REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Constănțenii au plecat în POIANA BRAŞOV ca să ia COVID. Video!

Constănțenii au plecat în POIANA BRAŞOV ca să ia COVID. Video!

Replica API 29 martie 2021 | 20:42 3083

Cum zăpada a venit în a doua jumătate a lunii martie, staţiunile montane şi pârtiile de schi au fost luate cu asalt de turişti, mare parte dintre ei constănţeni. Aceştia au fugit din Constanţa şi au dat năvală în Poiana Braşov, acolo unde Covid-ul s-a simţit ca la el acasă. Instalaţiile pe cablu au funcţionat la capacitate maximă, iar oamenii s-au înghesuit în telecabine precum sardinele în conservă.

Imagini revoltătoare pe pârtia din Poiana Braşov

Zăpada din ultimele zile a venit ca o mană cerească pentru operatorii economici din staţiunile montane, cu precădere pentru cei din Poiana Braşov. Şi acest weekend a fost unul aglomerat, iar turiştii s-au înghesuit nu doar prin parcări şi pe pârtie, ci şi la telecabina care îi duce pe aceştia pe masivul Postăvaru. Printre turiştii care au dat buluc la telecabină s-au aflat şi constănţeni.

Se pare că mulţi dintre ei au uitat de coronavirus întrucât s-au înghesuit cu zecile pe 2 metri pătraţi. Telecabina a funcţionat la capacitate maximă, în ciuda regulilor impuse de autorităţi cu privire la combaterea răspândirii virusului.

Imaginile surprinse pe pârtia din Poiana Braşov arată cum regulile sunt încălcate cu bună ştiinţă. Înghesuiţi, cu copii mici de mână, fără mască, într-un spaţiu mic şi închis, aşa şi-au petrecut constănţenii călătoria spre munte.

Au venit să relaxeze

Şi la telefericele de pe pârtie s-au format cozi uriașe, ca în plin sezon fără pandemie. Iubitorii sporturilor de iarnă și nu numai s-au înghesuit să urce pe munte.

Printre cei care au ajuns la munte în ultimele zile au fost și constănțeni, nu puține fiind autoturismele cu numere de Constanța ce au poposit în stațiunile montane românești. “Am venit să ne relaxăm, să luăm o gură de aer curat. Este aglomerat, dar ne distrăm pentru că este zăpadă. Profităm acum cât mai putem”, au explicat turiştii.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au plecati ei nemtii , cica 60 de avioane intr-o saptama la PAlma de Mallorca....Asa ca...pentru constanteni o plimbare la Poiana Brasov este o nimic toata..La cite minciuni si mirlanii se spun despre acest covid...normal sa nu mai creada nimeni nimic...
0
0
Au plecat sa va dea la muie cu stirile voastre de manipulatori ordinari
2
0
sa omagiem covidul si sa ajungem cei mai prosti de pe planeta!
2
0
Un prost gaozar a plecat la munte,ca-l minca korol.Acum are covid el,nevasta-sa maimuta si copiilui drogati. La mai multi! dar sa va tratati acasa,maimutzoilor!
0
3
Sa-ti moara ma-ta fa ca de-aia au plecat oamenii in Poiana... s-au urcat in masini si au zis -hai la Brasov sa luam Covid-. Fa in mortii tai de jurnalista scrie dracu despre mancare de caini daca esti proasta, scrie despre alegerea gresiei in casa, lasa covidul si subiectele care necesita 10 sau mai multi neuroni ca e clar ca nu-i ai
8
3
selectie naturala
2
2
Si am luat sifilis. L-am dat si eu mai departe. La schimb cu covid 69, tulpina congoleza.
6
4
In Poiana era si mata. Era in parcarea din centru. O sugea pe doi lei.
10
7
sunteti penibili
12
2
Am citit pe feisbuk ca nu egzista covidu eu sant tractorist de meserie dar ma pricep si la medicina in timpul liber
7
7
Doamne fereste ce articol de ghertoi
12
3
Covidul era la sky
6
3
Si acolo erai si tu sa faci poze in plm de zdreanta.. Tu ce cautai acolo fa?
19
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212