REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
15.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Constănțenii caută ”răcoare” prin magazine

Constănțenii caută ”răcoare” prin magazine

Replica API 20 mai 2022 | 21:49 246

Temperaturile ating cote destul de ridicate la Constanța pentru această perioadă a anului, iar gradele cresc pe zi ce trece în casele oamenilor, motiv pentru care aceștia caută soluții rapide și de efect garantat. Astfel că, în funcție de disponibilitatea financiară, se achiziționează în rate sau cu plată intergrală aerele condiționate, cu ajutorul cărora aerul este menținut prin instalații speciale în condiții optime de temperatură, umiditate și puritate, iar pentru un buget mai redus, se achiziționează ventilatoarele, care pot fi folosite în scopul de a face aport de aer proaspat în încăperi de orice dimensiuni, prin oferirea unei adieri răcoroase clienților.

Căldurile încep să se resimtă în casele oamenilor, iar soluțiile încep să fie căutate de către aceștia. La mare căutare, dar nu la fel ca în anii trecuți, cel mai probabil din cauza crizei financiare, sunt aerele condiționate.

Cu toate că aerul condiționat nu este cel mai sănătos mod de a ne răcori, mai ales dacă este folosit excesiv, ne este necesar. Sensibilitatea la căldură trebuie totuși ”ținută în frâu”, pentru a nu avea probleme la nivelul sănătății.

Importanța temperaturii constante

Menținerea unei temperaturi constante în interiorul locuințelor este un pas exprem de important care trebuie luat în vedere atunci când se instalează aerul condiționat. O temperatură scăzută în interior comparativ cu aerul foarte cald din exteriorul locuinței poate influența negativ sănătatea.

Ce aleg constănțenii?

La capitolul ”răcoare”, constănțenii par a fi mai entuziasmați de ideea achiziționării unui aer condiționat, în detrimentul ventilatoarelor.

Această alegere depinde în mare parte de bugetul alocat pentru acest ”moft” sau pentru această necesitate, cu toate că sunt cele mai bine vândute în comparație cu ventilatoarele.

Mai puțini clienți anul acesta

Totuși, comparativ cu anul trecut, clienții sunt mai puțini în ciuda necesităților, fapt ce se întâmplă din cauza situației actuale financiare, determinate de criza economică.

Video

”Le recomand clienților aerele condiționate, dar dacă nu au suficienți bani, ventilatoarele sunt o opțiune. Noi clienți avem pentru ambele aparate. Nu sunt mai mulți clienți anul acesta decât în anul trecut și probabil că situația financiară este un motiv. Anul trecut s-au cumpărat destul de multe aere condiționate, probabil că o să fie si anul acesta clienți care să cumpere, de două săptămâni au început căutările. Dar în perioada aceasta a anului, sunt mai puțini” , a declarat un reprezentant Altex pentru Replica Constanța.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272