezit cu hotul in Primarie,Parlament .
1
0
hotii lucreaza organele statului mana in mana . politia , procurorii si judecatorii sunt la fel sau si mai nenorociti decat hotii avand in vedere ca intilnim in libertate astfel de infractori. multi hoti actioneaza in coordonarea organelor statului care ar trebui sa ne protejeze .
3
1
NOI II PROTEJAM pe cei care cotizeaza
1
1
EU AM IN CASA 2 PITBULLI SI UN BASTON TELESCOPIC ASTEPT HOTII SA MA VIZITEZE SA LE STANTEZE CAINII MEI GAAZELE
2
0
Hotii au devenit extrem de insistenti si agresivi ! Politia la cate plangeri am facut nu a luat nicio masura ! De hoti prinsi nici vorba ! Trei spargeti la locuinta am pana in prezent ! Este prea detot ! Hotul care iesea din baie, probabil a fost mai emotiv si a avut nevoie de toaleta !
6
0
Bai politistilor daca mai aveti multe cazuri de astea cu hoti sau alte tipuri de infractori asa inventivi luati legatura cu un regiuor ca scenariu este si o sa faceti niste filme mai tari decat seria B.D.nu glumesc astia cu facultatea facuta la P.Alba sunt peste I.A.T.C.
3
0
O lege clara care sa dea liber la autoaparare este absolut necesara. Fara nici o sfiala,as folosi orice obiect daca nu am arma ca sa fac praf un hot care-mi intra in casa,doar ca hotul are prioritate in fata legii si chiar eu as fi pedepsit ca I-am facut buba sau a dat coltul. In aceste conditii,asteptam ca demnitari si magistrati sa fie nenorociti in propriile lor case de cei care beneficiaza de ,,drepturile omului'', in defavoarea adevaratilor oameni utili societatii.Cand politicieni,judecatori,familiile lor vor fi atacate si pocite de talhari ,poate le va veni mintea la cap.
12
0
nu e vorba de tupeu sau bun simt, cand te ia cu foamea faci orice, nu mai tine ala cont ca e cineva in casa sau nu.Asta e, foamea, saracia.......
0
7
da, nici eu n-am inteles cum o usa din baie poate fi inchisa din interior cu zavorul cand in baie nu e nimeni, aia o inchizi numai daca esti in baie
4
1
bai vedeti ca si la voi vin noaptea la nevestele voastre iar daca ii descoperiti ele va spun ca sunt hotii!!!
0
4
Bun, hotul a intrat pe geam dar cum intra cetateanul respectiv la toaleta daca usa era inchisa din interior cu zavorul ? Si cum a inchis-o in prima faza ?
2
3
Soimii PSD-ului.Asa ne trebuie.PZD ati votat ? Aveti "mascati" in dormitor.
14
5
MOARTE CIORILOR!!!
15
0
Politia locala ce face ??? Am vazut ca se ocupa numai de circulatie si de a da contraventii cat mai multe, dar de siguranta cetsteanului ioc
16
0
Pai infractorul dovedit dragnea nu tot cu tupeu de hotz ne arde pe toti.in loc sa ne traim viata noastra o traim pe a lu dragnea .
10
5
asahsda o sa te taie si pe tine hotii aia liberi!
5
7
lasa fratilor nu faceti revolutie sa le dea drumul la hoti tudorel si dragnea sa va taie cioara in casa voi uitati va la romanii au talent si las fierbinti ai da lasati banii undeva la vedere da nu va deranjeze hotii din somn
21
6
Nu mi vine sa cred! Chiar atita tupeu sa aiba hotii astia? Inteleg, cind nu esti acasa! Dar chiar cu tine n casa???
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920